Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:53:32

LOGOUT.hu

OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16268) Oliverda válasza Fiery (#16258) üzenetére


Oliverda
félisten

Nem gondolok semmit, de megtörténhet, két-három éve arra sem sokan fogadtak volna, hogy mostanra 80% körüli lesz az NV részesedése. Mivel per pillanat sem a Polarisról, sem pedig a Pascalról nem lehet tudni kvázi semmit a gyártástechnológián kívül, ezért elég nehéz még jóslatokba is bocsátkozni.

Azt viszont le merem fogadni, hogy nem kell 2020-ig várni új konzolra, 2018-ig jó ha kihúzzák a mostaniak, lassan elő kell rukkolni egy 4K ready géppel, nincs mese.

"Egy Snapdragon vagy Exynos miert nem? Azokban nincs iGPU?"

Ultramobilban ezek jók, de vannak fenntartásaim, hogy olyan jól skálázódnak feljebb, mint amilyen könnyű azt elképzelni. Ezen felül egyik cégnek sincs semmiféle tapasztalata ilyen téren, és azt is kétlem, hogy csak a konzolok kedvéért vágnának bele ilyen irányú fejlesztésekbe.

"Az a Puma+, aminek a fejlesztese mar 1 eve be lett fejezve?"

Gyenge magnak meg fog felelni 2 év múlva is, ha pedig erősebb kell, akkor ott lesz a Zen, aminek darabja L2-vel valószínűleg nem lesz nagyobb 8-9mm²-nél, kisebb csíkszélességen (10nm) pedig ennél értelemszerűen kisebb lesz, ha négy mag kijön 40-50mm²-ből, akkor az simán elférhet egy konzol APU-ban az aktuális legújabb GPU architektúrával és HBM-mel.

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.