Hirdetés

2024. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31751) freddirty válasza TrollBalint (#31749) üzenetére


freddirty
senior tag

Ha jól emlékszem pont tavaly nyáron ugyanígy liga végén toltak ki patchet ami performance "improvement" lett volna. Helyette régebbi gépeken még tovább lassult, később jöttek a texture streaming problémák stb. Szerintem ilyenkor tolják be az olyan újításokat amik megalapozzák a jövőt, szebb, jobb grafika szélesebb lehetőségek engine-ben, újabb ligához szükséges funkciók megalapozása. Nem véletlenül ilyenkor, hisz ha eltolják akkor sokkal kevesebb a panaszkodó user.

fred

(#31752) TrollBalint válasza freddirty (#31751) üzenetére


TrollBalint
addikt

ja persze, erre tippelek én is, hogy most kevesen játszanak, de ahhoz elegen, hogy tesztelésnek meg visszajelzésnek jó legyen, aztán ha liga elején raknák be, az végképp kivívná a nép haragját :D
Mindenesetre meglepett, hogy - szerintem - nincsen egy szar gépem, de mégis akadt a poe rajta... sebaj, majd optimalizálnak még rajta :)
addig is lesz időm kitalálni, hogy mivel induljak a következő ligában :F

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#31753) freddirty


freddirty
senior tag

huh hát a kíváncsiság rávitt hogy letöltsem az új peccset. Ryzen 3600+1660s. Patch előtt minden OK nem voltak problémáim 60fps-el ment ááltalában, kivéve ha nagyon sok monsta volt a képen de akkor is visszavett a qualityből és ment rendesen.

Na most DX11 renderrel egy shitshow az egész. Már a hideoutban furcsa volt eleresztettem a skilleket és már akadozott. T16 burial chambers, desecrated ground, átlagos quality. A build egy mjölnir cyclone+arc volt. Úgy akadozik hogy öröm nézni. A mapozás is kényelmetlen így már, de az igazi akkor volt amikor bementem harvestbe. Na ott eltartott pár másodpercig amíg betöltötte a textúrákat addig szép fekete kockák, aztán meg rakás fps beesés akár 10 fps-re is fight közben.
Kösz de ennyit a következő ligáról. Nem gondolom, hogy szar gépem van ezen bőven el kellene futnia 60fps-el egy arpg-nek. Ettől még simán lehet nálam is a probléma, de azért kevéssé gondolnám. Majd még újrarakom a windowst, meg kipróbálom a másik hasonló de gyengébb GPU-s gépemen is (3600+1060 6gb).
Az utóbbi egy évben a GGG folyamatosan tett az ellen hogy támogassam őket support packokkal. Vagy a vacak kontent, vagy a vállalhatatlan nerfek vagy a kliens állapota. Én nem tudom mi lett velük, de nekem ez már gáz... (szerencsére van azért más videogame is a világon. :)

fred

(#31754) Plazmacucci válasza freddirty (#31753) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Nyilván félrement most valami (megint), és ki fogják javítani. Nem gondolnám, hogy direkt akadozik a játék. Le se frissítem :D

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#31755) freddirty válasza Plazmacucci (#31754) üzenetére


freddirty
senior tag

a redditet nézve ez most amolyan performance lottery :) van akinek jobb lett van akinek rosszabb lett. Majd még letörlöm az egészet és újrarakom.

fred

(#31756) Rayner


Rayner
őstag

Feltettem Ryzen 3600+RX580 sokkal jobb mint volt kb semmi akadás, kivéve ulti ott azért beesik 30fps-re. új teljesítmény mérő grafikon tényleg sokkal jobb de azért jót röhögtem hogy a server visszajelzője sose mozdult meg :D :D :D

(#31757) dante3 válasza Rayner (#31756) üzenetére


dante3
addikt

Nálam is minden rendben, mentem egy T10 Museum mapot kíváncsiságból, coc ice nova inquisitor-al. Semmi akadás, atom stabil. Igaz decemberben egy új komplett gépet raktam össze, azóta nem volt problémám, pár fps-t lehet nem veszek észre.

Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!

(#31758) Rayner


Rayner
őstag

jaja de valami nagyobb update lehetett a motorháztető alatt mert az effektek sokkal jobban néznek ki

(#31759) TrollBalint válasza Rayner (#31756) üzenetére


TrollBalint
addikt

a server visszajelző, lehet azért nem mozdul, mert liga vége van, a "kutya sincsen fent" és amúgy is többen abbahagyták ezt a ligát korábban, amennyire én láttam.
De majd ligakezdéskor :D Gondolom akkor se fog megmoccanni az a csík, csak éppen fullon lesz :DDD

[ Szerkesztve ]

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#31760) Rayner


Rayner
őstag

ja ez igaz, 2017 óta nem volt ennyire kevés játékos, csak akkor 65k volt a játékos bázis most meg 155król esett be ez így azért nagyobb hasalás

[ Szerkesztve ]

(#31761) BoneDragon válasza Rayner (#31760) üzenetére


BoneDragon
veterán

Szerintem a kövi liga se lesz nagy szám. Nyár van, nem sokan ülnek gép előtt. Majd ősszel oda dobnak nekünk valami csontot.

(#31762) Rayner válasza BoneDragon (#31761) üzenetére


Rayner
őstag

ez így azért üzleti szempontból nem túl releváns gondolat. a fejlesztő nyilván nem lesz boldog ha bérpapírján szerepel " bocs nyár van -30% juttatás ". A céget akkor is fenn kell tartani és ha most sem jön elég játékos nem lesz költés nem lesz bevétel... ördögi kör...

(#31763) Edge


Edge
veterán

ha élvezeti faktoron faragnak megint akkor ne csodálkozzanak, a harvest nyirbálása eléggé hülye húzás volt, vagy lehet eleve a harvest volt az, mert túl jó volt és aki azt megízlelte utána annak már minden más savanyú lett...

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#31764) BoneDragon válasza Rayner (#31762) üzenetére


BoneDragon
veterán

Attól még igazam van. :D Az emberek inkább választanak más lehetőséget a kinti világban, mint egy bugos sz*rt. Persze vannak kivételek.

[ Szerkesztve ]

(#31765) Har_melin válasza BoneDragon (#31764) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Nem csak a bugokkal van baj, nagyon sok koncepcionális gond is felgyűlt mostanra.

- a speed túl meghatározó lett abban, hogy össze tudd szedni egy endgame build felszerelését. Ez óhatatlanul könnyebben vezet kiégéshez, mint egy kicsit lassabb játékmenet.

- elvileg egy ARPG az egyszerű játékok közé tartozik. Itt a fejlődés sem triviális (gondolok itt a passzív fára és a játékmechanika increased-more különbségeire), de mostanra ezt megfejelték egy olyan szinten túlbonyolított Atlasszal, amihez három teleírt oldalnyi magyarázat kell, hogy használni tudd. Sok.

- az utóbbi két liga az ugyanaz pepitában esete volt. A nemrég kiadott teaser sem csinált kedvet ahhoz, hogy megnézzem, mit akarnak kihozni a következőből. Ezekből úgy néz ki, elfáradt a csapat, nincs új ötlet. Lehet, hogy nem így van (bár ne így lenne!), de abból, amit látni lehet, ezt érzem.

- változatlanul komoly gondok vannak a játékstílus balansszal. Az pl., hogy normális íjász buildet időtlen idők óta reménytelen összehozni, baj. Nem azért, mert nincs más lehetőség, hanem mert ez egy alap "én mindig íjásszal megyek" igény a műfaj kedvelői között, amit ha nem tudnak kiszolgálni, akkor a többi opció csak az egye fene kategóriába esik.

- túl sok a skill és sok a gyakorlatban már semmire sem használható craft anyag. Én is tudom persze, hogy a harmincadik újabb orb, splinter újabb spec tabot igényel, amit megvesznek a népek, mert nem tudják különben hova tenni, de ettől még a sokadik ilyen után már inkább bosszantó. Megoldás, hogy az ember nem is veszi fel ezeket, erre van a lootfilter, de akkor meg ott vagyunk, hogy egy pályán esik négy-öt felvenni érdemes darab, miközben elvileg szügyig gázolunk a lootban.

- az örök céltábla, a trade. Nincs saját zseniális megoldásom, de az biztos, hogy ez csak akkor működik, ha a felrakott cuccok tényleg megvehetők. Főleg egy ennyire speed központú játékban. Talán valami olyan rendszer lenne jó, mint a csokiautomaták: Mindenki feltöltheti a saját automatáját (ha erőforrás korlátos a dolog, akkor mondjuk max. X db tétel típussal), saját maga beárazza, és persze vissza is veheti belőle. Viszont amíg benne van, addig ha jövök és bedobom a pénzt, az automata adja ki a csokit magától, ne kelljen a kezelőre várnom.

Változatlanul úgy gondolom, hogy aki szeret ARPG-vel játszani, annak ki kell próbálnia a PoE-t. A fejlődési rendszere szerintem fantasztikusan jól kitalált, a craftolási lehetőségek, a több féle endgame opció tovább a meg tudja tartani a játékosokat, mint a lineárisabb konkurensek, önmagában a rendszeres időközönként nulláról induló economy is nagyon jó, de ha lehet ilyet mondani, mostanra minden jóból túl sok lett. Mint ha egy kaja egyszerre lenne túl édes, túl sós, túl fűszeres, túl akármi. Nem tudom, a járvány mennyire vágta haza a PoE2 fejlesztését, de addig, amíg egy tiszta táblára újra nem rakják a darabokat, kikukázva egy csomó fölöslegessé vált elemet, én valószínűleg nem fogok visszatérni.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#31766) Rayner


Rayner
őstag

Addig ameddig valamire %-os esély van addig ilyen is lesz és csak rosszabbodni fog. minél kisebb valamire az esély annál többször akarod futni és annál gyorsabban. Ezt csak fix droppokkal lehet egyensúlyozni. tudom ekkor meg a mérhetetlen nyereségvágy miatt akkor még gyorsabban még többen farmolnák :D ezt lehet daily weekly időszakokra bontani. Mondok egy példát neked pl HH kell vagy bármilyen extra itka item. Erre kellene egy rendszer teszem azt quest rúnák amik esnek random felveszed elindítod ehhez kapnál napi/heti/vagy akár liga questeket amik teljesítésével kapsz mondjuk egy alkatrészt fixen ezeket végig csinálod liga alatt és mondjuk nagyjából 2 hónapnyi játék után meglenne minden hozzá napi pár óra játékkal és akkor beváltod az adott itemekre. lehetne akár 5-6 ilyen questet csinálni párhuzamosan de mondjuk ligánként max 10-t és akkor lehetne matekozni melyiket csináld aminek végén garantáltan ott egy item. nem kellene kapkodni speedrunozni stb csak csinálni a feladatokat és gyűjteni hozzá az alkatrészeket. igy akkor a nem hagynák abba 3 hét után sokan hanem maradna a nép folyamatos lenne a magas játékosbázis

[ Szerkesztve ]

(#31767) Plazmacucci válasza Rayner (#31766) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Régen voltak fix master napi küldik. Milyen jó is volt az :))

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#31768) freddirty válasza Har_melin (#31765) üzenetére


freddirty
senior tag

+1 nice.

fred

(#31769) persil válasza Rayner (#31766) üzenetére


persil
nagyúr

Es mindenkinek meglenne minden, tehat egy nyomorult garast nem erne semmi.
Fenyevekkel rosszabb lenne, mint barmi mas.

Most egy hh az "valami". Ez igen apam, neked mar van, fasza. De, ha x ido alatt mindenkinek garantaltan meglenne, akkor pont ugyanolyan achievement lenne egy hh birtoklasa, mint a skill gem az elso zombibol.

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#31770) Rayner


Rayner
őstag

Nem olvastad figyelmesen :D max 10 quest/liga amit indíthatsz ilyen "tegyük fel rúnákból"
ott azért másképp nézne ki a dolog. másrészt ha liga végére jön össze akkor meg kb mindegy lesz mert sokan nem veszik majd meg viszont aki esetleg akarja liga végére összeszedhet egyet. nyilván ettől még eshetne bárhol. másik pedig, hogy napi és heti questek rewardjait kellene beváltani, tehát ha úgy van összerakva hogy liga vége fele jöjjön ki és kihagysz mondjuk 5-10 questet mindjárt nem lenne meg HH. Szerintem az ára és mennyisége nem sokat változna.

(#31771) persil válasza Rayner (#31770) üzenetére


persil
nagyúr

De figyelmesen olvastam, szimplan latom benne a "rossz" reszt is.

Nem a konkret "árra" gondolok. Hanem az ertekere. A garantalt cuccok ezekben a jatekokban csak artanak, ertektelen lesz tole a motyo. Nem jatekpenzben, hanem "eszmei ertekeben".

Csak gondolj bele, nyomod, mint az allat, a legkemenyebb kontenteket farmolod es kiesik az epiclegendarymythic +9 magikus vasvilla. Es mindenki elismeroen csettint. De ha ezt BARKI megszerzi GARANTALTAN pusztan x idot eltoltve a jatekban, akkor maris nem er egy szart sem, hogy neked megvan.

Nem tudom igy erted e, mire gondolok. Az alapveto problemaban egyetertunk, de ez a megoldas, a mufaji sajatossagokbol adodoan nem lenne jo.
Orok visszatero kerdes az alacsony drop rate a mufajban, de ez igy van rendjen, az egesz errol szol. Igenis az atom cucc essen 0.001 %-kal, aztan vagy makod lesz, vagy sem.
A "rengeteget jatszani keves ido alatt" meg szinten a mufaj sajatja. Lehet kevesebbet is, nem er "olyan" hatrany, de le kell nyelni, hogy a jackpot eselye is kisebb.

Nem ellened beszelek, csak mas oldalrol vilagitanam meg. :)

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#31772) Edge válasza Har_melin (#31765) üzenetére


Edge
veterán

trade-es bekezdésnél sztem az aukciósházra gondoltál :)
jót tenne a gaménak sztem is.

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#31773) TrollBalint válasza Edge (#31772) üzenetére


TrollBalint
addikt

Szerintem pont azért nem azt írta, mert azt párszor kifejtették, hogy nem akarnak. Utolsó - általam ismert - indok, hogy így több az interakció a játékosok között.

A fix loot-hoz: Arra azért kíváncsi lennék, a GGG mennyire látja ezt problémának, amit mi. Mert vannak játékosok, akiknek az a játék, hogy 1 hónap alatt végigdarálja a contentet napi 15-20 órát játszva és után továbbáll másik játékra, de emellett megveszi a supporter packot / packokat, támogatja a fejlesztőket. Ilyen szempontból a GGG-nek nem "gond", hogy ezek a játékosok nem játszanak 1-2 hónap után. Olyan szempontból mér akár előnyt is tudnak belőle kovácsolni, hogy ilyenkor betolják a különféle komoly hatást kiváltó patcheket, és meglátják éles környezetben mit tud, milyen hibák vannak, és számos játékos már csak akkor szembesül ezekkel, mikor visszajött az új ligára. Addigra meg több hibajavíás is kijött és jobb, mint mikor először betolták. (Lásd legutóbbi performance patch, de kb. bármelyik performance patchet mondhatnám)
Egy olyan játékban, ami játszanak olyanok, akik napi ~18 órát játszanak, meg olyanok, akik heti 3-at, nem igazán tudok elképzelni igazságos rendszert. Valamelyik oldal szívni fog. Ha annak kedvezünk,aki kevesebbet játszik, és lesz mondjuk ez a fix loot dolog, akkor aki 1 hónap alatt akarja letolni, fog ráunni. Ha meg nekik kezdveznek,, akkor meg a lassú játékos neheztelhet.

Többször szerettem volna, ha meglett volna a 36 challenge (például most is) de nem játszok annyit, hogy elérjem. 24 felett már eléggé grindolos és rá kell feküdni kifejezetten a challengekre. De, pont mivel lassan játszom, sok olyan content van még, amivel nem találkoztam, így bőven tudok mivel foglalkozni.

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#31774) dante3


dante3
addikt

A mai patch javított valamit a játék futásán, akinél gondok voltak?

Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!

(#31775) Har_melin válasza Edge (#31772) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Igazság szerint a diablo aukciós házas részéről csak hallottam, nem próbáltam. Annyit tudok, hogy hatalmas bot scammelés ment, legalább annyian káanyázták, mint ahányan éltették. Ha az, amit írtam annak felel meg, akkor tőlem nevezhetjük aukciós háznak is.

Wilsonéknak szerintem előbb utóbb valamelyik ujjukat meg kell harapniuk. Az nem megy, hogy egyik oldalról megy a faster pussycat, kill, kill! kényszer, aminél már kínosan kell érezned magad, ha nem öt, hanem hat perc alatt tolsz le egy mapot, a másik oldalon meg félórákat írogatsz egy nyomorult exa-chaos tradere, vagy map vásárlásra, mire valaki végre válaszol. Eladói oldalon dettó, bejelentkezik, visszaigazolom, kilépek a mapról, várok a HO-ban, sehol. Ráírok, ja mégsem kell. Ez még a sikeres tradeknél sem játékos interakció. Őszintén, ki a hóhér akar vadidegen thai vagy koreai fazonokkal társalogni? Már a "köszi" is legálisan automatizálva van a slimtrade-ben. És még azt sem lehet mondani, hogy így a trade legalább egy kicsit kikapcsol a rohanásból, mert a nagyon rossz siker % inkább felbosszant.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#31776) BoneDragon válasza Har_melin (#31775) üzenetére


BoneDragon
veterán

Diablo féle ah elég vicces volt igen. Ismerősnek 2000+ dolláros karija volt és mindig volt valami állat aki megvette, ő meg irt a blizzard supportnak, hogy feltörték az accját és adják vissza. :D Rengetegszer eljátszotta ezt. Tudom rohadékság, de valószinüleg hasonlóképpen csinálta volna a többségünk.

(#31777) Rayner válasza BoneDragon (#31776) üzenetére


Rayner
őstag

Jah hát diablo 3 elég vicces volt, én is sokat kiemeltem belőle, igaz nem, ilyen módon hanem flippelve :D de a végén már egy gusztustalan katyvasz volt.

(#31778) freddirty válasza TrollBalint (#31773) üzenetére


freddirty
senior tag

Fix loot azért nem lesz mert ez a játék alapjaiban az emberi gambling addikcióra épül. Nincs közzétéve a chance és jön az a: "hátha most kiesik az az item" feeling. Holott lehet ha egy hétig tolod a mapot akkor sem fog. Ez az emberi gyengeség egy olyan erős driver amit sosem fog feladni a GGG. Esetleg olyan nagyon elenyésző szinten mint a liga achievement rendszer. Kapsz valami értéktelen/nullfunkciós kozmetikai cuccot egy questline végén.
A kontent viszont egyre bővül és tényleg aki nem játszik annyit, annak a ligába belefogni egyre értelmetlenebb. Én azt látnám jónak erre, ha a negyedéves új ligatartalom nem volna ligaspecifikus hanem megkapná a standard is ugyanúgy. Ligába pedig aki indul az kapna mondjuk több kozmetikai bizbaszt, illetve a loot is szignifikánsan több lenne. Így aki kevesebb időt tol el a poe-ra az ki tudja próbálni az új tartalmat, nem kell annyit grindolni. Aki meg rá tud tolni sok időt az indulhat a ligában hisz többet kaphat mint az új kontent.

fred

(#31779) la_cc válasza Edge (#31772) üzenetére


la_cc
addikt

Az is szét lenne bot-olva meg manipulálva, minek ehhez AH? A kezdetnek az is megfelelő lenne sztm, ha "instant" frissülne a mostani rendszer, akár annak révén is, hogy korlátozva legyen a trade valahogy értelmesen.

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#31780) atok666 válasza BoneDragon (#31776) üzenetére


atok666
őstag

...Tudom rohadékság, de valószinüleg hasonlóképpen csinálta volna a többségünk....

Ezt mibol gondolod? A tobbseg szted nyomorult gerinctelen csalo?

Atok

(#31781) Edge válasza la_cc (#31779) üzenetére


Edge
veterán

Inkább ahhoz kéne az AH, hogy a tradehez ne kelljen online lenni. Sajnos trade botok meg már a jelenlegi rendszerben is vannak.

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#31782) persil válasza atok666 (#31780) üzenetére


persil
nagyúr

+1.

🤷

Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

(#31783) Argh! válasza atok666 (#31780) üzenetére


Argh!
aktív tag

Aki karaktert vesz valódi pénzért az nem csaló? Ha jól emlékszem csak itemeket lehetett venni nem karaktereket.
Ami játékon belül ment eladás azt biztos nem kapta volna vissza mert annak nyoma marad.

Jó tanulópénz volt ez nekik. :D :C

.

(#31784) atok666 válasza Argh! (#31783) üzenetére


atok666
őstag

Tudatosan, elore kiterveled, hogy at fogod verni az embert, kicsalod a penzet.... ez azert jellemre vall. Hogy tudsz egyaltalan parhuzamot tenni egy ilyen sunyi mocsok es a vasarloja kozott? ... es meg tapsikolsz is hozza... gondolom toled se all tavol az ilyen magatartas...

Atok

(#31785) Argh! válasza atok666 (#31784) üzenetére


Argh!
aktív tag

Nagyon tévedsz, soha nem vertem át senkit semmivel, és érdekes modon engem se vertek át mert nem keresem az ilyen kiskapukat. És mellőzd a személyeskedést, nem ismersz.

Én csak azt mondom aki ilyen helyzetbe hozza magát hogy átverhetik az megérdemli, talán tanul belőle.

[ Szerkesztve ]

(#31786) Har_melin válasza atok666 (#31784) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Kérlek, most zárjátok le. Nem akarok kommenteket törölni, de amint elmegy személyeskedésbe, megteszem, a tartalomtól függetlenül.

Ahol van lehetőség a csalásra, ott lesznek emberek, akik csalnak. Akár úgy, hogy a céget próbálják átverni (ld. a feltört acc-ra való hivatkozás), akár úgy, hogy meg nem engedett módon próbálnak előnyt szerezni (ld. pénzért venni karaktert). Az első a számomra (!) súlyosabb, mert ott egyértelműen haszonszerzésre megy a dolog, gyakorlatilag ugyanolyan, mint bármilyen IRL csalás.

A második eset ha nem versenyről van szó (szóló játéknál nem) morális, vagy inkább attitűd kérdés - miért játszom egyáltalán egy nehéz játékkal, ha a nehézségét nem élvezem? Nem KELL ezekkel játszani, van egy csomó, kisebb kihívást jelentő alternatíva. Nekem nagyon nem szimpatikus ez az attitűd, de nincs egy szinten az anyagi haszonért folytatott csalással.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#31787) Rayner


Rayner
őstag

Kicsit visszaterelve a témát :
Jövő héten reméljük megkapjuk a teljes contentet, egyenlőre 99% hogy egy bladefall/bladeblast assassinnel kezdek (assám még úgyse volt és ebből láttam sok startert)

[ Szerkesztve ]

(#31788) atok666 válasza Argh! (#31785) üzenetére


atok666
őstag

Ok, elnezest kerek a szemelyeskedes miatt. Igazad van, nem ismerlek, tulreagaltam, bocsanat.

Azert irtam le amit, mert nalam az az ember, aki tudatosan atver valakit haszonszerzes celjabol egy utolso, szemet sz@ralak.

Atok

(#31789) forguet


forguet
senior tag

A trade számomra is a legnagyobb aggály. Én amúgy szerettem az aukciós házat is d3-ban, mert egyszerűvé tette a kereskedést.
Főleg így hogy napi max 1 órám van játékra a munka meg a család mellett, és rühellem ezt a jelenlegi trade rendszerben bohóckodással tölteni.

Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.

(#31790) savior


savior
őstag

D3 aukciósház jó volt pedig. Volt egy unique öv, amiból jókat tettek ki olcsón. Azokat megvettem és kitettem drágábban. Pár óra alatt elvitték őket. Amúgy eladható lootom sose volt benne. A kiegészítő megjelenése előtt az aranyat eladtam pénzért az aukciósházon keresztül. Összejött belőle 2 hónap alatt talán 60 dollár, amiből megvettem a D3 kiegészítőt meg a Starcraft 2-t DLCkel.
Akkoriban a gépem is hibás volt, és 30-60 percenként fagyott. Meg az alap D3 is elég nehéz volt, nem élveztem annyira. Aztán a kiegészítővel ellenkezőjére változott: a játék nagyon megtetszett, az aukciós ház meg kikerült.
Később amikor már ráuntam a játékra 15 dollárért eladtam az accot. (utólag azt mondom hiba volt).
Most jön majd a D2 : Resurrected meg a D4 és nem tudom melyiket vegyem majd meg...
PoE-ra térve: két dolog van, amivel nem nagyon tudok kibékülni: az egyik az aukciósház hiánya, amit mindenhol megtudnak amúgy valósítani csak itt nem, a másik pedig a kötelező labor végigvitel, amit nagyon-nagyon utálok.
Remélem a PoE2-ben ezekkel kezdenek valamit. Mellesleg jöhetne már, hiszen évek óta igérgetik.

https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home

(#31791) la_cc válasza savior (#31790) üzenetére


la_cc
addikt

D2R és D4 között lesz vagy bő 2 év. E 2 között levegőt sem veszel már? :DDD

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#31792) savior válasza la_cc (#31791) üzenetére


savior
őstag

Szerintem idén karácsonykor megjelenik.

https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home

(#31793) savior válasza savior (#31790) üzenetére


savior
őstag

A labor végigvitel az labirintus végigvitel akart volna lenni.

https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home

(#31794) m.lala válasza Rayner (#31787) üzenetére


m.lala
aktív tag

Nekem eldőlni látszik, ice shot deadeye vagy az általad is javasolt ele hit raider, egyik sem volt még.
Kiváncsian várom milyenek, nem fogok rohanni, kiélvezem, nem tűzök ki nagy célt, csak játszom, kell egy ilyen liga is. :U

Doktor úr kérem segítsen, valami baj van a memóriámmal. Mióta? Mit mióta?

(#31795) Trotta


Trotta
csendes tag

Az előfordulhat , hogy úgy rakosgatja az ember azokat a k..... watchstone-kat , hogy zsákutcát kreálsz magadnak ? 16 db megvan , de bárhogy rakodok , mindig túl alacsony a régió szint . Egyébként 13 . szintű mapokig jutottam.

[ Szerkesztve ]

(#31796) la_cc válasza savior (#31792) üzenetére


la_cc
addikt

:DDD

D2R: 9/23/21
D4 meg inkább 2023.

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#31797) Argh! válasza Trotta (#31795) üzenetére


Argh!
aktív tag

Detto, régi atlas jobban tetszett nekem, rémálom a mostani annak aki nem hc gamer. Nem baj hogy folyamatos az uj tartalom de nekem már egyre bonyolultabb és átláthatattlanabb az egész. :U

El se tudom képzelni hogy milyen lehet egy új játokosnak belecsöppenni ebbe. Persze van sok millió guide de én nem akarok órákig videókat nézni hogy mit hogy kéne. :D

Mavenhez egyszer nem jutottam el mióta bent van mert fogalmam nincs az egészről hogy müködik. Az is sok időbe telt mire először Eldert lecsaptam. :DD

Nekem egy liga kimerül abban hogy eljutok egy karival max lvl 95ig aztán kezdek másik buildot amig meg nem unom az adott ligát. Én általában csak saját buildal szoktam menni kisebb nagyobb sikerrel.

(#31798) Trotta válasza Argh! (#31797) üzenetére


Trotta
csendes tag

Imádom a játék, de szinte minden ahogy írod túl bonyolult , és értelmetlenül . Itt ez a rohadt Atlas miben nyújt többet így ,mintha egy egyszerű "piramis szerű " rendszer lenne -egyre erősebbnek kell lenni ahoz , hogy haladjál a csúcs felé , ott meg jöhet a csúcs fight .

(#31799) brunnehilde


brunnehilde
senior tag

Lehetne rajta bőven egyszerűsiteni. Tessék, egy új atlas rendszer, lehet nekik küldeni redditre, vagy amit Wilsonék olvasnak. :) Mondjuk nem külön-külön, régiónként kéne emelgetni a szinteket, hanem az egész atlasra lenne pár szint. Lenyomnál elsőn (t1-t5 mapok) két kör conquerort (minden régióban egyet-egyet) és kapnál egy watchstonet, amivel az egész atlast felhúzhatnád t6-t9-re. Következőnél megint két kör conqueror t10-t13, majd a végén t14-t16. 32 watchstone helyett elég lenne 4. Map drop: Első szinten, függetlenül attól, hogy t1 vagy t5 mapokat futsz, pedig eshetne t1-t6 között bármilyen map. Köv szinten t6-t10 stb.

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

(#31800) Plazmacucci válasza m.lala (#31794) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Sztem raider nerfelve lesz.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.