Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#89080) vond válasza Mexildos (#89077) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Szerintem egy erre szakosodott cégnél kellene érdeklődnöd. Ők értenek hozzá, és tudnak is majd megfelelő gépet ajánlani. 2 millióba már bőven belefér egy jó médiaszerver.

Mi négy éve használunk egy Dell T610-est, Xeon procival, RAID0-ba kötött SAS vinyókkal. Nem mai vas, de volt már olyan, hogy 2-3000 embert szolgált ki, igaz csak SD-ben. Annak idején ez bőven 1 millió alatt volt, úgyhogy szerintem most 1-2 millából simán össze lehet hozni egy párszáz emberes, HD-ben is streamelő cuccot.

Erős proci(k), sok memória, gyors HDD-k, SSD-k, atombiztos tápellátás és szélsebes hálózati hozzáférés, nagyjából ezek a legfontosabbak. A szoftverekben jó beállításokat használjatok, és a bitrátával se szálljatok el, az még fontos.

Esetleg keresd meg itt a Prohardveren crey-t, hátha tud segíteni. ;)

[ Szerkesztve ]

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.