Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9540) DeFranco válasza tPedro_ (#9538) üzenetére


DeFranco
nagyúr

én tudok adni egyet, de ajánlani nem ajánlom, csak kontaktot adok.

nálam volt, rendes volt, nem húzott le, minimális költségen megoldotta az egyébként triviál problémámat, de látszik rajta, hogy minden hájjal meg van kenve

tulajdonképpen ilyen szegények mosógépszerelője, olcsón és korrektül dolgozik, de mellette azért seftelget a rosszként megvett és felújított gépekkel, meg koszos meg kicsit büdös is, meg meg kell hallgatni a világ összes sztoriját a munka mellé, de a munkájára nem nagyon lehet egy rossz szavam sem. mert nem vert át, ellátott szakszerű tanácsokkal és nem kért vérlázítóan sokat. ismerősnél javított olyan panelt, amire a másik szerelő azt mondta gazdaságtalan a javítása kuka a gép, ő meg kihozta 4k-ból a javítást. az ürge maga a nagy magyar realitás.

elérhetőséget privátban tudok adni ha érdekel keress meg.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.