Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Magisk

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-01 12:38:22

LOGOUT.hu

Magisk
root jogosultság
Android rendszereken

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3301) Trailblazer válasza crok (#3300) üzenetére


Trailblazer
addikt

safetynet-fix-v2.4.0-MOD_1.3, de enélkül is ugyanez van default.

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#3302) crok válasza Trailblazer (#3301) üzenetére


crok
Topikgazda

Akkor jelenleg két út van: vagy ROM upgrade (úgyis lesz nemsoká szerintem) vagy eleve frissíteni a mostani safetynetfix modulodat mert az amit most használsz az két hónapos (mod1.3) de 3 hete kint van a v2.4.0-MOD_2.0 (a strongintegrity már természetesen nem megy de minden más okay). Nemrég dokumentálta egy ember XDA-n kb. ugyanezt, sikerrel.

[ Szerkesztve ]

(#3303) Trailblazer válasza crok (#3302) üzenetére


Trailblazer
addikt

ROM-ból ez a legújabb (ezért írtam, hogy a múltkorihoz képest - amiről szintén volt screenshot - frissített), a modulról lemaradtam. Kicserélem az újjal, és megnézem úgy.

Szerk.: Nincs változás a 2.0-val sem az előzőhöz képest. Tehát valamit elkeféltek a ROM-ban, abból pediglen csak jövő hónapban lesz új.

[ Szerkesztve ]

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#3304) the radish válasza Trailblazer (#3299) üzenetére


the radish
senior tag

Mi10 EU Rom, legfrissebb (2.4.0) SFN és most nálam is ilyen. Pénteken még csak Strong error volt. Viszont a Gpay működött gond nélkül ma is.

[ Szerkesztve ]

(#3305) crok válasza the radish (#3304) üzenetére


crok
Topikgazda

Xiaomi.EU ROM-ot minek megkavarni USNF-el? :F [link]

(#3306) the radish válasza crok (#3305) üzenetére


the radish
senior tag

Hopsz. Eddig mindig tettem fel. Köszi az infót. :R (és tényleg írtad már, átsiklottam felette)

[ Szerkesztve ]

(#3307) G4bi89


G4bi89
senior tag

Oneplus6 - Lineage 20.0-20230801, a legfrissebb ma kiadott OTP app (2.87) szerint nem biztonságos a készülék. :( Régebbi verzióval még jó volt, de ma naptól fogva azt már nem engedi használni. [kép]

Magisk app hide
zygisk on,
DenyList...
safetynet-fix-v2.4.0-MOD_2.0 van fent
[kép] [kép]
Gpay persze megy, csak az OTP app szívat.

Edit: A [3241] hozzászólásban linkelt Beta 7.0.1 MagiskHidePropsConfig -ot feltettem, de itt vakon vagyok mi is lenne a megoldás. :B

[ Szerkesztve ]

"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."

(#3308) crok válasza G4bi89 (#3307) üzenetére


crok
Topikgazda

Szerintem ennek se a root-al hanem azzal van baja hogy látja hogy van olyan prop amiben benne van a lineage szó - pont mint [itt].

(#3309) ReyFox válasza crok (#3308) üzenetére


ReyFox
csendes tag

Nekem is ugyan ez a gondom. (megint)
Nem láttam olyan propot az enyémen amiben benne lenne a lineage szó, vagy lehet rosszul néztem? :N

(#3310) crok válasza ReyFox (#3309) üzenetére


crok
Topikgazda

Hát ha nem írod meg hogy hogy nézted.. akkor nem tudom megmondani hogy jól vagy rosszul nézted :D De mondjuk mit mond egy terminálban kiadott
getprop | grep lineage
De nem is írod milyen ROM milyen telefon milyen minden és bármi.. így elég random beleugrottál a semmibe.. két hsz-ed van itt és egyikben sincs benne info erről.. csak annyi hogy valamikor valamin valamire Magisk Deltát használtál MagiskHide-al. Ettől még simán bukta a lineage ha Lineage (vagy lineage-re alapuló) a ROM amit használsz.

[ Szerkesztve ]

(#3311) ReyFox válasza crok (#3310) üzenetére


ReyFox
csendes tag

Mert tudtam hogy megadod a választ és utána biztosan mondhatom hogy nincs lineages propom :DD
Amúgy OnePlus Nord CE 5G (EB2103) original rom van rajta OxygenOS EB2103_11_C.09, legfrissebb Magisk, USFN, Shamiko stb. stb.

(#3312) crok válasza ReyFox (#3311) üzenetére


crok
Topikgazda

Hát akkor nálad teljesen máshogy kell a dolgokhoz hozzáállni mert a ROM semmit nem old meg helyetted. USNF-ből mi van fent? Displax v2.4.0-MOD_2.0? Remélhetőleg DenyList-ben nem volt változás (azért nézd me hogy minden ami kell DenyList-en van-e, OTP - mivel Zygisk és USNF és Shamiko is kellett így a Google Play Services és a Google Play Store NE legyen DenyList-en és ne legyen Enforced a DenyList). Ha van fent Shamiko akkor Zygisk is be van kapcsolva, tehát a Shamiko is fut? Magisk app hide be van kapcsolva, random néven van a Magisk? Play Integrity Check mit mond? Ruru mit mond? Valami baseline-t csináljunk már hogy honnan indulunk.

Az a baj hogy gyári ROM vagyis kell az USNF ahhoz meg Zygisk és injection is - vagyis egyelőre felismerhető a Zygisk..

(#3313) G4bi89 válasza crok (#3308) üzenetére


G4bi89
senior tag

Kisregény
A fentebb említett OnePlus6 mellett (ami amúgy nem az enyém, így távolból nem tudtam jobban tesztelni...még) kipróbáltam még pár telefonon. :DDD

Szóval a fiókból elővettem, a jó régi OnePlus3-at, Lineage 18.1-el. Legnagyobb meglepetésemre root és minden hack nélkül működik. :Y Aztán rootolás után már sehogy.
Következett a mindennapi használatban lévő OP8T (gyári Andorid13, Magisk, USNF 2.4 mod2.0, magiskhide, zygisk) ahol szintén nem megy. Plusz adalék, hogy én Erste-nél vagyok az simán megy Gpay-el együtt.

Strong integrity ahol legtöbbször elbukik a dolog.

ps: Próbáltam Shamiko + enforce denylist off kombinációval is, de ugyanaz.

[ Szerkesztve ]

"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."

(#3314) crok válasza G4bi89 (#3313) üzenetére


crok
Topikgazda

Most nem tudok gyári ROM-ot feltenni semmire hogy megnézzem pontosan.. de..

Ruru mit szól hozzá? Lát valamit? SELinux, etc.. Mert szerintem nem.. de jó lenne tudni! Valamint hogy tetted fel a Magisk-t? Akár flash-elted akár patch-elted a megfelelő image-et akkor is rákérdezett egyszer hogy restart kell a helyes működéshez - az megvolt?

Ha Magisk nélkül a vegytiszta Lineage 18.1-en (simán csak egy mellé flash-elt GApps mellett) elindult akkor nem keres "lineage"-et se és nem is néz Play Integrity-t se ugyanis a Lineage nem spoof-ol semmit.. a Play is "not certified" kell legyen. Piszkáltál ott még valamit?
Mert ha nem..
Akkor viszont marad a bekapcsolt Zygisk ami az USNF miatt injektál és van némi nyoma.
Vagy az USNF használata mellett is DenyList-re tetted a Google cuccokat ami ugye marhaság, egyrészt úgyis kiveszi a denylist-ről a modul service.sh-ja másrészt gondolj bele: ha USNF és enforce denylist mellett denylist-re teszed a Google alkalmazásokat akkor tulajdonképp még azelőtt megölöd a modul munkáját hogy elkezdhetné: az enforce miatt a Magisk és így a Zygisk se nyúlhat az alkalmazásokhoz / folyamatokhoz. Ha volt ilyen helyzet akkor simán értem miért bukott a Play Integrity.

"Shamiko + enforce denylist" ugyanezért nem jó, mert ha enforce-olod a denylist-et akkor a Magisk és így se a Zygisk se LSPosed se semmi nem nyúlhat ezekhez az alkalmazásokhoz / folyamatokhoz.

A kdrag0n USNF és a Displax helyett (törölve előtte őket) kipróbálhatod a chiteroman féle Play Integrity Fix-et. De előbb azt kéne tudni hogy Play Integrity-n átmegy-e (van rá app de a Play Store-ből is lehet Play Integrity API tesztet csinálni), és hogy helyesen állítottál-e be mindent ehhez egyáltalán. De mondom, ha a fentebbiek igazak akkor elképzelhető nem is nézi (ami meglepne mert az OTP az SN-t az nézte, fura lenne ha nem térnének át.. vagy épp most migráltak át a legeslegeslegvégén kb..).

PS: "Strong integrity ahol legtöbbször elbukik a dolog." -- strong integrity-n biztosan bukni fog (a hetekben volt egy bug amivel átment vagy 5..6 napig az USNF de befoltozták - és csak bug miatt mehet át..) hiszen USNF-el is csak annyit lehet elérni hogy a másik kettőn átmenjen, hardware attestation-t spoof-olni lehetetlen, ami most volt az "bug" volt amit be is tapasztottak gyorsan.

(#3315) crok válasza crok (#3314) üzenetére


crok
Topikgazda

Valamiféle tranzíció van most épp a háttérben Google oldalon.. most meg egészen sok próbálkozónak a displax 2.4.0 mod 2.0-ról downgrade-elve a mod 1.3-ra megy rendesen a basic és a device PI check úgy, hogy a 2.0 meg teljesen elhasal.. :U hjajjj imádom..

(#3316) kukukk válasza crok (#3314) üzenetére


kukukk
csendes tag

Xiaomi Mi 9t pro, portolt miui 14 rom.
Magisk 26.1 hide, zygisk on, denyList on, Otp app hozzáadva, a safetynet-fix-v2.4.0-MOD_2.0 van fent de a legújabb Otp (2.87) nálam is elhasal. Mentésből visszaraktam a 2.82.2 változatát az Otp app-nek, azzal minden oké.
Ruru ezt írja: [kép] [kép]
Arra gondoltam az lehet a baj hogy az új Otp látja Magisk-et, ezért próbaképp lefagyasztottam és így már működik.
Ruru a fagyasztás után: [kép]

(#3317) crok válasza kukukk (#3316) üzenetére


crok
Topikgazda

Ez de jo otlet! Mindenki most a Zygisk felfedezhetoseggel van elfoglalva.. es nalam pl. alap a fagyasztas, nem is gondoltam ra..

(#3318) user26 válasza crok (#3317) üzenetére


user26
aktív tag

Üdv!
@crok, nem akarlak idegesíteni, csak megerősítő választ szeretnék tőled. Tehát jelenleg, ha az OTP app verzió 2.87, akkor az nem indul el, hiába van beállítva a magisk, olyan esetben ahol kell a safetynet-fix-v2.4.0-MOD_2.0, ha 1.3 -ra van vissza cserélve a mod, akkor ellenben elindul.
2.0 -s modnál jelenleg pl az AirFrozen -el (v1.2.6.3) le kell fagyasztani a Magisk-t, és elindul ott is.
Ahol pedig nem kell a safetynet mod, mert a ROM -ba benne van, ott is jelenleg a fagyasztási procedúra aktuális ?

1, Legfrissebb Derpfest ROM, 12T Pro_diting 23.08.09, nem kell a safetynet mod.
2, Legfrissebb Evo X ROM V7.9.7, 12T Pro_diting , kell a safetynet mod.
(rom telepítés, és API ellenőrzés után én így értelmeztem... )

Xiaomi fan I 12T Pro I

(#3319) the radish válasza crok (#3317) üzenetére


the radish
senior tag

Mármint fagyasztjátok a magisk alkalmazást? De akkor a modulok és a root sem működik. Vagy tévedek?

(#3320) crok válasza the radish (#3319) üzenetére


crok
Topikgazda

the radish:
Tévedsz, igen, minden működik, a Magisk alkalmazás csak arra kell hogy beállítsd hogy hogy működik a Magisk daemon és a modulok ha vannak.

user26: igen, ha jól értelmezem a kérdésed akkor jelenleg talán így működik az OTP. Kis mókolás kellhet a Displax USNF verzióval, igen, hátha ez is majd egységesedik a köv. verzióban -- de majd úgyis elk.*ja a Google, nem kell aggódni :D

(#3321) Trailblazer válasza user26 (#3318) üzenetére


Trailblazer
addikt

A legújabb Evo X rom egy szemét. Visszaváltottam crDroidra inkább...

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#3322) mobilizmo válasza Trailblazer (#3321) üzenetére


mobilizmo
addikt

Nekem a crDroid sem jó csak MagiskHide-al. Viszont USNF_mod2-vel, Zygisk-el, kényszerített tiltólistával, működik minden.

Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.

(#3323) crok válasza mobilizmo (#3322) üzenetére


crok
Topikgazda

Szerintem nem amiatt mondja hogy egy szemét az EvoX..

(#3324) Trailblazer válasza crok (#3323) üzenetére


Trailblazer
addikt

Igen, nem csak emiatt. Nyúlik a rendszer, mint a takony. :B

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#3325) JayZ


JayZ
tag

Sziasztok, én sem tudom használni az OTP appot :( 1.3 safetynet fix verzióra rollback sem segített.

Erre az airfrozen appra Ázsiai betűs 2016os találatot kaptam, annyira nem vonzó :DDD segítsetek pls. Oneplus 8t android 12 gyári rom

(#3326) crok válasza JayZ (#3325) üzenetére


crok
Topikgazda

Összefoglalóban ott van az AirFrozen amit nyugodtan letölthetsz (nem kell keresgélni meg himihumi megoldásokat használni..) meg más megoldások is:
"Titanium Backup, Swift Backup, Ice Box (érdekes módon root nélkül (device admin móddal) is tud fagyasztani) vagy az AirFrozen (@XDA - @GitHub - @APKPure - @Aptoide) segítségével jegeled magát az elrejtett Magisk app-et"

(#3327) janakbacsi


janakbacsi
őstag

ezekkel a beállításokkal a gránit bank és a revolut app is működik, de a google wallet felismeri a root-ot. most kellene az a fagyasztgatás?


"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."

(#3328) crok válasza janakbacsi (#3327) üzenetére


crok
Topikgazda

Nem, az teljesen más miatt jött fel.

Neked a kdrag0n féle USNF-et kellene most törölni, restart majd a Displax féle legfrissebbet feltenni és restart valamint a Google Play Services és Play Store adatait törölni. Meg nézni a Play Store Developer options-ben vagy a Play Integrity API Check-ben egy check-et.

(#3329) janakbacsi válasza crok (#3328) üzenetére


janakbacsi
őstag

szerintem így jó lett. köszi. play store dev. opt. hol érem el?

[ Szerkesztve ]

"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."

(#3330) crok válasza janakbacsi (#3329) üzenetére


crok
Topikgazda

Összefoglalóból:
magában a Play Store-ban is elő lehet hozni a Play Integrity API check ellenőrzés értékét amit maga a Play Store csinál:
Nyisd meg a Play Áruházat -> jobb felső sarkok saját profil fotó -> Beállítások -> Névjegy -> Play Store verziót nyomkodni 8..10x amíg be nem lép a fejlesztői módba -> Általános -> Fejlesztői beállítások -> Integritás ellenőrzése -> Tesztelni fogja és kiírja az eredmények.

(#3331) Trailblazer válasza crok (#3326) üzenetére


Trailblazer
addikt

Ezt az AIrFrozen-es linkedet megnyitottad? Tedd meg.

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#3332) crok válasza Trailblazer (#3331) üzenetére


crok
Topikgazda

Mindet megnyitottam természetesen és mind valid, a GPlay-es azért maradt benne mert nem tudni hogy temp. vagy véglegesen került ki a Store-ból ("tiltott API használat" vagy csak amiatt mert nem lett frissítve a min- és targetSDK). Mindenesetre az összes link valid.

[ Szerkesztve ]

(#3333) Trailblazer válasza crok (#3332) üzenetére


Trailblazer
addikt

Nálam ezt látni.

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#3334) Trailblazer válasza crok (#3332) üzenetére


Trailblazer
addikt

Látom immár, van lehetőség máshonnét is beszerezni, de ebből 2019-es a legfrissebb?

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#3335) crok válasza Trailblazer (#3334) üzenetére


crok
Topikgazda

Igen, nincs miert hozzanyulni, azota is ugyanugy mukodik a droid..

(#3336) Trailblazer válasza janakbacsi (#3327) üzenetére


Trailblazer
addikt

Egyébként egyenként lenyitva ezen appokat a DenyListben, vannak kipipálatlan tételek még ott, azért nem megy végig a kék csík a neveik fölött.

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#3337) Grapestain


Grapestain
csendes tag

Case study:
Kiindulási állapot:
Redmi Note 9 Pro (joyeuse), MIUI 12, Android 10
Magisk 24, Zygisk enabled, Enforce DenyList enabled
MagiskHide Props Config v6.1.2 feltk;ve, basic attestation forced és pass
OTP denzlist-en, működik szépen

Ma OTP elindít és elkezd rinyálni. Mivel nemrég USB Debugot kapcsoltam, gondoltam amiatt, kikapcs, próba, továbbra is.

Jelenlegi állapot: OTP ismét megy.
Módosítások:
Restore Magisk app (frissítéshez, mert a 26 lehet máshogy rejti, mint a 24)
Magisk és Magisk App frissítés v26.1-re
MagiskHide Props Config reset: terminal, su, props, "r" opció
MagiskHide Props Config modul deaktivál
safetynet-fix-v2.4.0-MOD_2.0.zip modul telepít, aktivál
Magisk app elrejtés (hatástalan)
Magisk app freeze-elése Titanium Backup-pal

Egyrészt örülök, hogy megy, nyilván, és hogy ismét mások szívtak vele hónapokat, hogy én egy óra alatt megoldjam, nincs okom panaszra.

Ugyanakkor az meg szomorú, hogy korábban elég volt a Magisk hide, most meg már freeze-elni kell. Ez azt jelenti, hogy az OTP app a háttérben elkezd végigloop-olni az összes telepített alkalmazáson és megnézni, hogy valamelyik nem Magisk-e? Ez most komoly? Erre utal hogy néha akár 10-15mp-ig is megy, mielőtt kitalálja, hogy ja, inkább mégsem.

(#3338) crok válasza Grapestain (#3337) üzenetére


crok
Topikgazda

Igy van, de mas banki alkalmazasok ezt mar regen csinaljak. :W

(#3339) Grapestain


Grapestain
csendes tag

Nem kérdezem meg, hogy mégis mi köze van hozzá, hogy milyen appjaim vannak...

UI: Freeze sem elég neki, Hide + Freeze kell.

(#3340) horusok


horusok
csendes tag

Sziasztok!

OTP app (2.87.0) miatt kérnék egy kis segítséget.

Kipróbáltam:
#3337 Grapestain
#3318 user26 crok #3317

egyik megoldás sem segít. Elindul, belépek, pillanatra mindent látok, aztán böngészőben az OTP oldalát betölti.

Redmi Note 9 Pro MIUIv14.0.3.0 SJZMIXM Android 12
Magisk 26.1

Esetleg valakinek lenne még ötlete? Vagy valamit nem jól csináltam?

köszönöm

(#3341) crok válasza horusok (#3340) üzenetére


crok
Topikgazda

Na, ebbe pont beleválasztottál erősen mert egy pontosan ilyen van most a kezemben.. Xiaomi.EU vagy gyári ROM? Mert Xiaomi.EU-n pl. simán indul, kéri a nevet-jelszót kanyar nélkül. Szerintem valamit kihagytál.

[ Szerkesztve ]

(#3342) horusok válasza crok (#3341) üzenetére


horusok
csendes tag

Szia. Xiaomi EU.
Nem kér nevet és jelszót. Ujlenyomattal lépek be. Be is lép de 1-2 másodperc után kilép.
lehet törölnöm kellene az otp app adatait és újra bejelntkezni?

(#3343) crok válasza horusok (#3342) üzenetére


crok
Topikgazda

Hát lehet.. de Xiaomi.EU-n USNF se kell meg gyak. semmi..
- Magisk 26.1 (Vagy canary 26105)
- Magisk Hide bekapcsolva vagyis a Magisk app random package ID-val van telepítve
- Modul semmi se kell (ezen a készüléken most egyedül a Systemless hosts van fent).
(Ha viszont használsz valamit akkor írd meg mit mert az okozhat gondot!)
- Zygisk bekapcsolva
- Enforce DenyList bekapcsolva
- DenyList: Google Play Services összes, Google Play Store összes, OTP, ésatöbbi..
(Igen, mivel nincs USNF mert a ROM jól működik így a Google Play Services és Google Play Store-t ilyenkor kell felvenni a DenyList-re mert nem szabad hogy a Magisk-t és nyomait lássa)
- AirFrozen-el fagyasztom a Magisk alkalmazást
- OTP indul simán, kéri a login-t, etc.

A ROM elvégzi még mindig amit az USNF is tenne viszont ha felteszed az USNF-t akkor
99.999% össze fog akadni azzal amit a ROM-ban csinál a framework..

(#3344) horusok válasza crok (#3343) üzenetére


horusok
csendes tag

Köszönöm a segítséget. Sikerült.

OTP app adatok törlése.
Csak a systemless-host van a modulben.
Magisk hidden bekapcsolva és Titanium Backuppal jegelve.
Deny listben minde alkalmazás és rendszer progi berakva, ami tartalmazta a google szót.

Így megy. Most elkezdem kiszedegetni, az alkalmazásokat.

Köszönöm mégegyszer.

(#3345) G9117


G9117
csendes tag

Sziasztok!

Nekem is sikerült megoldani (XIAOMI Mi 11, xiaomi.eu ROM - MUI 13.0.9 stabil verzió). A titok az lehet, hogy hiába rejtjük el a Magisk appot, az OTP alkalmazás ravasz módon megtalálja. (Arra is van találó kifejezés, hogy nem árulja el, mi a baja, csak egy általános információkat adó weboldalt nyit meg helyette...)

Én telepítettem az AirFrozen-t, a megfelelő beállítások után (Zygisk bekapcsolva/DenyList konfigurálva) lefagyasztottam AirFrozen-nel a rejtett Magisk-et (v26.1). Még csak újraindítás sem kellett, az OTP alkalmazást már lehetett futtatni.

Remélem, általánosan is működni fog a dolog mindenkinél, aki használni szeretné!

Továbbá köszönöm a korábban leírt infókat, amik segítettek!

Üdv

G.

(gyorsabb kommunikációs lehetőségek: +36703104957 - SMS, Viber, vagy georgie9117@gmail.com)

(#3346) crok válasza G9117 (#3345) üzenetére


crok
Topikgazda

A Ruru-t linkelted de köszi a megerősítést hogy működik a módszer ;)

(#3347) the radish válasza crok (#3346) üzenetére


the radish
senior tag

Igen, nálam is a fagyasztás volt az i-n a pont. :)

(#3348) Luciferkó


Luciferkó
csendes tag

Köszönöm mindenkinek. A fagyasztás nálam is megoldotta az OTP-s problémát :R

(#3349) Trailblazer


Trailblazer
addikt

De egyébként a Magisk repoban fellelhető Magisk-fagyasztó modul is.

Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V

(#3350) user26 válasza Trailblazer (#3349) üzenetére


user26
aktív tag

Azt hiszem erre én vagyok a példa :D Kicsit szájbarágósan ha le van írva a tőrténet, akkor aha, valóban... :D Bocsi még reggel van :DDD Tudom, tudom aki nem ért hozzá ne csin semmit...

Xiaomi fan I 12T Pro I

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Magisk
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.