Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Magisk

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-01 12:38:22

LOGOUT.hu

Magisk
root jogosultság
Android rendszereken

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4022) Grapestain válasza crok (#3999) üzenetére


Grapestain
csendes tag

Magisk van fent, Zygisk enabled. Sok modulom nincs, Advanced Charging Controller van, hogy ne süsse szét az akksit 4,2V fölé töltéssel, Energized Protection, most már Play Integrity Fix, amúgy eddig MagiskHide Props Config-gal ment az attestation szépen, most először tettem fel PIF-et, meg LSPosed van fent, hogy legyen Xposed: CustoMIUIzer, SystemUI Tuner meg Revanced, bár ez utóbbi 2 lehet nem is Xposed-os csak a root kell nekik. Régen sok Xposed cuccot használtam, de kikoptak idővel. Ezek közül nem tudom mi van Play store-ban, lehet kb semmi :D
Minden esetre amúgy nekem nem ezek a lényegesek, hanem maga a root, mert pl szeretem ha tudok normálisan biztonsági mentést csinálni meg visszaállítani limitációk nélkül (Titanium), van egy rendes terminálom super user joggal, host fájl szintem blokkolom a reklám kiszolgálókat stb stb. A többi már csak amúgy jött, "ha már lehet, miért ne" alapon. Meg így nehogy már ne lehessen root jogom a saját szaros telefonomon, nem? Ezek elvi dolgok.
Csak a rohadt bankok is kiskorúsítják az embert. Eldönti helyettem, tényleg, hogy biztonságos-e? A bögészőben is be tudok lépni a fiókomba, ott meg aztán Tappermonkey-ból vagy akár a dev console-ból azt futtatok, amit csak kedvem akad. Sőt, ha nekiállok CURL-el hívogatni az API-ját, az is oké. Csak pont a mobil app, na az nagyon veszélyes ám! Meg így letiltja, érted. Oké, figyelmeztessen, írassa alá, hogy nem az ő felelőssége bármi, de ne döntse már el. Kinek veszi ezt be a gyomra? Elmúltam már 13 éves, megvívtam a kamaszkor kihívásait, ne találja már ki nekem, hogy megvéd önmagamtól a BANK, pont a bank. Belem kifordul ettől. ... Tudom, nem ez volt a kérdés.

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Magisk
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.