Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#76501) wwenigma válasza krisztianAMG (#76498) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Hangnyomas szempontjából az (elektronika alapok, ellenallas-feszultseg-aram ugye, teljesítmény), illetve akkor cáfolj meg ha nem helyes. Amennyiben tévedek, megtudsz. Illetve mint korábban már leírtam, fontosak a gyári adatok. A helyessége más tészta, ezt a szubjektív teszt tudja igazolni amennyiben nem áll rendelkezésre műszeres meres. :)

Na, túl van tolva, tovabbi ötleteket szívesen fogadok és nézem az eddigieket. :)

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#76502) krisztianAMG válasza wwenigma (#76501) üzenetére


krisztianAMG
senior tag

Nincs összefüggésben a hangnyomással, azt a konstrukció adja meg. Amire te gondolsz, az az érzékenység. Az adja meg, hogy 1mW-nyi teljesítmény melett mekkora hangerő érhető el. Ez miatt nem fontos a max teljesítmény sem, mert hallgathatatlan hangerőn éri el ezt egy füles hangszórója.
Az alsó és felső frekvenciahatárnál pedig sokkal-sokkal fontosabb a frekvenciamenet, amiből már valóban lehet következtetni a hangra, ha van már némi tapasztalatod, és tudod, hogy mit keresel (de még erre sem szabad hagyatkozni).

(#76503) AndrewBlase válasza bacus (#76479) üzenetére


AndrewBlase
senior tag

"Az akkukat ma már lehet a kapacitásuk 30%-val számolt árammal tölteni, azaz egy 90Ah akkut, akár 30A-el."

Hmm. Ez érdekes. Én decemberben vizsgáztam C kategóriából, most meg D-ből, és mindkettő tananyagában az akkumulátor kapacitásának 10%-a volt írva, mint maximális töltőáram erősség. A tanárok is ezt szajkózták. :Y

Volt nekem is az említett Lidl-s töltő, meg voltam elégedve vele. 1× kölcsönadtam, és vagy nem kaptam onnan vissza, vagy ha igen, akkor \rva jól elraktam, mert nem találkoztam azóta vele. :O
Most egy Aldi-s (autoXS) van, eddig tette a dolgát ez is, amikor szükség volt rá. Most megnéztem, erre is 3,8A van ráírva outputnak.

[ Szerkesztve ]

Miért mindig én???

(#76504) Digitalpimp válasza AndrewBlase (#76503) üzenetére


Digitalpimp
senior tag

Mert a biztonságos 1/10-es normál töltést ajánlják mindenütt. A gyorstöltéshez olyan spéci töltő kell, ami nem 4-5E HUF kategória. Meg ez nem újdonság, autóvill. szakmában már ezelőtt 25 évvel is tanították.

"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa

(#76505) nababika


nababika
aktív tag

At kéne nevezni a topikot OFF topikra. Napok óta semmi értelmes, csak villanyt szereltek és akkumulátort töltötök.Tudom bagoly mondja, de na...... :DD :W

(#76506) dugesz77 válasza nababika (#76505) üzenetére


dugesz77
őstag

Átnevezni OFF topikra?

Mióta ki van tiltva a villanyszerelő szakkőr(legalább is nagyon visszafogottan megy) meg a tojás+matrica gyűjtés szinte kihalt a topik :D

[ Szerkesztve ]

(#76507) KisApám válasza dugesz77 (#76500) üzenetére


KisApám
addikt

Kell ahhoz az USB-s eszközhöz feltelepíteni bármit is?
Vagy csak bedugom, mehet rá a füles és kész?

̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori

(#76508) dugesz77 válasza KisApám (#76507) üzenetére


dugesz77
őstag

Semmit nem kell telepíteni. Win7+Win10,Beelink MiniMX androidos tvboxon teszteltem eddig.

(#76509) KisApám válasza dugesz77 (#76508) üzenetére


KisApám
addikt

Csak mert a melóhelyemen minden telepítés tiltott a gépre, kivéve persze rendszergazda.
Nekem az a lényeg, hogy csak rádugom NEM telepítek semmit ás hajrá.
Rossz a benti gépen a jack dugó a füleshez/hangfalhoz.

̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori

(#76510) wwenigma válasza krisztianAMG (#76502) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

És a konstrukciónak része az ellenállása is, semmit nem cafoltal csak többet mondtál, mobilról legalább nem kellett ennyit bepotyognom. :) Mehetünk mélyebbre is, de felesleges mert első körben keretet kell szabni a celunknak - 16ohm és minimum 16Hz-32KHz - majd később ha akad valami, majd akkor érdemes ezeket elemezni. :)

Ha nem lesz akkor pedig valami aranyloves, szubjektív tesztek alapján.

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#76511) dugesz77 válasza KisApám (#76509) üzenetére


dugesz77
őstag

Nem tudom milyen szinten van korlátozás ez plug and play. Bedugod , telepíti magát és használhatod.

(#76512) XtremLor válasza dugesz77 (#76500) üzenetére


XtremLor
őstag

Emlekszek az ajanlasodra utanna mertem bevallalni. :K Elso proba utan kicsit megijedtem hogy kidobott penz lesz, de mostmar elmondhato hogy nagyon jo kis dac az araert. Az elso fel ora olyan volt mintha egy rossz sokol radiot hallgatnek, fatyolos hangzas, mindegyik modeban rossz volt csak maskeppen, mostanra a jo minosegu anyagot is meghalalja, a kulonbseg megdobbento.
Itt ott finomitok meg rajta, mit szeret, mivel a legjobb, viszont 24bites 96KHz dacot aproert nem konnyu szerezni.
Koszonom a tippet! :C

"Legen...Wait for it...Dary"

(#76513) dugesz77


dugesz77
őstag

Convoy S2+ 9,99$-ért van még pár darab GB-n. Kicsit kamu a 63%-os leértékelés de ennyiért jó áron van.

(#76514) vizimento


vizimento
senior tag

Forrasztópáka tartóból van ajánlott?

Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!

(#76515) AndrewBlase


AndrewBlase
senior tag

Ha már zseblámpa...

Jó pár évvel ezelőtt vettem egy ilyen lámpát. Nem is volt vele gondom, egészen addig, míg 1×csak szét nem ugrott a kapcsolója. Egyszer még össze tudtam rakni, de amikor már másodjára ugrott szét, az istenért se bírtam működőképesre összerakni. Így egy ideje már csak a port fogja az asztalomon. :(((
Kérdésem az volna, lehet ehhez kapcsolót venni külön? Hogyan keressek rá? Vagy hanyagoljam, és inkább a fentebb említett Convoy s2+-t célozzam meg?

[ Szerkesztve ]

Miért mindig én???

(#76516) chatran válasza dugesz77 (#76513) üzenetére


chatran
őstag

Ezekből az S2+-okból annyi féle fajta van, hogy teljesen elvesztem a választékban. Ennél mit jelentenek a számok? Csak ez akciós vagy a többi fajta is?

(#76517) gabe_


gabe_
őstag

Akik bluetooth fülhallgatót keresnek, tudnék ajánlani egyet, ami ma jött meg, épp csak kipróbáltam, szóval hosszú távon még nem tudtam tesztelni.
Erről van szó
Nagyon szépen szól, ha rendesen be van dugva, a fül mögött kell elvezetni a kábelt, úgyhogy szerintem futáshoz is jó lesz. (bár én arra nem fogom használni, mert nem szeretem ha futáskor ki van zárva a külvilág zaja) Ennyi pénzért jó vételnek tűnik, fain kis kemény szütyő is jár hozzá. Szivacsos gumiharang van rajta, de adtak mellé plusz két fekete normál szilikonos gumit is.
Ja, és vízálló. :K

[ Szerkesztve ]

Sovány szakácsban sose bízz!

(#76518) nimfas válasza dugesz77 (#76431) üzenetére


nimfas
addikt

A 2017-es pénzügyi évben az IKEA a többcsatornás értékesítés fejlesztésén dolgozik, így a budaörsi áruházban februártól – tesztüzemben – bevezetik az online rendelést áruházi átvétellel. Ha a rendelés délután 5 óráig beérkezik, az áru már másnap átvehető Budaörsön. A szolgáltatás 3000 forintba kerül majd.

(#76519) dugesz77 válasza nimfas (#76518) üzenetére


dugesz77
őstag

Drága és még nincs is így értelme. Ezért írtam a végére "Online rendelés indul az IKEA-nál, igaz kiszállítás csak nyártól indul."

(#76516) chatran itt egy nagyon jó teszt , ebben tényleg minden benne van(vezérlők+ledek)
AMC7135 x 6 – max. 2100mA XML U2 1B - 5000-6500K (hideg fehér)

[ Szerkesztve ]

(#76520) zoli03


zoli03
őstag

12V-ról hajtható sztereó erősítőt keresek a BlitzWolf BW-AP1 helyett, mert annak botrányosan szar a hangja. 2x10W elég, nem kell rá semmilyen extra hangszínszabályzás meg ilyenek, akár kit is lehet, csak normális hangminősége legyen.

(#76521) XtremLor válasza zoli03 (#76520) üzenetére


XtremLor
őstag

A normalis hangminoseg az a muse T20 kornyeken keresendo, TA 2020 ergo 20W, de az arazason is latszik mivel 10e korul aruljak.

"Legen...Wait for it...Dary"

(#76522) zoli03 válasza XtremLor (#76521) üzenetére


zoli03
őstag

Mivel BlitzWolf BW-AP1 helyett keresek és 12V-ost, gondolom látszik, hogy milyen árkategóriában gondolkodok. Amire nekem kell, arra bőven jó lenne egy ~3000 Ft-os erősítő, ha nincs mindenfajta szűrővel elrontva a hangja, mint a BW-AP1-nél.
Meg hogy jön ide egy csöves fejhallgatóerősítő?

(#76523) mobilizmo válasza wwenigma (#76482) üzenetére


mobilizmo
addikt

Hát mondjuk nem. Szerintem a legfontosabb adat az érzékenység. 100 dB alatt nem vennék fülest. Szerintem itt kezdődik a jó, de ez már nem tartozik ehhez a topikhoz, meg nem is teljesen válasz a kérdésedre, mert nem fül, hanem fej...

[ Szerkesztve ]

Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.

(#76524) wwenigma válasza mobilizmo (#76523) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Oké, visszaadom a papirjaim az iskoláknak. Nem számít a frekvencia átvitel. :R

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#76525) Pttypang válasza wwenigma (#76524) üzenetére


Pttypang
veterán

En leakadam ott, hogy valami ra van irva egy csajna cuccra es ti elhiszitek :D

Everybody lies.

(#76526) XtremLor válasza zoli03 (#76522) üzenetére


XtremLor
őstag

M20-at akartam irni elnezest. [link]
3e korul rendesen osszerakott erositot nem igen fogsz talalni, mindegy az hogy BW, Lepai kb egy kutya az osszes.

[ Szerkesztve ]

"Legen...Wait for it...Dary"

(#76527) mobilizmo válasza wwenigma (#76524) üzenetére


mobilizmo
addikt

Te tudod. Én majdnem 20 évnyi tanulás után, úgy összegezném az ott összeszedett tudnivalókat, hogy az csak belépő szint. Van bő 20 évnyi "valóélet" tapasztalatom is ehhez. Kicsit visszautalnék egy a "vájtfülüekre" tett megjegyzésedre. Régebben én is nagyon "hifiztem". Nekem azért ott kezdett elszakadni a cérna, amikor megpróbálták megmagyarázni, hogy mennyire fontos a rezgéscsillapító alátét használata az erősítőknél is. WTF?

Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.

(#76528) dugesz77 válasza mobilizmo (#76527) üzenetére


dugesz77
őstag

Ajánlott olvasmány az "agyamat ledobom" kategóriában. Az unicumos részt külön ajánlom :F . Mikre képesek az emberek a jobb hangért . De ez itt már nagyon off, elnézést mindenkitől érte :R

(#76529) shield válasza Pubszon (#76474) üzenetére


shield
őstag

Jó mind a kettő. Nekem a digites van, a fiamnak a sima. Persze azért a digites pofásabb.

bacus én jobban kedvelem a lassú töltést, még a kamera és stb akkuknál is. Ezeknél észrevettem, hogy a gyors töltés egyáltalán nem használ nekik.
Az autómnál ha véletlen nem indul, akkor max. 20 perc töltés (74Ah) és már röffen is a 2.3-as motor.
Pedig ezzel a Lidl-s töltővel töltöm.

[ Szerkesztve ]

S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

(#76530) azka79


azka79
aktív tag

uncsi, menjetek szobára, ott folytassátok. mobizmo es a tobbiek

[ Szerkesztve ]

(#76531) kcsa válasza dugesz77 (#76528) üzenetére


kcsa
veterán

Már csak az nem jött át, hogy ez irónia vagy sem. Ha komoly, akkor jöjjön a világvége.

(#76532) Tressy válasza nimfas (#76518) üzenetére


Tressy
senior tag

Mégha házhoz hoznák pesten ennyiért akkor is sok...

(#76533) zeon.hu


zeon.hu
nagyúr

Ajánlott szivargyújtót kocsiba tudtok?
Csak "male" rész kellene.

#?*@&!

(#76534) Pubszon válasza shield (#76529) üzenetére


Pubszon
veterán

Örülök hogy jó tapasztalatod van vele.
Nekem sem azért kell hogy 5 perc alatt feltöltsem, hanem hogy akár télen karban tartsam az akkut, van hogy 1-2 hétig is nem megyek kocsival, fűtött garázs meg nincs. :)

ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...

(#76535) beg válasza zeon.hu (#76533) üzenetére


beg
veterán

Az izzószálas bedugós ami kijön ha kész? Egy baj van velük, hogy autótípusonként eltérő a méret, mivel nem szabvány. Pl. opelnél tágabb a lik, szivargyújtós töltők lötyögnek benne és nem is érintkezik jól, elmozdul.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#76536) bgufo válasza dugesz77 (#76519) üzenetére


bgufo
csendes tag

Igazából én is így gondoltam, de kolléga aztán rávilágított hogy ennek a 3000Ft-os átvevésnek is meg lehet a maga haszna. Például össze kell szedni konyhabútort, székek, asztalok, de akkor már asszony jön hogy ülőpárna meg függönyök meg nézzük meg a lámpákat, a gyerek elkezd sírni mert már 2 órája csak mászkáltok és még mindig nincs összeszedve ami kell. Ezzel szemben otthonról kiválogattok mindent sok apró és pár nagyobb dolgot, azt Ikeás Micike összekészíti és Te másnap összeszeded plusz 3k-ért hazafelé menet. Persze dárga és a házhoz szállításos megoldás majd érdekes lehet ártól függően.

(#76537) zeon.hu válasza beg (#76535) üzenetére


zeon.hu
nagyúr

Igen.
Pont ezért nem mertem még rendelni.
Egyiknél találtam listát a kompatibilis autókról, de Saab (9-5) nem volt benne.
Sajnos az első és a hátsó is megadta magát, de a "female" részek működnek, elosztó, töltés és bt receiver megy.

#?*@&!

(#76538) Zola007 válasza beg (#76535) üzenetére


Zola007
veterán

miért nem raknak gyárilag 2-4db USB portot még az új autókba se?

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#76539) dugynok válasza Zola007 (#76538) üzenetére


dugynok
senior tag

Aztán meg felárért teszik bele....

(#76540) Zola007 válasza dugynok (#76539) üzenetére


Zola007
veterán

mennyiért?

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#76541) fateless válasza dugesz77 (#76528) üzenetére


fateless
veterán

Na jó, ezek már betegek.
Most komolyan, ha az unikumos üveg ilyen varázslatos lenne az olajjal, mrá rég kapható lenne 10X-es áron egy cég logojával.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#76542) beg válasza Zola007 (#76538) üzenetére


beg
veterán

Ezt faragtam bele, vezetékek is stimmelnek csak rá kellet dugnom. Ezer forintból és 10 perc munkával megoldottam :) A felirat becsapós, mindkét usb 1A-t tud.
A gyári socketet meg kidobtam, a legfeleslegesebb feature egy autóban még 1960-ból.

[ Szerkesztve ]

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#76543) dugesz77 válasza bgufo (#76536) üzenetére


dugesz77
őstag

Ikea-val nekem az a gondom,hogy hiába van itt az áruház 5 percre gyalog ott nem mindent lehet megvenni. Sok dolog csak a külső raktárban vehető át. Mi például konyhaszekrényt vettünk onnan. Kellett még egy ajtó+kilökőpánt és alsó dísz szegély mosogató tálca. Na most kilökőpántot azt simán leveszed a polcról az áruházban de a többit csak Törökbálinton a külső raktárban adhatják ki. Nincs végül is az sem messze de oda csak kizárólag autóval mehetsz ki. Pont szerelőnél volt az autóm és kérhettem meg ismerőst egy fuvarra. Pedig egy 60*40es ajtó és 7cm*2m-es csíkot még kézben is haza tudtam volna vinni.
De ahogy írod időben és pénzben is lehet spórolni az ilyenekkel. Én például ugyan úgy 5 percre lakom az Auchan-tól is mégis sűrűn használom a házhoz szállítást. Spórolok vele időt és pénzt. Ha lemegyek egy halom dolgot megveszek amire amúgy nincs szükségem a mászkálással elment időről ne is beszéljünk.

(#76544) MADcat válasza gabe_ (#76517) üzenetére


MADcat
MODERÁTOR

Nekem pont futáshoz kellene, üzemidőről majd tudsz írni?

Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!

(#76545) Heimdallr75


Heimdallr75
őstag

02.06. rendelt egér ma megérkezett. Semmi extra teszi a dolgát.

الغريبة في هذا الكوكب

(#76546) vacs válasza fery02 (#76455) üzenetére


vacs
veterán

Szia.

Ha bejön böngészőbe az ali-s oldal, akkor elvileg a lap tetején ott az Aliexpress app Download felirat, ha itt rányomok a Download gombra, akkor nálam egyből az app-ban nyitja meg a linket! :K

(^)(>.<)(^)

(#76547) winbox


winbox
senior tag

Rendeltem itt linkelt csavarhúzókeszeletet alirol megbizhato (99% 69000 feedback) eladotol. Nem lett volna hozza tracking, de en kaptam. 9.en rendeltem, erre 2napja néztem a TN-t kézbesítés regisztrálva egy teljesen másik faluban.. erre irja az ali irjak ertekelest, mert megkaptam., Buyer protectiont masfel honaprol levette 9 napra. Eladonak írtam 2 napja semmi valasz, az itemet azota mar nem hirdeti, nem elerheto. Gondolom mas TN-jet adta meg nekem. Varjak meg, hatha ir meg 9 nap alatt vagy azonnal dispute?

hammerhead - angler - flame - sunfish - bluejay - panther - husky*

(#76548) englishman válasza Ciccuka (#76468) üzenetére


englishman
csendes tag

Köszi az infót!

(#76549) englishman válasza andrisbandi (#76477) üzenetére


englishman
csendes tag

Kösz szépen!

(#76550) Saccco válasza englishman (#76549) üzenetére


Saccco
nagyúr

5 percen belül szerkeszd a hozzászólást, főleg, ha nem külön témáról írsz.

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.