Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#146145) Paxker315 válasza KadamQQ (#146144) üzenetére


Paxker315
addikt

Teljesen jó! a RAM nem biztos, hogy fog ekkora frekin menni, ezért én ott spórolnék a helyedben, plusz a 3200Mhz-hez képest ez durván 1-2% teljesítménynövekedés, de árban meg jóval magasabb.
Sötétszürke Viper4 3200Mhz

Ezt is tudnád szvsz 3600 Mhz CL16-ig húzni, Hynix CJR kell, hogy legyen. A piros viper még olcsóbb, de a TG vulcan is, nomeg a Ripjaws.

Tápból ezt venném: Whisper M 550w, szakik szerint jobb a Focus Plustól, kicsit olcsóbb, és igazából hét év garanciából itt is csak három évet áll a bolt, de a Focusnál is. Így a hosszabb garanciaidő sem érvel már a Focus mellett.

VGA-ból, már csak az AMD freesync monitor miatt is: Red Dragon 5700. Nem csúcsmodell, szóval, nincs olyan masszív-csendes hűtése, mint egy Red Devilnek, de, teljesen jó "igásló", a sapphire pulse-körüli, attól picit hűvösebb kártya. Vagy az MSI árában RED DEVIL, erősebb kártya pár %-al, és remekü néz ki.

Ha teheted, cseréld a gyári hűtőt. Most az ID 214 RGB van piszkosul jó áron, ennek a bordázata = Ben Nevis Advanced, a venti picit hangosabb, de nem kell csutak járatni. És én pl. nagyon bánom, hogy nem csillámpóni ventis hűtést vettem, egyszerűen sötétben kell, hogy legyen hangulatfény. :)

SSD: M.2 nem lenne jobb? 1 Sata kábelt spórolnál.

Szerintem, ha a kártyát lecseréled a RED DRAGON-ra, a RAM-ot a Viper4-re, a TÁPOT a WHISPER-re, a felszabadult pénzből nagyon jó kis procihűtő& házventi csomagot tudsz venni. :R Szerintem ezekkel az apró változtatásokkal minimálisan jobb teljesítményt kapnál, de hűvösebb procival, jobban szellőző házzal. :K

[ Szerkesztve ]

https://dynotech.hu/ - Új, kultúrált környezet, könnyen megközelíthető : )

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.