Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10471) garga01


garga01
senior tag

(rögzített hsz)

Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.

Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!

Hozzászólások

(#4869) katt777 válasza #65675776 (#4868) üzenetére


katt777
félisten

Szűz rendszerre tettem fel a drivereket, ott halt el. SEMMI nem volt telepítve (brrr..., coec pack, azokkal lehet csak jókat "játszani" :DDD ). Nem lehet, hogy nem kész X58-ra a kari? Neked ugyanis nem olyan lapod van, ezért talán itt lehet probléma. Sajna abban a topicban meg nem tunereznek. :W Lapokkal eddig az MSI egy P4-es és egy 580X-es lapján kívül még soha nem szívtam, azon kívül csak ASUS-om voltak, és 1db GB.

A puszta számadatokból következik, hogy a PAL felbontás nagyobb, mint a DVD. Egyébként egy rakás filmem van videón, és ezeket inkább digitalizálom be minél nagyobb felbontáson (és mivel ugye PAL az adás, a 768x576 ideális, ráadásul XCoderrel még levágni is tudom a széles vászonról a fekete csíkokat).

8 napon belül elállhatok a vásárlástól, v. kérhetek cserét, egyébként meg korrekt a bolt. Azért is kértem még tippet esetleg másik (külső) tunerre. Sajna minden haveromnak a legmodernebb slotja az AGP. :( Jobb lenne persze, ha előre lehetne tudni minden ilyen kis bisz-basz gondot, de mindez csak a vásárlás után derül ki. Sajna bármi a gond, attól a kari még nálam nem OK. Ha mégis tudsz valami beállítási tippet, nem csak azt, hogy biztosan nem jó a lap, azt köszönettel fogadom.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.