Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.

Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65982) supiX


supiX
csendes tag

Tudna segíteni valaki
Már kb majdnem egy hónap telt el azóta hogy megrendeltem egy telót Tinyideal Eu-s raktárából
és December 23.dika óta semmi hír nincs róla a magyar postán . A tackingen se változot semmi Ezt írják :
The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: https://www.posta.hu/tracking)
Átolvastam a hosszú leírást és láttam hogy ha sima postával rendelek akkor 7-60 nap között megjön a csomag átlagba 25-40 nap között megjön . Ez azért érdekes mert a Tinyideal is azt írta hogy 2-7 nap között megérkezhet a csomag ha 10 nap elteltével nem érkezne meg akkor írjak nekik . Akkor irtam is nekik azt mondták hogy kérdezzek rá a postámnál vagy a szálítócégnél a szálító cég (dhl) azt írta kérdezzek rá a postánál ott rákérdeztem de még mindíg nem érkezett be magyar. o-ba a csomag . Kérdem én itt van melletünk németország kb 10-órányi autóútra hogy lehet hogy még mindíg nem érkezett be még magyarországba se , mikor hetente legalább vagy három vagy több DHL-es kocsit látok a városba + egyébb csomag szálító autókat. Nem értem Jó lehet hogy most a türelmetlenség beszél belőlem de hogy 1 hónap alatt ne tudjanak kiszállítani egy csomagot .
Most ebben a helyzetben mit csinálhatok irjak megint a tinydeal-ra hogy keressenek utána ?
Vagy várjak még amíg a 45-nap letelik?

Előre is köszi a segítséget.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.