Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-25 08:15:08

LOGOUT.hu



TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ

Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#173566) SyMbioTe


SyMbioTe
Ármester

(rögzített hsz)

Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás. :)

„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”

Hozzászólások

(#121894) estikornel válasza Nunder (#121891) üzenetére


estikornel
tag

Heló,

Nem írtál felhasználást, hogy mire fog kellene, feltételezem játék. Az 1060 Fullhd-ra az egyik legjobb választás, ha emlékeim nem csalnak, 4k max beállításos játékra az 1070 pedig már kevés, inkább 2560-ig jó.
A többi alkatrész meglátásaim szerint jó, 8G ram pedig játék mellé elég, ezzel tudsz spórolni egy 20-ast.

Ha valami kérdésed volna még, egy topikgazda jobban eligazít majd még, ezek csak az én gondolataim.

(#121890) Braxys: A K-s végjelű processzort csak Z-s alaplapba érdemes belerakni mert csak azzal tudsz rajta húzni. A B250m és arctic között a különbség, hogy utóbbi fehér színben pompázik nem fekete. TV-re kötni komolyabb szintű játék céljából nem érdemes a nagy input lag miatt, ha csak egy kis egyszerű single player mellé gondolod arra természetesen nem nagy probléma. Feltétele egy HDMI kábel amivel összekötöd a gépet és a TV-t. Az i7 játékra felesleges szerintem, ha csak nem streamelsz twitchen/youtubeon, vagy komoly videóvágást nem tervezel 4k-ban pl. A videókártyáról pedig fentebb olvashatsz.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.