Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#59119) deny330 válasza Mr.Csizmás (#59115) üzenetére


deny330
aktív tag

Amit yle_greg is írt, hogy nem teljes a kereszt kompatibilitás, azzal volt a problémám. Nyilván ennek unátnanézhettem volna jobban, ezt aláírom. De az AF-ről sajnos akkor sem találtam jó véleményeket.

#59117 yle_greg
Ez a kereszt kompatibilitás dolog ami nekem unszimpi, bár amúgy nem panaszkodok, mert remek objektívjei vannak az Olynak és Panának is, ár/érték arányban amit nyújtanak az páratlan.
"Gyakorlatilag ha az ember nem gyártóazonos cuccot néz, akkor külön foglalkoznia kell vele, hogy vajon minden működni fog rajta?"
Na igen, nekem erről kicsit az jön le, mint amikor Sony gépre akartam adapterezni anno EF objektíveket. Megkellett néznem külön, hogy melyik adapter melyik obival hogy kommunikál, nyilván ez AF-ben volt amúgy elsősorban lényeges, de ott viszont nagyon.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.