Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe


SyMbioTe
Ármester

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#88675) xNAGOYAx


xNAGOYAx
tag

Sziasztok !!!

Lenne pár kérdésem,remélem jó helyre írok ha nem előre is elnézést kérek !

A lényeg az lenne,hogy szeretnék új gépet venni mindenféle képen AMD-t, játékra és ha bírja akkor stream-re bár nem hiszem,hogy menne de a játék az első.
A gond csak az ,hogy olvasgattam és mindenhol az am3+ ajánlották játékra ,de ahogy néztem nem nagyon adnak ki olyan alaplapot ami tartalmaz PCI 3.0-t. A gond az ,hogy sok olyan fm2+ lapot láttam amin már van.
A kérdés az lenen, hogy tudja e valaki, hogy a vga-k mikortól fogják ténylegesen kihasználni a PCI 3.0 adta előnyöket ( sebesség, stb...) mert csak azért, hogy jól mutasson az alaplapon ,hogy van azért fölösleges ( bár a jövőre nézve akkor lehet nem kell lecserélni bár a proci miatt biztos). A másik, hogy szerintetek érdemes e várni hogy hátha kiadnak idén új foglalatot vagy proci ami jó lesz játékra vagy pl a r9 3x sériát ami majd lenyom pár felsőkategóriás árat.

http://kepfeltoltes.hu/view/150403/g_p4am3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/150403/g_p3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ez volna a két gép ha bármi észrevétel vagy hibát találtok jelezzétek .

Előre is köszönöm a segítséget üdv János!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.