Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48651) freeknight válasza wrongduke (#48643) üzenetére


freeknight
őstag

Szépen összefoglaltad, kb így látom én is. Ticketet írni valóban eastern time zone szerint reggel 9-10 körül érdemes (a Rockstar Games főhadiszálássa New Yorkban van, bár magát a játékot Skóciában fejlesztették legfőképp, de ők 99%, hogy nem foglalkoznak supportos ügyekkel. Sajnos még így is az a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy indiai ügyfélszolgálatos elé kerül az ügyed...)

A többi tanácsodat is érdemes megfogadni.
Jelen esetben sajnos nem Segal a béna, hanem Kele volt nagyon mákos, a rockstarnál nem szoktak lóvét visszaadni, pláne nem ilyen pontos összeget. Ha vissza is adnak valamit, általában vagy jóval kevesebbet szoktak, vagy jóval többet (több ember is jelezte, hogy garázsból eltűnő megvásárolt bicajok után 1 millió dollárokat adtak vissza nekik :DDD ), szóval teljesen véletlenszerű és aránytalan a visszatérítési rendszerük.

De nem szabad feladni, ha kell, segítünk itt összedobni egy jó kis levelet angolul.

(#48652) bucihost válasza wrongduke (#48648) üzenetére


bucihost
senior tag

hát jah, meg ha nem figyelsz lehet szép logokat generálni. valamelyik nap én is megszívattam magam. 2 hete kb valaki elkezdte támadni az egyik szervergépet, mondom tűzfalon bekapcsolom a logolást, lássuk ki unatkozik.... aha.... csak log levelt elfelejtettem beállítani, így minden forgalmat elkezdett logolni. na meg el is felejtettem, hogy bekapcsoltam. Akkor szembesültem, mikor sipákolni kezdtek a szolgáltatások, hogy nincs hely. mondom mi van?! 2 hét alatt 970 gb-os logot csinált a tűzfal :DDD

(#48653) Mr.Csizmás válasza wrongduke (#48650) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

há'm húsz, te vagy a lochnessi szörny :DDD

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#48654) Geryson


Geryson
addikt

Egy egész érdekes problémával szembesültem, ebben kellene egy kis help. Próbáltam a billentyűket átkombinálni és úgy látszik, hogy nem igazán sikerül valami miatt.

A M-menüt akartam áttenni a C-re, ami ugye a hátranézés. A bindingsben átíram, és bár ezt mutatja, de teli van felkiáltójellel (és mégsem csinálja). Meg ugat is, amikor belépek a billbeállításokhoz. Ezek szerint kötelező minden gombot kiosztani mindig?

Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz

(#48655) Triathlete válasza Geryson (#48654) üzenetére


Triathlete
senior tag

Én úgy tapasztaltam igen.

KovacsK85 / Kovács Krisztián

(#48656) Mbru válasza Geryson (#48654) üzenetére


Mbru
tag

Ha olyan helyre rakod az M-et amin még nincs és akkor az M helyére mehetne a C és után a C helyére mehetne az M

Jobb a tűzben égni, mint a húgyban ázni - - - SC: BruzsaT

(#48657) freeknight


freeknight
őstag

Kijött a Duke o' Death.

Visszatérő játékosoknak (csatolt xbox360, vagy ps3 fiókkal) ingyenes, mindenki másnak 655k.

Felhívnám a visszatérő játékosok figyelmét, hogy amellett, hogy az autó ingyenes, 12k-ért el lehet adni a los santos customsnál :DDD . Úgyhogy nekik érdemes lesz vele addig feltankolni a garázsokat, amíg nem patcheli a rockstar, mert erre bezzeg lesz eszük.

(#48658) Kiskokó válasza freeknight (#48657) üzenetére


Kiskokó
veterán

Meg arra is hogy ezé szépen büntit vagy bant osztogasson... mivel már maga az autó eladás is korlátozva lett... gondolom ilyen "baki" mellet nem fognak elmenni szó nélkül ha valaki kihasználja..
szvsz

Ideje volt amúgy hogy elérhetővé tették a verdát külön.

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#48659) ProgenXL válasza freeknight (#48657) üzenetére


ProgenXL
őstag

ingyé kocsi jee :DD köszi az infot igaz csak holnap tudom megnézni.

Gunner for life

(#48660) Segal válasza wrongduke (#48643) üzenetére


Segal
veterán

Ami eddig nekem feltunt en is megosztom.
Szerintem kategoriankent vannak felosztva a supportosok tehat ha ugyanazzal szeretnel beszelni akkor ugyanabba a kategoriaba kell ticketet nyitni. Nekem elso 3 ticketnel ugyanaz az ember valaszolt mig a negyedik ticketem mashol lett nyitva es egybol masik supportos valaszolt. (Ezert kerdeztem Keletol melyikbe irt).
Hiaba hivatkozol az elozo ticketedre hogy meg fennall a problema kapsz egy "az a ticket mar le van zarva" egyutterzest...
Itt a tier1 a rabszolga akinek az lehet a feladata hogy valami sablan b@romsaggal lerazza az embert o tutira nem tud visszaallitani azt szerintem.is csak magasabb szintu tud. Itt lehetett eszmeletlen szerencseje Kelenek hogy egy joindulatu tier1-est fogott ki aki tovabbkuldte (ebbe remenykedek a ma esti tickettel en is) egy magasabb rangal rendelkezonek.
Ticketet mint irtam amugy 13 orankent lehet nyitni ha hamarabb kattintasz percre pontosan megirja mennyit kell meg varnod.
En ebbe sem hiszek hogy mindenkepp amcsi munkaidobe erdemes irni mert volt olyan valasz amire par orat kellett varnom es volt olyan is amire majdnem egy napot szerintem ez inkabb mazli.
Ticketek szamabol azert latszik hogy napi tobb ezer befut es szerintem nem lehet valami hatalmas a support letszama a rockstarnak a legegyszerubb valami sablon dumat kivalasztani es lerazni a panaszost.
Mindenesetre probalkozok tovabb de mar annyira reszletesen felvazoltam nekik a problemat (percre pontosan hogy mikor tortent, itteni ido szerint, kepp(ekk)el bizonyitva hogy egyszeruen csak nekem is ki kene fogni egy olyan supportost aki feljebb kuldi az ugyem. Mindenesetre ma is kuldok nekik egyet amig el nem jut ahoz az emberhez az ugyem aki tovabbkuldte Kele ugyet is. Csak ez a folyamatos varakozas rohadt idegesito...
Most is mar kuldhetnem a ticketet de melozom varhatok estig...

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#48661) freeknight válasza Kiskokó (#48658) üzenetére


freeknight
őstag

Nem tudom, ez csak sima autóeladás, nekem se volt még bajom a sentinelezésből, pedig pár száz darabot már eladtam belőlük :DDD

A ceo-s garázsos autóklónozásért osztogattak bant, de azt is csak állítólag, szerintem városi legenda, ahogy a ps finálé újrázásért járó ban.

(#48662) CactuS válasza freeknight (#48661) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Teljesen más kategória a két eladás. Vásárolt autóknál nincsen limit az eladásra, akár 3 percenként el tudod adni, pont ezzel éltek vissza sokan és a dupe miatt hozták a szigorított eladást. Utcáról elvett autónál él a 48 perces limit, ami önmagában egy olyan szigorítás, hogy kizárja a visszaélést.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#48663) hegyipapa


hegyipapa
senior tag

Minden elérhető lett, ami csak a Visszatérő játékosoknak volt idáig :)

[ Szerkesztve ]

(#48664) Over567


Over567
aktív tag

Lépnék be a játékba....Creators update előtt voltam bent valamikor utoljára. Most indítanám el bejön a r* logo tölt stb aztán ahogy bejönnek a betűk hogy ez a r* terméke copyright blabal befagy. Hang megy tovább stb ha alt tabozok lemegy ablak módba és ott müködik de ahogy fullscreen-re megyek meghal. Járt már valaki így? Mi a fene ez. :F

Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge

(#48665) Hauptmann válasza hegyipapa (#48663) üzenetére


Hauptmann
addikt

Volt valami hülye léghajó, az is?

(#48666) CactuS válasza hegyipapa (#48663) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Elérhető a tengeralattjáró és a hidroplán is? Vagy csak a Dukes?

Over567: W10 Creators Update. Napról napra szépül a W10, minden frissítéstől rosszabb lesz a rendszer és izgalmas új bugokat hoz elő. Van, akinél meg ablakban nem fut a játék.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#48667) Mr.Csizmás válasza Hauptmann (#48665) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

a xero skines blimp csak singleben. (tudtommal)

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#48668) wrongduke válasza Segal (#48660) üzenetére


wrongduke
aktív tag

Nos igen. Különböző bajokkal különböző csapatok foglalkoznak. Elvileg ha nyitsz egy ticketet az annak megy kinek nyitottad, viszont ha nem oda tartozik akkor általában vagy van egy dispatcher aki megkeresi a megfelelő helyet vagy aki lecsapott rá küldi a megfelelő helyre, vagy jön a bullshit szöveg és ha a kávéja is finom volt, kivesz a kalapból 300k GTA$, hogy vegyél te is egyett. :DDD

Azzal ha magasra megy a ticketed nem feltétlenül jársz jól. Inkább abban reménykedj hogy jó helyre csúszik a kérésed.

(#48652) bucihost

Mifelénk 200 mega - 1 giga körül van 1 nap logja úgy hogy szét van szedegetve... nagyjából. Azt már nem tudom megnézni milyen nagy az összes. :)

"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214

(#48669) freeknight válasza CactuS (#48662) üzenetére


freeknight
őstag

Aha, így már tiszta, vásárolt autót nem nagyon adtam eddig el. De ahogy látom, még így is iszonyatos mennyiséget lehet eladni még figyelmeztetés előtt is.

hegyipapa: váó, ez jó hír, akkor ezek szerint a dodo is megvásárolható nem visszatérőknek is?

(#48670) Plata válasza hegyipapa (#48663) üzenetére


Plata
félisten

Be került a Duke,de gyöngített formában.
[link]

(#48671) Over567 válasza CactuS (#48666) üzenetére


Over567
aktív tag

Fasza de semmi lehetséges megoldás nincs rá? Gondolom akkor nincs. Hát ez parádé :D

Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge

(#48672) Laraxior válasza Plata (#48670) üzenetére


Laraxior
titán

Tehát kb mint a Kuruma egy robbanást sem bír ki... De legalább V8-as :D

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#48673) HussarF válasza Plata (#48670) üzenetére


HussarF
addikt

Ez így egy Kuruma :D

(#48674) Triathlete válasza freeknight (#48669) üzenetére


Triathlete
senior tag

Van elvileg sima Stallion is RP-eknek... egy excelben láttam. Az se volna rossz, bár nem tudom a burger shotos verzióról a livery leszedhető-e...

KovacsK85 / Kovács Krisztián

(#48675) Mr.Csizmás válasza Triathlete (#48674) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

van, kicsit jobb mint a stock, és nem leszedhető, de alatta lehet festeni ezerrel :D

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#48676) Triathlete válasza Mr.Csizmás (#48675) üzenetére


Triathlete
senior tag

De most a sima nem elérhető átlag földi halandóknak vagy igen?

KovacsK85 / Kovács Krisztián

(#48677) kirjak válasza HussarF (#48379) üzenetére


kirjak
aktív tag

Ez most komoly? :Y Húzgáljam a netkábelt én aki megvettem a játékot ? Ezt nem lehet megoldani sehogy ?
Én biztosan ráfáznék ha ilyet látnék fel se fognám hogy éppen minek az áldozata vagyok/leszek.

A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T

(#48678) Laraxior válasza kirjak (#48677) üzenetére


Laraxior
titán

Az is megvette aki csal :))

"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

(#48679) Mr.Csizmás válasza Triathlete (#48676) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

sima az 60k? a teszkós webshopban (sárga)

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#48680) Segal válasza kirjak (#48677) üzenetére


Segal
veterán

A penzlevonos cheteren kivul a tobbi nem veszes egyszeruen atmesz egy masik sessionbe ott van erre ido (persze azert nem art sietni) a penzlevonos az aminel nincs ido. Ott a legbiztosabb vedekezes ha elkoltod a penzed:D
Ma en is ezt fogom tenni veszem meg egybol az uj kocsit azt mar nem fogjak tudni ellopni tolem:DDD

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#48681) freeknight válasza Laraxior (#48672) üzenetére


freeknight
őstag

A kurumával ellentétben ez kibír egy robbantást (második már elpusztítja). Viszont annyiban rosszabb, hogy az üvege állítólag nem golyóálló. Majd este kipróbálom.

(#48682) HussarF válasza kirjak (#48677) üzenetére


HussarF
addikt

Nem kell, állítólag az sem ment meg, szóval bent hagyhatod :D

(#48681) freeknight
Akkor meg olyan, mnit a Benefactorok meg az Enusok armored változata.

(#48683) Kelecar válasza Plata (#48670) üzenetére


Kelecar
aktív tag

Ebből legjobban a dupla pénzes special cargo-nak örülök :D Elpasszolhatom a nagyraktárat :P

(#48684) gyugyo79 válasza Triathlete (#48676) üzenetére


gyugyo79
addikt

Elérhető minden sima verzióba is szóval a Stallion és a Blista compakt is nem csak a Dukes. Ja igen az a Stallion úgy nekem se kellet ezt rögtön vettem.

[ Szerkesztve ]

(#48685) hegyipapa válasza gyugyo79 (#48684) üzenetére


hegyipapa
senior tag

(#48686) negyven2


negyven2
veterán

Ez is érdekes.

"Returning players who previously purchased these items will be reimbursed for the purchases, simply log in and your reimbursement will be delivered to your Maze Bank account within the next week."

“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

(#48687) Daw93 válasza freeknight (#48681) üzenetére


Daw93
senior tag

A első szélvédőn bekapott lövést nem bírja, én azt hittem nem gond neki, erre hegyit kiszedtem a kocsiból :DDD Viszont 1 robbanást tényleg bír

GTA Online: Daweee93

(#48688) gyugyo79 válasza Daw93 (#48687) üzenetére


gyugyo79
addikt

Nincs is szélvédő (nem kötözködés de csak a helye van és nem is lehet üveget választani a műhelybe se bele mert nincs), szerintem kb akkora hit box amekkora lyuk van. Elölről simán kilőhető ezért a sofőr.

(#48689) Triathlete válasza gyugyo79 (#48684) üzenetére


Triathlete
senior tag

:R

KovacsK85 / Kovács Krisztián

(#48690) hegyipapa


hegyipapa
senior tag

Újdonságok és akciók :

Olyan nagyszerű verdák kerülhetnek most már bárki garázsába, mint a Dukes és Duke O'Death, az örökzöld Stallion vagy a Blista Compact, de bárki megvásárolhatja a Dodo Seaplane hidroplánt, a Kraken tengeralattjárót, a Marshall Monster Truckot és a baltát is.
A visszatérő játékosok számára ezek most ingyenesek lettek, akik pedig korábban már megvásárolták valamelyik kocsit vagy fegyvert, a jövő hét folyamán visszatérítést kapnak.

Bónusz:

Egyúttal kezdetét vette a legújabb bónusz ciklus. Rég volt már szorzó a hagyományos missziókra, ezt pótolandó május 1-ig most minden contact mission teljesítéséért dupla pénz és RP jár. Ezen kívül a CEO különleges szállítmányaival lehet jól keresni, ugyanis minden special cargo leszállításáért 25 százalékkal több zöldhasút kapunk.

Akciók :

Ha valaki csak most kóstolna bele a maffiabizniszbe, bővítené a hálózatát vagy csak új munkakörnyezetre vágyik, 25 százalékkal olcsóbban vásárolhat CEO irodát, valamint féláron raktárat a zugáruknak. A kedvezmények sorának itt nincs vége, ugyanis egy halom drága kocsira, fejlesztésre is akciók vannak érvényben. Két héten át 25 százalékkal olcsóbbak a következő cuccok:

Progen Itali GTB
Truffade Nero
Dewbauchee Specter
Karin Armored Kuruma
HVY Insurgent
Karin Technical
Benefactor Turreted Limo
Benny járműfejlesztéseire
Golyóálló mellény
Minden lőszer

Egy hétig a kiemelt prémium verseny pedig a "Surf and Turf" futam.

Link

[ Szerkesztve ]

(#48691) Heller2 válasza hegyipapa (#48690) üzenetére


Heller2
aktív tag

Pont most akcióznak? Hosszú hétvégén minden nap éjszakáztam, hogy össze farmoljam a CEO cuccokra a pénzt..., na nem baj, jobban becsülöm. ;)
Azért így is marad mit vásárolni az akciós cuccokból.

GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)

(#48692) kirjak válasza Heller2 (#48691) üzenetére


kirjak
aktív tag

Mik azok a CEO cuccok?

A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T

(#48693) Heller2 válasza kirjak (#48692) üzenetére


Heller2
aktív tag

Hát...én lassan gyűjtöm a pénzt, mert egyedül vagyok, ezért több hullámban kell vásárolnom. Először jött az iroda, aztán egy raktár, aztán az irodához a garázs, szóval ezek nekem a CEO cuccok. :B
Iroda neve pl. "eredeti" maradt, mert már nagyon akartam lefeküdni, megvolt a pénz, gyors vásárlás. Semmi alakítgatás, így a nevet most 250.000 ért változtathatnám.

GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)

(#48694) jossua


jossua
tag

Srácok most ez a pénzlopkodás hogy áll ?? Még mindig lopkodnak ... ?? :F
Ezért most nem akarok felmenni online :(((

[ Szerkesztve ]

Alias : Magyarbetyar

(#48695) Kelecar válasza jossua (#48694) üzenetére


Kelecar
aktív tag

Én úgy tudom, hogy 15. óta itt senkit nem loptak meg :U

(#48696) Segal válasza Kelecar (#48695) üzenetére


Segal
veterán

Arrol mar tutira tudnank. Csak mi ketten Kelevel lettunk az aldozatok. O szerencsere mar visszakapta a penzet:) en meg harcolok erte:(
De majd ma este (kapok megint egy bullshit valaszt szerintem)
Majd szokas szerint irom holnap a fejlemenyeket:D

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#48697) Huntross2016


Huntross2016
csendes tag

Üdv.
Szeretnék belépni a CREW-ba
35-ös szintű vagyok.
Huntross2016-néven elég aktív játékos :)
Köszönöm

(#48698) Segal


Segal
veterán

:) :)) :D :DD :DDD :P :K :C
VISSZAKAPTAM A PÉNZEM

Nem volt egyszerű de csak sikerült visszaszerezni a 34 millióm.

Dióhéjba annyi volt a lényeg hogy Kelére kezdtem el nagyon komolyan hivatkozni hogy együtt játszottunk, mindketten elvesztettük a pénzünk, ő szerencsére már visszakapta és is kérném vissza.
Erre még érdemi válasz nem érkezett csak hogy nincs összefüggésbe a 2 eset és a szokásos hogy tudnak a problémáról blabla... Ja meg hogy megértik a frusztráltságom.

Ekkor jött az ötlet hogy megpróbálok visszaírni közvetlen arra az emailcimre amiről jött a support válasza és mivel válasként küldtem látszott minden esemény. Megkérdeztem hogy mit bizonyítsak még? Mert nekem hiányzik a 34 millióm.

Semmi érdemi dologra nem számítottam az ügybe de meglepő módon fél óra mulva visszaírt a supportos. Na itt kezdtem picit reménykedni:)

Lloyd W. (Rockstar Support)
Apr 18, 14:32 EDT

Hello Hunsegal,

Thank you for your response.

We deeply apologize for any inconvenience this has caused you, and understand your frustration in this issue.

Your case has been escalated to the proper department. Please note, cases are addressed in the order they are received. We would like to thank you for your continued patience in this matter.

Best regards,

Lloyd W.
Rockstar Support

Majd jött gondolom itt is egy felettes aki végül visszaadta a pénzt :DDD

Hello hunsegal,

Thank you for your continued patience while we looked into this for you.

After see what had happened we went ahead and have gifted GTA$ to your account for the loss. You should see these funds the next time that you log into GTA Online.

We hope this helps, and if you have any other questions or concerns we would be more than happy to look into it for you.

Best regards,

Logan C.
Supervisor
Rockstar Support

Direkt megnéztem Cactus kedvéért hogy látszik e a Maze Bankos tranzakciós listába az utalás de nem. (gondolom akkor a modder által levett pénz sem látszott volna)

Itt már megvolt a pénzem de csak a duke megvétel szerepel rajta meg au autóeladás meg segítségért kapott pénz.

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#48699) hegyipapa válasza Huntross2016 (#48697) üzenetére


hegyipapa
senior tag

Elfogadtam a jelentkezésedet, ha még ezt nem olvastad légyszíves olvasd el köszi.

[ Szerkesztve ]

(#48700) Hauptmann válasza Segal (#48698) üzenetére


Hauptmann
addikt

Na, ez jó hír, gratulálok, megérte a kitartásod.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.