Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe


SyMbioTe
Ármester

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#75600) szasanyi válasza BomiBoogie (#75595) üzenetére


szasanyi
félisten

A gépem (adatlapomon) már meg van, és üzemel is - az asztalon. Ezért lenne fontos a (pontos) infó,hogy pont rámegy az oldala vagy éppen nem. :F Nem találok másik, hasonló méretű és minőségű házat az N200 helyett, ami nem lenne sokkal drágább. Ha nagyobb és drágább házat vennék, akkor tutira Zalman Z9 Plus lenne a választott - de egy ITX laphoz minek ekkora ház, másrészt ennyi pénz nem jut a házra.

MOD - sajnos ez valószínű, ezért nem vettem meg. Csak azért forszírozom, mert remek ház nagyon jó áron és bíztam benne, hogy akad vki akit ilyet, ilyen hűtővel szerelt és talán azt mondja: éppen rácsúszik az oldallap. :B

De nekem az is tökéleset lenne, ha vki meg tudná mondani / mérni, hogy az ház belső mérete - az alaplapi tálcától a széléig, ahova az oldallap megy - mekkora! A tálza rögzítő csavarjainak mérete nem egyforma, azzal talán nyerhető 1-2mm ha épp annyi hibádzik.

[ Szerkesztve ]

Nyugati az ország, de keletre tart. Már megint... Nálunk visszafelé jár az óra?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.