Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe


SyMbioTe
Ármester

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#81451) phoenix1989 válasza membrandj (#81450) üzenetére


phoenix1989
őstag

Azert van anyi hiba mert telorol irok es mert leszarom. :-) ez van. Igyis erted amit irok az hogy nemtetszik meg a te dolgod. Mert ne lenne alkalmas 6 ev mulva. Azert mert nektek az alkalmas azt jelenti hogy full ultra ultra ... megy masnak eleg az is ha mediumon megy vagy esetleg low. De ez is csak jatekfuggo. Mindegyiknek mas a low kinezete is. Es errol beszelek orak ota. Ha ezel nyerek jobban megeri mint hogy gyorsab. Nem latom meg mindig akkora elonyet ez van. te lecsereled akkor is ha mar nem fulon megy mert teged zavar en nem akarom lecserelni es ahoz hogy ezt kitoljam hoszab idore az az ara hogy ne legyen ssd siman felaldozom mert avval meg ilyet nem nyerek. Es ennyi. Elfogadom hogy gyorsab nem vitattam egyszersem de azert meg kovezni mert nem tartom akkora szamnak mint ti kicsit tulzasnak tartom. Elismerhetnetek hogy amekkora pluszt ad ahhoz kepest draga. Ha olyan arban lenne vagy megkozeliteni a hasonlo meretu hdd kat egyertelmuen enis ssd t vennek de nem igy van. Az elonye meg az arhoz kepest keves.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.