Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#42901) t_a_m_a_s válasza spanyoll (#42895) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Spanyoll basszus ne mond már, hogy ezzel a linkelt borotvával simábbra, normálisabbra tudod borotválni a képed mint egy 3 késes mach3-mal, vagy ezekkel a 3-4 késes rezgős baszokkal, mert úgysem hiszem el...

Mások vagyunk, mások a prioritások, ettől még jó arcnak tartalak, de az, hogy van egyáltalán ilyen, hogy borotva fórum, én már ettől kész vagyok... Van fogkefe meg fésű fórum is? Több mint 20 éve borotválkozom, borotválkoztam normál egypengés borotvával régen, utáltam mint a szart. Utálom a mostanit is, kipattog a pofám akkor is ha hetente borotválom. Naponta meg soha, nincs az az isten... És az is tuti, hogy a faszik 95%-a így van ezzel.

Te napi 20 percet borotválkozol, én heti 10-et, azt a maradék 130 percet sokkal értelmesebb dolgokra is el tudom tölteni :)

De písz, linkeljünk inkább puncit borotva helyett!

Holnap majd jól beletépünk...

(#42902) A Zéé válasza t_a_m_a_s (#42894) üzenetére


A Zéé
addikt

"Ehelyett gyors letolom a szőrt a zsilettel (hetente egyszer), meg a nescafé kevergetése közben okostelefonon átfutom az indexet, aztán rohanok a gyerekkel az oviba."

Nekem is van egy haverom, aki kihajthatós pengés borotvával borotválkozik, meg néha pipázik. Neki pl. ezek a 15-20 percek jelentik az ilyen darálásból a kikapcsolódást, amikor csak magával foglalkozik. Amúgy tök nem olyan ember, akiből kinéznéd, hogy ilyen hülyeségei vannak.
Múlt héten volt 10 éves érettségi találkozónk, és ahogy beszélgettünk a többiekkel, egyre több embernek van valami ilyen régi időbe visszanyúló, mai szemmel nézve régimódi dolog, amivel valamilyen úton módon kicsit ki akarnak szakadni a pörgő napokból. Az egyik pl azért jár bicajjal dolgozni, hogy legyen 2x10 perce, amikor senki nem szól hozzá, a másik azért szív el minden nap egy cigit (se többet, se kevesebbet), amit ő sodor, hogy amíg megcsinálja, és elszívja, addig átgondolja a napját, a harmadik azért kel korábban és darálja magának a reggeli kávéját kézzel, mert így készíti fel magát a napra, a negyedik minden nap lemegy negyed órára a Duna partra...
A mi korosztályunkban szerintem valahogy benne van ez, részben azért, mert divat is, részben azért, mert megtehetjük, részben azért, mert tényleg kicsit erősíti az egyénekben a "valamitől különleges vagyok" érzést akár bevalljuk, akár nem :) Kis apró szirszarok, amik nem hosszúak, mert nincs többre idő, de mégis kicsit visszarántják az embert, meg lelassítják a mindennapokat.

Just a simple Lineman...

(#42903) t_a_m_a_s válasza Novics (#42900) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Navégre, valaki leírta! Az előbb említett, borotválkozásmentességgel spórolt 130 perc zöme nálam is simán alvásra fordítódik! Vagy az asszonyra, vagy a gyerekre vagy fűnyírásra. De borotválkozásra semmiképp! :)

Zéé: Persze, a mókuskerékből ki kell szakadni, nekem ez mondjuk a ház meg a telek rendezgetése. Amikor hazaérek, lekushasztom a telefont, sokszor lelövöm a wifit meg az adatforgalmat, és kimegyek kertészkedni... Vagy este kiülök a teraszra egy rozéfröccsel, és nézem magam előtt a langyos levegőt. Amíg nem volt ház megy gyerek, addig a fotózás volt ez a kiszakadás. De hogy pont a borotválkozás legyen ez... Beteg... ;] :DDD

Ja, még valami. De ezzel nagyon nem akarok flémet indítani... 38 leszek mindjárt, nekem már kell ilyen. amikor 27-28 voltam, nem kellett. Az embernek szerintem olyankor (inkább még előbb) otthont, párkapcsolatot, családot kell alapítani, illetve ezek alapjait megteremteni, nem pótcselekvéseket keresni.

[ Szerkesztve ]

Holnap majd jól beletépünk...

(#42904) A Zéé válasza t_a_m_a_s (#42903) üzenetére


A Zéé
addikt

én pl. pont a kertészkedéssel vagyok úgy, hogy szerintem csinálja az, akinek 4 anyja van... :D
Megcsinálom, mert ez a dolgom, de az engem nem tud kikapcsolni. Nem vagyunk egyformák :N

szerkesztésedre: családosdi sztem eltolódik 30 fölé, környezetemben legalábbis. Mi középsulis gimnáziumi osztályunkban 1 helyen van gyerek, 1 helyre várnak. Házasság 2 helyen volt, 2 helyen talán jövőre, és van kb 6-7 "workaholic" 5-6 idegen szavas multicéges beosztással, nagy karrierrel, családpótló kutyával-macskával, és emellé a remegéssel, hogy nem tudja mihez kezdjen az életével. Ami para.

[ Szerkesztve ]

Just a simple Lineman...

(#42905) t_a_m_a_s válasza A Zéé (#42902) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

A nagy számolgatás közben kicsúsztam a további szerkesztésből...

Te egy tizesel visszább vagy mint én, ha már nektek is ilyen lassítókat kell keresni, az nagyon nagy gáz, mert az azt jelenti, hogy már 30 előtt kezdenek elhasználódni az emberek, és akkor ezek az emberek 35-40 körül már fásult, szétstresszelt, testileg-lelkileg beteg emberek lesznek... Az meg ilyen egészségügy mellett nem túl jó...

Holnap majd jól beletépünk...

(#42906) aleister válasza A Zéé (#42902) üzenetére


aleister
veterán

Ez tök jó, de tényleg! Én megértem az ilyen arcokat.
DE..ha összeszámolja 60 évesen az ember, lógó fasszal, hogy mennyi idő ment el ilyenekre, ahelyett, hogy inkább formás seggű, feszes csöcsű lánykákat töcskölt volna, akkor tuti átveti magát az erkélykorláton ott helyben! :)

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#42907) spanyoll válasza t_a_m_a_s (#42901) üzenetére


spanyoll
addikt

Ja persze, hogy písz, csak leírtam az én oldalam.
A kipattogzás lehet attól is, hogy nem készíted fel előtte rendesen a szőrzeted és a bőröd. Preshave gyanánt vagy veszel erre készítményt, vagy közvetlenül egy kiadós tusolás / kádas fürdés után borotválkozz. Akkor felpuhulnak a szőrök és nem lesz annyira megterhelő a pofázmányodnak. A penge is lehetne hibás, de ha csuda százkéses, akkor az kilőve.
Amúgy én simábbra borotválom ezzel szerintem, de mondom, nem az a lényeg, hanem maga a hangulata az egésznek. A naponta pedig barokkos túlzás volt, inkább kétnaponta.

Korfüggőnek meg nem tekinteném ezt. Mindenki azt érzi szarnak amiben éppen benne van. Amikor érettségizik valaki akkor a világ végének érzi, egyetemen már csak röhög rajta, aztán amikor már gyerek van akkor a vizsgaidőszak picsafüst, amikor nő a gyerek akkor a totyogós nyűgei a picsafüstök akár, stb.
Nekem is stresszes az élet és hajtás van, attól függetlenül, hogy se gyerek se ilyesmi. Ebből pedig jó egy kis pihi.

@zéé: Na te meg tudtad fogalmazni azt amit én nem. Ez is fontos szempont. Pipázni mostanában ritkán már csak, de azt is ezért imádom.

@aleister: Te! Ha hozol formás seggű, feszes csöcsű lánykákat minden nap, amikor borotválkoznék 15 percre, akkor olyan szőrt növesztek, hogy külön magamra kell kötnöm.

[ Szerkesztve ]

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#42908) t_a_m_a_s válasza aleister (#42906) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Már vártam mikor jön Ali megmondani a frankót ;]

Momentán nem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy az asszony örülne, ha fent részletezett pótcselekvéseim helyett formás seggű lyánykákat hajkurásznék... :DDD :DDD

Holnap majd jól beletépünk...

(#42909) Novics válasza A Zéé (#42904) üzenetére


Novics
senior tag

Érdekes módon én is rühelltem, de amióra "saját" van, olyan szívesen elszöszölök kint. Nagyon sok meló volt ezzel a kis résszel is, de a hülye fejemmel már azt tervezem, hogy jövő tavasszal - ha már nem kell a sulira "pazarolni" az időmet - felások még egy részt, hogy ott is rendes fű legyen a paraj helyett. Kimegyek a teraszra, meglátom, hogy van pár gaz a fűben, kihúzom, ott egy másik, akkor már azt is. Aztán 3 marékkal összeszedek, de akkor már a növények körül is körbenézek, és egyszer csak azt veszem észre, hogy már órája gazolok, pedig nem is azért mentem. :D Öregszem, basszus!
Még a kerékpár építést tervezem ilyen kikapcsolódós dolognak. Egy kis babrálós, "analóg" meló, amiben nem sok gyakorlatom van, de egyre jobban élvezem.

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

(#42910) aleister válasza t_a_m_a_s (#42908) üzenetére


aleister
veterán

Nem igazán a frankó megmondása volt (most :) ) a célom, mindössze felvázoltam egy roppant valószínű utópiát. :)

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#42911) zolka78 válasza t_a_m_a_s (#42894) üzenetére


zolka78
senior tag

Nincs igazság abban amit írsz, de ezen ne kapd fel a vizet :) . Mindig ragyás volt az arcom. Nem volt jó semmilyen sok pengés szar, meg baszom fasza zselé. Aztán egyszer vegyész haverom mutatott valamit. Vettünk gillette borotvazselét, meg hozzá pár száz forintért ezt azt a gyógyszertárban, majd a borotvazselét otthon a konyhába szépen műanyaggá alakította. Már csak egy fröccsöntőgép kellett volna és mehettünk volna hamutálakat árulni. Átálltam szappanra, és borotvakésre, megszüntek a bajaim, mellé jött a villanyos és nincs gond. És sajnos igen, egy középkategóriás shave ready borotvakés bizony sokjal kevésbé irritálja az emberek pofikáját mint bármelyik sok pengés. Nem beszélve a rendes borotva szappanokról, nem véletlenűl kerülnek pár ezer forintba, viszont nagyon jók. Ezek nem ódivatú dolgok egyáltalán, csak lusták vagyunk. A régi borbély sem csak egyszerűen borotvált, hanem egy komplett arckezelést kaptál, masszázsal, gőzöléssel etc. Jó lenne ha még mindig lenne ilyen, ez olyan volt mint ma a nőknek a kozmetikus.

Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!

(#42912) spanyoll válasza zolka78 (#42911) üzenetére


spanyoll
addikt

Van ilyen, csak hátőőő egy csöppet drága, épp ezért nem járok oda. Egyszer viszont mindenképp kipróbálom majd, mert érdekel, hogy milyen lehet.

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#42913) Lassú Víz válasza spanyoll (#42912) üzenetére


Lassú Víz
őstag

AIDS, hepatitisz és társai? Soha nem fizetnék egy közösen használt borotváért. :N

A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.

(#42914) fi:zi'k válasza A Zéé (#42902) üzenetére


fi:zi'k
nagyúr

Azért jó látni, hogy nem csak én vagyok 30 alatt. :DDD
Spanyoll nem számít, ő örök ifjú marad. :))

(#42912) spanyoll
Ezt én is meglesem majd egyszer. :K

(#42913) Lassú Víz
:F

[ Szerkesztve ]

96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

(#42915) rbalint88 válasza spanyoll (#42912) üzenetére


rbalint88
addikt

ezt egyszer kipróbálom, 3500-at megér, ha már a fodrász ingyen van egy éve :)

(#42916) Balinov válasza spanyoll (#42895) üzenetére


Balinov
félisten

20 perc?? Annyit egy hónapban nem szánok rá, nemhogy egy alkalommal... :DD

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#42917) spanyoll válasza Lassú Víz (#42913) üzenetére


spanyoll
addikt

Gondolhatod, hogy rendesen le van fertőtlenítve. Egy ideje - igaz nem régóta - már megvannak, és egyelőre nem csukatták be őket ilyenért, pedig van vendégük rendesen.

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#42918) Lassú Víz válasza fi:zi'k (#42914) üzenetére


Lassú Víz
őstag

Hát most vagy van a szalonnak n db. késes borotvája és minden használat előtt sterilizálja, vagy közösbe megy a vendégek közt. Én meg abban nem hiszek, hogy nincs sérülés. Ennyi.

(#42917) spanyoll: Akkor rendben van, de meghagyom neked ezt az élvezetet :) .

[ Szerkesztve ]

A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.

(#42919) rbalint88 válasza Lassú Víz (#42918) üzenetére


rbalint88
addikt

azért egy tetszőleges hazai kórházban lehet, hogy jobban aggódnék a sterilitás miatt a műtőn kívül, mint annál a borbélynál...
sajnos szoktak mesélni az egészségügyben dolgozó ismerősök.

(#42920) Real_Necro válasza t_a_m_a_s (#42901) üzenetére


Real_Necro
veterán

Nálam is Mach3 van, még a sima... próbáltam az újakat is, de akkora fejük van, hogy nem fér be a nózim alá (tudom nagy az orrom) :D . Egyébként én szeretem ha sima a bőröm, bár csak kb estig/max másnap reggelig tart.

Kipattogás szintén van, nálam pl este alvásnál ahol redőzik a bőröm, ott jellemző.Nem tudok vele mit tenni, igyekszem 4 napig eltolni a borotválkozást, utána jobb... Teafa olaj, párom sminklemosója szépen fertőtlenít, néha érdemes este alvás előtt rendbe rakni a bőröd.

Egyébként wc papír topic nincs? Én a 4 rétegű aloe verara esküszöm... :DDD

Ja öreg kori nyavaják. Nekem van egy kis nano akváriumom, azt dédelgetem. Mellette citromfát nevelek a panel erkélyén, tavaly lett 1db grapefruit nagyságú termés. Nagyon finom volt. Tulajdonképpen itthon a virágokat is én gondozom, ültetem át, (szórom ki ha tönkrement) nyírom amelyiket szükséges. Elvagyok velük és mikor tele vannak virággal van egy kis siker élmény is. :P

[ Szerkesztve ]

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#42921) t_a_m_a_s válasza rbalint88 (#42919) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Szerintem ne csak a műtőn kívül aggódj...

Holnap majd jól beletépünk...

(#42922) Studi válasza t_a_m_a_s (#42901) üzenetére


Studi
addikt

De písz, linkeljünk inkább puncit borotva helyett!

Ok, de bozontosat, vagy borotváltat? :)

(#42923) .: JuSzT :.


.: JuSzT :.
addikt

Reggeli futás pipa. BAaaaaazzz mennyit számít hogy 1 hónapja letettem a bagót. Jobban ment sok hónap után az első futás, mint cigis időszakban a rendszeres futás.

(#42924) Studi válasza .: JuSzT :. (#42923) üzenetére


Studi
addikt

Ez biztos hatékony volt, mert kiposztoltad a fészbúkra is! :R :DDD

Nekem is mozdulni kellene valamit, de rohadt lusta vagyok. :U :(

(#42925) .: JuSzT :. válasza Studi (#42924) üzenetére


.: JuSzT :.
addikt

Csak azért mert first time. Nyugi, nem fogod naponta látni :)

(#42926) Studi válasza .: JuSzT :. (#42925) üzenetére


Studi
addikt

Teljesen nyugodt vagyok, de ez járt a tegnapi 62 éves poénért. :D

(#42927) .: JuSzT :. válasza Studi (#42926) üzenetére


.: JuSzT :.
addikt

Szavaiddal élve akkor a Microsoft is hatékony :DD

(#42928) Mercutio_ válasza t_a_m_a_s (#42921) üzenetére


Mercutio_
félisten

Sőt...!

Látom tegnap itt járt Coelho;]

Ali szerintem a magányos workaholic-okra írta, hogy inkább szúrniuk kéne a csajokat :U

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#42929) Lassú Víz válasza Studi (#42922) üzenetére


Lassú Víz
őstag

Mindegy. :DD Személyes véleményem, hogy inkább legyen szőrös mint szúrós.

A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.

(#42930) *Ropi* válasza Real_Necro (#42920) üzenetére


*Ropi*
félisten

4 réteg Verára én is esküdöznék (szendvicsben)... :D

Borotválkozni meg minimum 5 naponta szoktam, mert egyrészt a bőröm nem szereti, másrészt jól áll (vagy legalábbis ezt hiszem). :DDD

[ Szerkesztve ]

Weboldalam: http://karpatisandor.hu

(#42931) t_a_m_a_s válasza Mercutio_ (#42928) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Asszem a borotválkozás témáról elmondhatjuk, hogy kimaxoltuk... :) Megyek is át az órásba, megnézem mihelyzet ;)

Holnap majd jól beletépünk...

(#42932) Byk01 válasza Studi (#42922) üzenetére


Byk01
senior tag

Ilyet is, olyat is :D

"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

(#42933) spanyoll válasza t_a_m_a_s (#42931) üzenetére


spanyoll
addikt

Óráknak is van topicja? Egyébként wc papír topic nincs? Én a 4 rétegű aloe verara esküszöm...

;]

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#42934) Mercutio_ válasza spanyoll (#42933) üzenetére


Mercutio_
félisten

Mintha te nem olvasnád/-tad volna úgy teszel :DDD

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#42935) t_a_m_a_s válasza spanyoll (#42933) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Azér' vaze az óra meg a borotva az kurvára nem ugyanaz a műfaj...

Holnap majd jól beletépünk...

(#42936) Studi válasza Byk01 (#42932) üzenetére


Studi
addikt

Úgy látom ez a téma nem okoz akkora feszültséget a topikban, mint a milc-DSLR, benzines vagy dízel, AMD vagy Intel, pengés vagy vellanyborotva. :DDD

(#42937) L4mie


L4mie
veterán

más:
szerintetek egy 20 fős vállalat hogy tudja kiváltani a windwos servert?
File szervernek ott a NAS, egész gyors, relaítve biztonságos.
Exchange-nek ott a MS / google / etc. mind tud tárhelyet és domain alapú levelezést.

DHCP-t, tarományi felhasználók kezelését, hozzáférések kezelése, hálózat kezelése viszont nem tudom mi tudná... főnök meg előállt, hogy hagyjuk a francba az egész windows szervert mert van egy darab szerverünk és 1 hónap múlva lejár az SBS 2003 támogatottsága, és be kéne újítani winfost ami alsó hangon 20 licensszel 300k + a telepítés ami legalább 8 óra óránként kb 15-17k ismerve az IT-sok árait... szóval cakkompakk lenne 400-500 egy szaros szoftver :S csak mert MS papa úgy döntött hogy ő nem támogatja a 2003 as SBS-t

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#42938) j.bravo válasza t_a_m_a_s (#42935) üzenetére


j.bravo
addikt

Valóban nem, de amikor a filmes fotózást is leszóltad, viszketett ám a kezem a billentyűzet fölött, hogy visszakézből visszaszólok valamit :) persze tudom hogy személy szerint nem akartál bántani senkit, én sem akarlak személy szerint bántani ezzel, csak hadd világítsak rá, hogy a pengés borotva vagy a filmes fotógép azért pont kibebaszottulkurvára ugyanolyanok mint a felhúzós, vagy automata óra: minek akarna valaki ilyet amikor van kvarc? Meg pláne "okos"óra? ;)

Mindenkinek megvan a maga anakronisztikus/nosztalgikus hobbija, avagy hobbijának olyan vetülete, és ezzel nincs baj.

Amúgy sose vettem villanyborotvát mert drágállom. Persze lehet hogy egyszer ki kéne próbálni...
Egy rendes borbélyos borotválkozást is ki kéne próbálni amíg még van, azt se próbáltam sose.

Kissé szarul érzem most magam hogy iután már elhangzott hogy písz, még felkavarom a vizet, de csak el kellett mondanom, na. :R

ui.: nekem is nyűg a fűnyírás meg a kerti kötelezők :D

[ Szerkesztve ]

Whatever.

(#42939) Real_Necro válasza L4mie (#42937) üzenetére


Real_Necro
veterán

Mi is cseréltünk már szervert 2012 R2 fut már a 2003 helyett... Hidd el, nem fog megállni annyiból a költség, mert vasat is kelleni fog alá venni. Igaz itt csak az iroda kb 20 fő, meg a termelés még 110 körül.Pedig nálunk Exchange sincs, a németekét használjuk.

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#42940) Byk01 válasza Studi (#42936) üzenetére


Byk01
senior tag

Azért bennem okoz némi feszültséget, hogy senki nem akar se ilyet, se olyat linkelni, inkább nyomják tovább a borotvát, az órát meg az informatikát :DDD

"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

(#42941) L4mie válasza Real_Necro (#42939) üzenetére


L4mie
veterán

Vas az modern, csak átraktuk rá a 2003 at. azzal nincs gond, max RAM kell még bele, meg HDD.....
van itt valami szerveres topic, a fő problémánk a HDD-kkel, hogy kötsög 160 GB os SATA valami scsi HDD-k mennek bele aminek darabja 80-90k, és az manapság nem tárhely, simán belevágnék 3 darab 4 terrás vagy 6 darab 2 terrásat RAID 5 be, mondjuk egy WD caviar RED et, ami bírja hogy 7/24 ben megy.
HA a szerverünk támogatná.

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#42942) Mercutio_ válasza Byk01 (#42940) üzenetére


Mercutio_
félisten

Addig is toljunk egy hambit!

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#42943) t_a_m_a_s válasza j.bravo (#42938) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Egyetértek, még az órás párhuzamoddal is... Azzal is, hogy mindenkinek legyen meg a maga bogara, az is kell. Én azt mondom, hogy ezek felett a dolgok felett eljárt az idő, ti azt mondjátok, hogy ez lassít be...
Engem inkább lassítson / lazítson esténként két rozéfröccs, amit abban a 20 percben beletolok a szőrös pofámba, amíg Spanyoll megfeni a borotvakését és szertartásszerűen megborotválkozik :)

Én az analóg órákkal is úgy vagyok, hogy napi használatra nem kellene. Feeling órát húzogatni meg állítgatni reggelente, egy darabig el is lennék vele, de ha a lelkesedés alábbhagyna, maradna az, hogy felkapom az ECO driveos Citizent, azt' megyek. Az automata is csak addig jó amíg csak az van. Ha már másikat is használsz, akkor azzal is csak a macera van.
A filmessel is csak a macera van. Ti szeretitek ezt, nekem nem hiányzik. Nincs ezzel baj, legalább van vitatéma a fotóstalikra :)

Holnap majd jól beletépünk...

(#42944) Byk01 válasza Mercutio_ (#42942) üzenetére


Byk01
senior tag

A hambit told te, én meg elleszek a nénivel :D

"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn

(#42945) Mercutio_ válasza Byk01 (#42944) üzenetére


Mercutio_
félisten

Látom dőlt betűvel kellett volna szedni a hambi-t :D

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#42946) t_a_m_a_s válasza Byk01 (#42940) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Akkor menjünk rá a szokásos topik témákra, 2 in 1:

szar zenék, csajokkal

Holnap majd jól beletépünk...

(#42947) j.bravo válasza t_a_m_a_s (#42943) üzenetére


j.bravo
addikt

:R

Whatever.

(#42948) Real_Necro válasza L4mie (#42941) üzenetére


Real_Necro
veterán

Minek annyi tárhely? Nekünk 1TB felhasználható van tükrözve. Terheltsége kb 30-35%. Ezen kívül egy linuxos asztali PC van megpakolva 1TB-os vinyókkal, az a másodlagos biztonsági mentés. Az elsődleges a szervernél van.

T_a_m_a_s:

Egy automatánál még nincs ilyen gond, csak 2 naponta érdemes felvenni vagy felhúzni. Én nem állítgatok rajta időt, minden másnap az van rajtam, hét vége közepén meg egyszer felhúzom. Most is pl az Eco-Drive-ot viselem. Otthon viszont nem hordom, akkor az óratartó dobozban pihen. ;)

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#42949) cOxeR válasza Real_Necro (#42948) üzenetére


cOxeR
Ármester

Tárhelyből sose elég. :)

(#42950) L4mie válasza Real_Necro (#42948) üzenetére


L4mie
veterán

Napi 1-2 GB nyi bejövő adatunk van, 400GB nyi tárhelyünk van mindenre, van olyan hogy 1-1 projekt 80-100 GB-ot eszik, ráadásul trehány a banda / zip + kitömörítés egy könyvtárban etc./ + van hogy 800-1200 Mb os bejövő file ok vannak /építész / szakági modellek /

baromira unom a heti körlevelet, hogy pucolják a könyvtáraikat, ezért ha tárhely frissítés lesz szeretném ha ez a probléma nem kerülne elő pár évig.

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.