Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe


SyMbioTe
Ármester

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#69398) betyarr


betyarr
veterán

üdv!

egy olyan projekt lenne,hogy egy lehető legkisebb fogyasztású pc-t szeretnék összetolni.
amire kell: 7/16-18 órában menne (ezért kellene a nagyon-nagyon kicsi fogyasztás).ubuntu menne rá,amin egy asterisk futna.ezen kívül csak általános dolgokra kellene: internet,esetleg szövegszerkesztés (nagyon minimál) és persze filmnézés.ha a hw elbírná,akkor lehet windowst tennék rá és úgy futtatnék egy virtuális gépen linuxot és azon az asterisket (de gondolom a linux jobban megérné).
a cél tehát:

1. az asterisk futtatása
2. a jelenlegi pc-m mellett használnám,mint 2. gépet,elkerülve a nagy áramfogyasztást.nyilván a "nagy" gép csak akkor lenne bekapcsolva,ha játszanék.

no erre kellene valami ajánlat.
ami van: ház,bill,egér,monitor.
ja,és legyen minimál zajjal is.
köszönöm a válaszokat!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.