Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48451) bucihost


bucihost
senior tag

Vicc ez az R* h nem tudja javítani a hack bugot, k**va egyszerűen meg tudná oldani. Bankkártyás tranzakcióhoz kérjen pinkódot a playertől, ha épp meghaltál, addig ne tudj csinálni semmit (mozogni, stb) amíg telefonról nem igazolod vissza a tranzakciót. Meg is szűnne ez, hogy csak úgy lehúzzák rólad pénzt... :W

(#48452) pokers válasza Segal (#48449) üzenetére


pokers
senior tag

Baszki Segal, ez nagyon durva.
Erről a kórházi pénzlenyúlós trükkről én azt hittem, csak urban legend, erre itt van egyszerre két olyan játékos is, akit "személyesen" ismerek, hogy megtörténik velük.
Kívánom, hogy sikerüljön megegyezni a R*-al.

Egyébként én is olvasom a külföldi fórumokat, tegnap előtt indítottak egy újabb ban hullámot, de ezexerint megint csak azokat sikerül kiszórni, akik maguknak csinálnak pénzt, vagy könnyítik a játékot. Az ilyen patkány csalók meg jót röhögnek mindenkin :W

Én már eleve úgy megyek online, hogy be van kapcsolva az UDP port, így egyből üres sessionbe kerülök. Ha látom, hogy sok ph-s online, átmegyek megnézni, de ha nem tiszta, már lépek is vissza üresbe. Mostanában inkább adom el egyedül az mc-t ceo-t, mint hogy kockáztassak, mert engem is egyből megtalál minden csíter.

Van egy batch fájlom, amit futtatva egyszerűen ki-be kapcsolható az UDP, ha kell valakinek, szívesen megosztom.

(#48453) Sidorovich


Sidorovich
senior tag

Sziasztok!

A mai nap néhány hét szünet után újra játszani akartam kicsit a GTA-val, de azt tapasztaltam, hogy ezzel a hibával nem indul el a játék:

Internet kapcsolatom pedig van. A Rockstar szerverei elvileg szintén rendben vannak. De eleve a játék már aktiválva lett, 27 órát játszottam már ezen a gépen és Steam fiókon ezzel a játékkal, nem lett újratelepítve se a játék se a Steam. A környezetben (OS, tűzfal/vírusirtó beállításai, router/internet) tudtommal szintén nem történt változás. :W

Tudja valaki, hogy mi lehet a gond? :F Előre is köszönöm a segítséget! :R

[ Szerkesztve ]

(#48454) hegyipapa


hegyipapa
senior tag

Kedves PHHU tagok !

Párhete vagy hónapja néhányan, össze találkoztak david044sk nevű játékossal. Többe játékostól is hallottam hogy panaszkodnak rá. Egy példa is van rá :
https://prohardver.hu/tema/gta_v/hsz_47925-47925.html

Megkértem már két Crew tagot, akiknek tudtam hogy ismerőse, hogy töröljék a barátik közül, ők ezt meg is tették. :R
Van akinek még a barátja, akkkor legyen szíves törölje !!! Köszi.
Ő jelentkezett volna a Crew-ba is, de elutasítottam a kérelmét, kár érte jó ügynök lehetett volna :D

Figyelek úgy biz :D

[ Szerkesztve ]

(#48455) Logitech válasza Thoomaster (#48450) üzenetére


Logitech
aktív tag

A kocsit akár solo sessionben is meg tudod csinálni, le tudod fotózni.
Elindítod a story mode-ot - ESC - online - és onnan tudod indítani.

(#48456) Rison77


Rison77
senior tag

Sziasztok!
PH-s crew-ben, milyen időközönként szoktatok csinálni saját sessiont ceo, és egyéb zavartalan mókára? Sajnos én azok kevesek közé tartozok, akik normálisan szeretnének játszani, és nem más player játékának megkeserítése a célom, persze ez is egy játékmód ami ugyanúgy díjazásra kerül.. Vagy tud valaki ilyen aktív PC-s crew-et ahol ilyesfajta gondolkodásmód az elterjedt?

(#48457) Plata válasza hegyipapa (#48454) üzenetére


Plata
félisten

Mi lesz a vasárnap esti találkozóval?
Lehet beszari vagyok de még azért sem mertem felmenni hogy vegyek egy kurumát,pedig az eheti verseny autó bejön,de mi lesz ha találkozóra is bejön egy hacker és szét szívat mindenkit?

(#48456) Rison77
Szerintem másik ilyen crew nincs,legtöbb játékos agyhalott idióta akit csak a céltalan lövöldözés meg a mások játékának a tönkretevése éltet. :U

[ Szerkesztve ]

(#48458) hegyipapa válasza Plata (#48457) üzenetére


hegyipapa
senior tag

Lesz nem marad el ! Crew Sessionbe megcsináljuk :)

(#48459) Plata válasza hegyipapa (#48458) üzenetére


Plata
félisten

De oda múltkor is jött be idegen.

(#48460) Daw93 válasza Plata (#48459) üzenetére


Daw93
senior tag

Mert az nem closed crew session volt

GTA Online: Daweee93

(#48461) bluuzia válasza Segal (#48445) üzenetére


bluuzia
aktív tag

Én is ott voltam a yachton, de kezdett tömeg lenni. Írtam is, hogy lelépek, majd gyertek.
Senki nem jött, így kb. még 10-20 percet nyomultam egyedül, majd mentem aludni.

Fogalmam sincs, meddig tarthat majd, mire ezt kipucolják, de nem szívesen megyek fel játszani.
Ma délelőtt is rettegve csináltam a dailyket. Nem ér ennyi idegeskedést.

Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html

(#48462) hegyipapa válasza Daw93 (#48460) üzenetére


hegyipapa
senior tag

Most majd az lesz :)

(#48463) Kelecar


Kelecar
aktív tag

Egyébként csak a bankszámlán lévő pénzt tudják lerabolni, szóval ha mindent átraktok kp-ba akkor elvileg biztonságban vagytok.

(#48464) freeknight válasza pokers (#48452) üzenetére


freeknight
őstag

Tegnap én is le lettem hurrogva, meg kommentem is törölték, mert csak pánikot keltek. Erre tessék.
Sajnálom ami Segállal és Kelével történt. Eddigi példák alapján sajnos pénzvisszatérítésre nem sok esélyetek van... :( . De mindenképp tájékoztassatok a fejleményekről.

Én se szeretek pánikot kelteni, amikor régebben fel-feltűnt egy-két emberke, hogy 40ezer moneyrain miatt bannolták, én voltam az első, aki mondta, hogy fejezzétek be, ilyen nincs, CS topikban is állandóan írogatnak a pistikék, hogy ok nélkül bannolták őket... aztán valahogy mindig kiderült, hogy volt egy kis ártatlan aimbot vagy wallhack nekik :DDD .

De amikor a legnagyobb és legmegbízhatóbb gta-val foglalkozó youtube-osok (datsaintsfan, mrbossftw) töltenek fel olyan videókat, hogy ne játssz a gta online-al, mert jelenleg nem biztonságos, akkor ott azért már van ok az aggodalomra.
És hát láthatjuk a bizonyítékot most már mi is.

(#48465) Kiskokó válasza Plata (#48459) üzenetére


Kiskokó
veterán

Nem jót indítottam elsőre, mivel nem tudtam, hogy akinek nem a PHHU az elsődleges az is be tud e jönni Closed Crew-ba ezért Sima Crew sessiont indítottam amiben 4crewt engedett be!

Most Closed lesz az tuti!!
Autót meg tudsz full privat sessionbe is csinálni, Storyból inditsd.

Ajánlom a Net Limiter programot. ha üres sesion kell fél percen belül kész vagy csak leveszed a GTA 5 up/downloadját 10kb/s-re vársz ... ki belépsz Ceoból vagy garászból ki be mész vagy valami ami töltést igényel akkor még gyorsabban ledob mindenkit.

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#48466) Segal válasza Kelecar (#48463) üzenetére


Segal
veterán

Ez tuti mert nekem az 5.7 millio keszpenzem megmaradt. Nekem is a bankos penzem lett lenyulva.
Viszont szerintem nekunk varni kell keddig a valaszukkal mert ugye most hetvege van, hetfon husvet szerintem legjobb esetben is kedden kapunk valaszt. Penzt meg megjobb kerdes hogy kapunk e egyaltalan azt max remelni tudom.
Mindenesetre en ma nyugodtan felmehetek mert tolem jelenleg max 700k-t tudnak lerabolni...

Amugy az nekunk csak jo ha a nagy youtuberek ilyen videokat csinalnak mert akkor tutira nagyon sok jatekostol vettek el penzt csak a mi sessionunkbe hajnali 1kor voltunk kb 8an es a csalo 1 perc mulva mar egy masik sessionbe lehet tehat itt ha nem.akarnak lazadast rockstarek akkor szerintem vissza fogjak teriteni a penzeket mert nekik is az a cel hogy porogjon az online. Ha barmilyen okbol legyen az akar felelem vagy harag nem mennek fel a jatekosok akkor kartyavarkent omlik ossze a virtualis varusuk.

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#48467) ProgenXL


ProgenXL
őstag

Na mi van az RS nem akarja hogy üres sessionokat csináljunk? Eddig ha tiltottam a netet és pár másodperc múlva engedélyeztem, akkor üresbe dobott. Most meg amint elveszem abban a szent minutumban kidob a játék.

Gunner for life

(#48468) zoli121


zoli121
aktív tag

Basszus remélem hogy visszakapjátok a pénzeteket.

Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121

(#48469) ProgenXL


ProgenXL
őstag

Részvétem a pénz elvétel miatt.
Így hogy az RS leírta hogy ez van, szerintem még többen rákerestek a programra.

**net lassítással még lehet üreset csinálni

[ Szerkesztve ]

Gunner for life

(#48470) Sidorovich válasza Sidorovich (#48453) üzenetére


Sidorovich
senior tag

Senki? :(

Google a barátommal eddig nem sikerült külön rájönnöm. Az egész játékot nem szeretném vaktában újrarakni hacsak nem muszáj. :R

[ Szerkesztve ]

(#48471) gyugyo79 válasza ProgenXL (#48467) üzenetére


gyugyo79
addikt

A net elvétel az nekem (meg sokan akikkel erről beszéltem azoknak is max volt aki már 99% ráérzett) mindig változó volt, hogy sikerül e. Pont ezért én pár ilyen alkalom után amikor ugyan úgy csináltam de mégse lett jó én abba is hagytam és kerestem jobb megoldást. A fentebb írt net limitert kell használni vagy az udp-s patch-et elkérni de én pld.: simán belépek VPN-be (így csak a virtuális kártyának is lesz egy ip címe a játék kapcsolata marad) és már ez is elég arra, hogy triggerelje a játékot arra, hogy új sessont indítson. De jó másik fizikai kártya is ami ugyan ahhoz a routerhez kapcsolódik és ennek az engedélyezése tiltása is kiváltja a kellő hatást. Igazából a gépen bármilyen ip változás jó még ha az nem is érinti azt a kapcsolatot amit használ a játék (és ugye ha nem érinti tuti nem szakadsz le stb).

Amúgy ez az egész Sesson létrehozásának a megoldása az egyik legfőbb oka, hogy ez az egész mizéria van és pont ezért kerüli az összes komolyabb PvP -s azt a játékot aminél ezt alkalmazzák, mert megoldhatatlan a komolyabb csaló szűrés.
Persze ami most, megy az már nem is csalás és az gusztustalan az RS-től ha nem tudják az így megkárosítottakat kárpótolni. Márpedig én félek, hogy csak azoknak írnak majd jóvá akik kártyát vettek és azoknak is max annyit. :(

[ Szerkesztve ]

(#48472) Triathlete válasza Segal (#48466) üzenetére


Triathlete
senior tag

:D
Nem fog összeomlani semmi... Bevétel a lényeg, nem az hogy az online pörögjön. Max szüneteltetik pár hétig, napig a játékot a megszállott userek, aztán megy minden a régiben, kezdődik a farmolás elölről mert valójában "semmi olyan" nem lett oda ami a játékmenetet, élményt ne befolyásolná és pótolhatatlan.

Nekem még nem volt ilyen dolgom a R*-ral, de az lejött másoknál látva, hogy telibe****ák a usereket. Ettől függetlenül remélem visszakapjátok amit jogtalanul vettek el!

[ Szerkesztve ]

KovacsK85 / Kovács Krisztián

(#48473) gyurkikrisz válasza Segal (#48466) üzenetére


gyurkikrisz
őstag

Elég naív világnézeted van :DD

A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500

(#48474) Logitech


Logitech
aktív tag

Win10-nél:
feladatkezelő - teljesítmény fül - alul Az erőforrás-figyelő megnyitása - gtav.exe-n jobb gomb - folyamat felfüggesztése - vársz 5-10 mp között - jobb gomb - folyamat folytatása
mindenki leftel
erőforrás figyelőre a start menüből is rá tudsz keresni, de akár tálcára is kirakhatod

Netlimiterrel is sikerült többször network errorba futnom, nem volt mindegy mennyire korlátoztam le, 5-10 között próbálkoztam, elején tök jól működött, később egyre több errort sikerült összehozni.

Hálózat letiltás is egy darabig jó volt, később azzal se jött össze, netkábel kihúzása se volt tuti, nekem most ez az erőforrás figyelős jött be, többektől hallottam hogy így csinálják és bevált.

(#48475) Heller2 válasza Logitech (#48474) üzenetére


Heller2
aktív tag

Szegény népeket meg kidobja , vagy "áthelyeződnek" másik szerverre?

GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)

(#48476) Triathlete válasza ProgenXL (#48469) üzenetére


Triathlete
senior tag

ALT+ENTER 10mp-ig lenyomva tart et voilá! :U
-azt hittem mindenki ezt használja

[ Szerkesztve ]

KovacsK85 / Kovács Krisztián

(#48477) Szinyák válasza edari (#48446) üzenetére


Szinyák
őstag

Én is mert elég idegesítő tud lenni . Most jött ki egy Riva tuner static server 7.0 beta azt feltettem kíváncsi vagyok rá .

Szinyák

(#48478) edari válasza Szinyák (#48477) üzenetére


edari
őstag

Kíváncsi vagyok az eredményre.

(#48479) gyugyo79 válasza Heller2 (#48475) üzenetére


gyugyo79
addikt

Nincs szerver (ez a baj), sesson (p2p) van amit te és a többiek alakítotok. Vannak apróságok amire kihatása van annak aki indítja a sessont meg a beállításoknak is van kihatása de a lényeg amikor valaki ki kerül / lép (üresbe) egy sessonből akkor ő igazából indít egy újat (többiek maradnak) max ha ő volt az aki az elsőt is indította és valami gubanc van (tehát nem a programozók elképzelése szerint történik valami) akkor van baj az elhagyott sesson-ben.

[ Szerkesztve ]

(#48480) Cry0


Cry0
őstag

Sziasztok!
mai napon kicsit tuningoltam a videokártyámat de sajnos azóta a játék nem hajlandó betölteni.
néha csak simán kiírja hogy az alkalmazás leállt valamikor perig kapok egy üzenetet is
ötlet hogy miért lehet ez?

Iphone 15 Pro Max Kék Titán

(#48481) Puma K válasza Cry0 (#48480) üzenetére


Puma K
veterán

A GTA V nem minden esetben szereti a VGA tuningot.

Az alap és az általad belőtt órajelek közöttivel nézd meg arra mit reagál a játék. Ha azzal stabil lövöldözés-robbantás és auto-motorral való száguldozás közepette plusz átvezető videóknál, akkor mehetsz feljebb, de csak kicsit emelj.

Ezt egészen addig csináld míg nem crash-el megint a játék. Ha meg van mi az ami sok, akkor eggyel vegyél visszább és azon járasd ha GTA-zol.

[ Szerkesztve ]

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#48482) Cry0 válasza Puma K (#48481) üzenetére


Cry0
őstag

alap órajelen tökéletesen működik sőt tegnap az asus saját tuning programját használtam és úgy se volt a játékkal gond. csak ma hogy új programot használok :(

más: a játékban hogy tudom megjeleníteni az fps-t ? vagy erre nincs lehetőség ?

Iphone 15 Pro Max Kék Titán

(#48483) Puma K válasza Cry0 (#48482) üzenetére


Puma K
veterán

Akkor használd azt amivel nincs gond.

FPS: Fraps, Bandicam, és elvileg a Steam-es is ki tudja írni neked. Bár tálcáról rábökni pl egy Fraps-ra egyszerűbb ha nem akarod, hogy állandóan jelezze az értéket csak akkor amikor kíváncsi vagy rá.

Továbbá a Fraps még azért is jó, mert tudsz mérést csinálni (minimum, átlag és maximum FPS értékek)

[ Szerkesztve ]

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#48484) Cry0 válasza Puma K (#48483) üzenetére


Cry0
őstag

:R

Iphone 15 Pro Max Kék Titán

(#48485) HussarF


HussarF
addikt

Egyébként már ezt leírtam itt is, de most esik le, hogy lehet, hogy ez tényleg A Megoldás!
A Rockstar felhőbe ment mindent. Ha eltűnik a pénzed, akkor kirántod a netkábelt azonnal és nem lesz elmentve a dolog! Hunsegal írta, hogy Alt+F4-ezett. Na igen, de ha alt+f4-et nyomsz, akkor ugye ment egyet és megkérdezi, hogy biztos ki akarsz-e lépni?
Ha netkábelt kikapod, akkor nincs mentés. Ugyanaz a trükk, mint Criminal Mastermind-nál. Szerintem működnie kell és el lehet felejteni az idegeskedést :)

[ Szerkesztve ]

(#48486) Segal válasza HussarF (#48485) üzenetére


Segal
veterán

Kele a kabelt tepte ki. Tehat ez sem megoldas.

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#48487) Kelecar válasza Segal (#48486) üzenetére


Kelecar
aktív tag

A kábelt és a külső HDD-t is véletlenül amin a GTA van, szóval crashelt is rögtön a játék. Mégis bukta

(#48488) HussarF válasza Kelecar (#48487) üzenetére


HussarF
addikt

Hát jah, amikor van egy tranzakció, akkor ugye egyből ment mindig, ott forog a kis biszbasz. Ezek szerint nem lehet elég gyorsnak lenni...

(#48489) Geryson


Geryson
addikt

Ezek a csúnya online playerek nem segítenek nekem, így akkor itt kérdezek... :)

Naszóval, kocsilopásos kérdések:

- Lassan teli van a raktáram, kezdjem el eladni a nem kollekcióban lévő egyedüli autókat? Vagy azt akár folyamatosan is érdemes elpasszolgatni?
- Amikor helivel üldöznek, akkor rambózzak vele, vagy csak nyomjam a gázt? Elég keményen szét szokott szitálni...
- Jól látom, hogy amikor a rendőrségi helyszínről kell elhozni a kocsit, akkor érdemes a körözést lerázni (egy másik autóval, helivel) és akkor eltűnnek a rendőrök? Erre most jöttem rá este.
- Amikor időversenyt kell menni és a vesztes tulaj bekóstol, utána mindig jön 2 rohan autós is. Ezeket bevárjam még az indulásnál és akkor nyugi lesz az egész úton a garázs felé?

Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz

(#48490) CactuS válasza HussarF (#48485) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Vannak dolgok, amiket azonnal ment, pl: a killek, headshotok száma, lopott autó száma stb. Ezeket szerver oldalon tárolja. A felugró buborék a már megtörtént tranzakciót jelzi, mint vásárláskor sms a banktól, így onnan már nincs visszaút.

Kíváncsi leszek mi lesz rá a megoldásuk. Tényleg a level boostolt kolléga kapott már választ?

Más: itt a hivatalos cáfolat, hogy az afterburner és társai nem okoznak bant.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#48491) Segal válasza Geryson (#48489) üzenetére


Segal
veterán

Folyamatosan adj el.a lenyeg ne menj 32 kocsi fole.
Soha ne allj le rambozni csak padlogaz.
Ha rendoros korozesed van azonnal hivd fel.lestert harmas korozesnel.600 dolcsidba kerul ami sokkal kevesebb mint amennyi kart fognak okozni plusz akkor lerazni sem.kell oket.
En az idofutamosnal is csak szimplan menekulok a kocsival. Az akkor gaz kuldetes ha rosit kapsz a tobbinel nem vesz.

[ Szerkesztve ]

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#48492) freeknight válasza Geryson (#48489) üzenetére


freeknight
őstag

- Csak top range kocsikat adj el. Azok hozzák a lóvét. Ha kigyűjtötted az összes mid és standard range kocsit, és csak topokat adsz el, onnantól kezdve csak top autókat fog majd dobni rablásra.
- Nyomjad a gázt, mint süket a csengőt.
- Mielőtt beszállnál a kocsiba, már legyen nálad lesternél nyitva a telefon. Ha beszálltál, és megkaptad a 3 csillagot, hívd fel, és töröltesd a körözést.
- Itt is csak nyomd a gázt. De a verseny utániak a legkellemetlenebb, leggyorsabb, és legtöbb kárt okozó üldözők, én mindig szétszedem őket stickyvel, mert kilométerekről is el tudnak találni, és tartják is a sebességet.

(#48493) pokers válasza Geryson (#48489) üzenetére


pokers
senior tag

- elég csak 80%-ra feltölteni a raktárt, ekkor van bent mind a 32 féle típusból egy. Ha mégis tovább akarod tölteni, akkor már ismétlődni fognak a típusok, így nem garantált a top range. Épp ezért meg kell állni 32-nél, és attól kezdve csak a top range autókat kell eladni, mert utána ugyanazokat fogod visszalopni.
- szégyen a futás, de hasznos, szóval toljad neki ami a csövön kifér.
- igen, le kell rázni a körözést két utcával arrébb, vagy hívni kell Lestert és leveszi a csillagokat. Utána visszamenve a helyszínre már simán elhozható az autó és üldözni se fog senki.
- időversenynél lecsapod a tulajt, ellopod az autót, majd indulás után jönni fognak az üldözők. Ha leállsz velük izmozni, akkor 4 hullámba fog jönni 2 autó. De lehet azt is, hogy nyomod a gázt végig a garázsig. Ez csak abban az esetben jó, ha gyors kocsit kell lopni. Nekem volt már Valor, így kénytelen voltam megállni izmozni a 4x2-es csapattal.

(#48494) HussarF válasza Geryson (#48489) üzenetére


HussarF
addikt

Leírták már, hogy ha 32 kocsi fölé mész, akkor ismétlődni kezdenek. Ha már most is 32 fölött vagy, akkor viszont add el a duplikációkat. Hiába viszed 32 alá, ha marad 2 uolyan kocsi a raktárban, akkor random kocsikat fog bedobni és nem csak azokat a típusokat, amik hiányoznak

(#48495) Kelecar


Kelecar
aktív tag

(#48496) Mike válasza Kelecar (#48423) üzenetére


Mike
veterán

hihetetelen. de engem törölni kellett :( pedig igazam volt

(#48497) Mike válasza bucihost (#48451) üzenetére


Mike
veterán

elég a fizetéshez, nagyobb összegnél

(#48457) Plata
zárt crew sessionben kell csinálni, ahogy utoljára is volt

[ Szerkesztve ]

(#48498) HussarF


HussarF
addikt

Na megjött a válasz a rockstartól. Sok hasznos nincs benne, de én már kerestem a nyomorotokon :DDD

Hello AlienPu239,

We deeply apologize for the inconvenience you and your friends faced running into cheaters in game.

We are working on resolving this issue so you all can get online and play safely. We do ask for you all patience as we work on the resolution to this problem.

The most effective way of getting rid of these types of players is to report the player in game. You can do this by following the steps below.
• Pause the game and navigate to the “ONLINE” tab.
• Select “Players”, and choose the name of the player cheating.
• Select “Report”, and confirm your report with the “Exploit” category.

Again we apologize for the inconvenience. We will continue to look into this problem. If you would like to share you and your friends opinion based upon these problems and game play in general please write directly to our developers at GTAOnline@rockstargames.com.

Although we cannot guarantee a response from this address, the Development Team reviews submissions and appreciates feedback from the Community.

For the inconvenience you are experiencing we have provided you with GTA$300,000, you should see this amount added to your Maze Bank balance next time you sign in.

Thank you for reaching out to us regarding this issue.

Best regards,

Kierra T.
Rockstar Support

A fejlesztőknek talán lehetne írni, ahogy javasolja.

(#48499) Mr.Csizmás válasza HussarF (#48498) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

300k refund?

Segal kidobja a monitort az ablakon, ha meglátja :U

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#48500) bucihost válasza Mike (#48497) üzenetére


bucihost
senior tag

elég lenne, de gyökerek megoldani.... :W

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.