Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe


SyMbioTe
Ármester

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#89081) garfield545


garfield545
tag

A végleges konfig jövőhét folyamán meg is érkezik ! Egy két mondatba leis írom hogy miért eset-rá a választás nem olcsó gép de nekem most a minőség meg a teljesítmény az most szemelőt volt hússzú évekig akarom használni bármilyen hozzá nyúlás nélkül a gépet

Ház COOLERMASTER SGC-5000-KKN1 CM Storm Trooper
(Indok: Egy batár a ház van hely pakolni a HDD-ket + Remek szellőzés és utolsó sorban az XXL-es alaplapokat is támogatja PL:MSI Z97 XPower AC )
Processzor Intel Core i5-4690 Boksz
(Indok: Nem szeretem volna egy i7-re költeni mert nem add annyival többet hogy meg érte volna most jelenleg ez a proci a i5-nek a vége utána már csak az i7 jőnek. Majd az idő eldönti meddig lesz verseny képes kis meghajtó egység )
Alaplap MSI Z97 Gaming 5
(Indok: Itt igazán nem tudok mit írni. Inkább a márka hűség ami fontos volt nekem. Eddig nem volt semmi bajom az MSI-kell mindig kiszolgáltak egy alaplap 10év környékén kotlik meg . De aszt ne felejtsük-el hogy akár egy k-szériát is belehet pakolni ami nekem majd ha késöbben szeretném fejleszteni a gépet akkor meg lesz-rá a potenciál)
Ház Hütő COOLERMASTER JetFlo 120 R4-JFNP-20PK-R1
(Indok: A radiátorra választódtam eszt a szörnyeteget a itt fontos hogy elég nagy legyen a statikus nyomás. Nézegetem más ventilátorokat is de azok nagyobb sebességen még ennél is hangosabbak voltak )
SSD A-Data 256GB 2,5' SATA3 Premier Pro SP920 Series
(Indok: Az írási olvasási sebesség ami miatt eszt választódtam A samsung evo lett volna de olvastam a software hibáról így marat ez )
Memoria Kingston 2x4GB DDR3 1600MHz HX316C9SRK2/8
(Indok: Kellet új memória is a gépbe valami újjal is kísérletezgetni kell. Viccet félre téve ha már gamer gép lesz akkor dukál hozzá aránylag erős memória is )
Proceszor Hütö Cooler Master Nepton 240M RL-N24M-24PK-R1
(Indok: A Processzor hőmérséklete aránylag egy szinten tartása véget választódtam eszt a szörnyeteget. Meg nem is beszélve arról ha esetleg új Processzor kerül bele a gépbe ami ugye k-verzió akkor nem kell azon törni a fejemet hogy miként fejlesszem a hűtési rendszert )
Videó Kártya MSI GTX 970 GAMING 4G
(Indok: Akik nyomon követi a technikát annak nem nagyon kell eszt a kártyát bemutatni. De ami igazány nálam nyomot a latba hogy 60 fokig nem kapcsol-be a ventilátor amikkor bekapcsol akkor is csak az 1 ventilátor megy és ha jól tudom 70 foknál kezd igazán bele jönni a hűtésbe de különböző teszteket és videókat nézegetve egy jól szellőző házban nagyon ritkán fogja elérni aszt a 60 fokot is. Arról nem is beszélve hogy allap járatón meg lehet hajtani a kártyát nem vagyok egy nagy tuning bajnok de szeretem ha a potenciál ott van egy alkatrészben vagy a lehetőség. Eszt is majd az idő eldönti hogy menyire éri meg tuningolni. Igen főleg a DX12 miatt is érdekelt ez a kártya )
Hadset HyperX Cloud Headset
(Indok: Erre tényleg csak úgy böktem amit olvastam csak pozitív a komentek és tesztek alapján. Meg kellet egy zárt rendszerű fejess aránylag nagy lapát fülem van és még elálló is és a kis fülestöl egyszerűen nagyon fáj a fülem egy maratoni vezetés után. Re-mélyük az idő vasfoga nem fog kikezdeni vele )
Táp FSP AURUM GOLD 500 80+ Gold
(Indok: Régi gépemből ez kerül át ez lehet a leggyengébb láncszem féllek hogy nem fogja tudni meg hajtani amit feljebb felsoroltam majd úgyis kiderül de amit olvasgattam aszt írták hogy vígan elbírja a rá osztót feladatát. Majd a jövő héten kiderül hogy igaz-e :D )

Persze még 1-2 dolog fog jönni a gépbe a másik gépből még egy samu 1TB vinyo egy WD green 450GB vinyó + LG DVD iró

Persze majd jönni fog majd a szarkazmuság de amit fent leirtam azzok a kritériumok azok fontosak és bárki bármit mond nekem a MINŐSÉG ÉS A TELJESÍTMÉNY AZ MOST SZEM ELLŐT VAN (van volt és lesz is) (Helyesírásért meg sry :DDD )

Mama mindig azt mondta, hogy az embernek csak annyi vagyon kell, amiből megél, a többi csak felvágásra meg fennhéjazásra való.Az embernek előbb maga mögött kell hagynia a múltat, csak akkor mehet tovább.Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz belőle.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.