Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
- Tesco Népköztársaság
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
L4mie
veterán
válasz Real_Necro #41999 üzenetére
Köszi .
Nekem se enged 1 nél többet, pedig anno amikor indult a játék talán 2-3 nap is meg tudtam duplázni az esélyeimet.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Outlander
addikt
Áhh még se, túl erős volt, és nincs meg a poén eleje....
Mogács nyerőgép jelenet.
[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
xcds
őstag
válasz huliganboy #42006 üzenetére
Távirányítóba minek tennél akksit
-
havri1
félisten
válasz huliganboy #42006 üzenetére
Ezek akkumulátorok. Én távirányítóba nem tennék, mert nem gazdaságos. A sárga VARTA volt a legolcsóbb valamelyik áruházban, azokat szoktam használni, meg az IKEA-s sárgákat. Távirányítókba, egerek, billek, kis éjjeli lámpa gyerekeknek 8évente kb 1x kell ezeket cserélni, pár 100 ft/ elem).
havri
-
havri1
félisten
válasz huliganboy #42014 üzenetére
Amik nálunk vannak ilyen eszközök, tényleg kibírnak sokat. Klímákét szezon végén kidobom, tavasszal újat kapnak, bőven elég. Távirányítókba me..idejét nem tudom mikor cseréltem utoljára. Ha gagyi van csak itthon, akkor azért évente/félévente cserélem ha eszembe jut, mert ha alkáli, azt hiszem az, amelyik kifolyik, és annyi..szén cink talán ami jobb, de kb annyit értek hozzá, mint a bableveshez. Semmit Csak saját tapasztalat.
Azokba az eszközökbe, amik ilyen nagy fogyasztók (régen volt egy ilyen egerem pl), azokba érdemes lehet egy valóban jó teljesítményű és minőségű akkumulátor, a napokban többen itt beszéltek a jó töltőkről, akkumulátorokról, olvass vissza, hátha hasznos számodra is!Tehát ami a lényeg: Kis fogyasztású eszközökbe szvsz nem éri meg akkumulátor, csak elem.
[ Szerkesztve ]
havri
-
-
Beni2360
félisten
válasz Silent77 #42017 üzenetére
ty, de a megosztás után nem megy tovább ha becsukom az X nem enged forgatni.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
veterán
-
dajkapeter
senior tag
Ali-s kuponja van esetleg valakinek? Vagy hogyan lehet hozzá jutni? Mert vennék egy reflektort és elvileg 9$ kupont lehetne használni. De ha rámegyek a kuponra akkor azt írja, hogy 199$-t meghaladó vásárlás esetén. Van esetleg valaki akinek lenne 26$-os cucchoz kuponja (és csak elveszne neki az éterben)?
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
L4mie
veterán
nekem nem adja be -.-' pedig már szarrá spammeltem a facebookomat -.-' na mind1 ez van.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
woodworm
veterán
Sziasztok!
A banggoodon hogyan működik a pontlevonás? Mostani rendelésemben igénybe vettem 1100 pontot, szépen látszik az összegzésben a levonás, egyenlegből eltűnt, a banki elkülönítés mégis az eredeti összegről szól.
(Az külön téma, hogy most jobban jártam volna a banggood ajánlatával.)Közben megnéztem a paypal összesítőt, ott jól szerepel az összeg. Akkor a bankom teljesít túl az összeg lefoglalásakor?
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
-
woodworm
veterán
Az ijedtség után bővebben.
A rendelés okézása közben be voltam jelentkezve a bankomba is. Még a banggoodos és paypalos levelek érkezése előtt láttam az elkülönítés összegét, ami jócskán meghaladta a várt összeget. Ebből következtettem hirtelen (és tévesen), hogy a pontokkal ne stimmel valami, mert az összeg az eredeti összegre hajaz. Utólag végignézve a bankom játszik erősen biztonsági játékot. Eddig még nem tapasztaltam ekkora túlbiztosítást.
A rendelés 74$ volt, 1110 pont lett levonva, így lett 62,9$, a bankom pedig zárolt ~21300 Ft-ot. -
csadi0011
őstag
Jött ma egy esernyő alakú toll. Minden oké vele. Nem olyan rossz. Narancssárga jött. Vicces ez a véletlenszerű postázás. Nem bunkóság kicsit a vásárlóval szemben? De még a leírásban is bentvan: Color: Randomly shipped
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
Na, jött ma nekem is egy adag csomag:
- pattintós kézmelegítő, nagyon rendben van
- fa utánzat tok galaxy a5-höz, ez is oké
- illóolaj húgom elektromos párologtatójába, ez nagyon jónak tűnik
Lehet, hogy kínából picivel olcsóbban beszerezhetőek ugyanezek, de sajnos eddig nálunk mindíg szívtam a vámossal, így egy ideje csak eu-ból rendelek.[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
havri1
félisten
válasz woodworm #42045 üzenetére
Akkor ha jól tudom a VISA kártyánál úgy van, hogy bármilyen devizanemben vásárolsz, akkor azt a VISA EUR-ra váltja, és a bankodnak EUR-ban érkezik a terhelés mindenféleképpen.
És a bank a könyvelés napján érvényes napi árfolyammal számol. Nekem még ma sem egyértelmű, melyik árfolyamot veszi figyelembe, közép, eladás, vétel, devizakonverziós vagy tudomisénmelyik..
Kb jó árom vált nekem az Erste, 312-318 környékén. Ha váltanék EUR-t az se sokkal jobb.havri
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz havri1 #42046 üzenetére
VISA $ alapú, nekem is az a K&H van mint a kolleganak.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Ciccuka
veterán
válasz Ciccuka #42028 üzenetére
Valaki tudna segíteni a Banggood Valentines Gift-en hogy ne csak 1x lehessen forgatni?
Hiába osztom meg, nem történik semmi se. Egy hete még megfelelően működött. Másoknál is jelentkezett ugyanez a hiba.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
musli26
tag
válasz Ciccuka #42048 üzenetére
Ha kinyitottad azt az egyet amit ad alapból.
Utána feldob egy ablakot ahol 3 lehetőség van ott válaszd a KÉK színű facebook share oszd meg és utána megkapod a 2 fordítást.Mondjuk nekem a megosztás után járó 100 pontot NEM ADTA meg.
Más is járt így??Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
havri1
félisten
válasz wwenigma #42047 üzenetére
Akkor ez sem egységes, az én kártyám EUR -ra vált.Szerk.: Megnéztem, már ez se így van. Vagy össze vissza beszélt akkor a múltkor az ügyintéző, vagy én nem látom még mindig át. Most mindig abban a pénznemben terheli rá a forint alapú folyószámlámra, amiben fizetek...
GPB, US, EUR..[ Szerkesztve ]
havri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Projektor topic
- Külpolitika
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest