Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48751) gabesz222 válasza Kelecar (#48750) üzenetére


gabesz222
csendes tag

számlán volt

SC: oldmeme

(#48752) hegyipapa válasza Kelecar (#48750) üzenetére


hegyipapa
senior tag

Mind2 helyen volt pénzem de a számla részből nyúltak le.

[ Szerkesztve ]

(#48753) Kelecar


Kelecar
aktív tag

Továbbra is javaslom akkor mindenkinek, hogy KP-ben tartsa a pénzét.

(#48754) bluuzia


bluuzia
aktív tag

Basszus.
Remélem ti is visszakapjátok a pénzeteket!

Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html

(#48755) HussarF válasza gyugyo79 (#48733) üzenetére


HussarF
addikt

Tényleg van valami olyan szöveg, az ingame net yacht-os részén, hogy modify from 25k $, de nem vettem észre, hogy ezt így hozzáadná. pont annyit fizettem, amennyi az ára a dolognak. A névváltoztatás 250k $. Ki is perkáltam. Tanulság, hogy nem lehet ugyanazt a nevet megadni caps lock-kal, mert - bár ezt csak feltételezem - ugyanannak a névne kérzékeli és mindig kiírja, hogy transaction failed. Gondolom, ha így akarnám akkor fél millát kéne fizetnem, hogy megváltoztassam valami másra, aztán vissza erre, nagybetűvel.

Így a hajóm neve elé odatettem a Magyar Haditengerészet által anno használt SMS előtagot, így lett SMS BALMORAL. Azért akartam nagybetűt, mert ezzel a hülye írott kisbetűkkel alig lehetett kiolvasni, meg nem is mutatott úgy. A hajók oldalára nem írott betűket szoktak tenni.

(#48756) Segal válasza hegyipapa (#48748) üzenetére


Segal
veterán

Esélyetek sem lett volna annyira gyorsan lekapják a pénzt :W
MOst a másik oldalról nézve a dolgokat várjuk a fejleményeket és sok sikert! A lényeg hogy ne adjátok fel!! Akármennyire bosszantó is lesz tizen óra várakozás után egy esetleges bullshit válasz küldeni kell a következő ticketet.
Pedig de reménykedtem benne hogy a tegnapi frissítéssel kigyomlálták ezt a bug-ot de ezek szerint nem :O

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#48757) Puma K válasza CactuS (#48747) üzenetére


Puma K
veterán

Te probaltad a CU-t?

"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

(#48758) HussarF


HussarF
addikt

Át kell tolni mindent cash-be. Kicsit fura lehet akár több 10 millákkal szaladgálni, de úgy tűnik, most ez az biztonságos.

(#48759) gabesz222


gabesz222
csendes tag

Na én kaptam egy emailt hogy felülvizsgálják, addig is jelentkezzek be social clubba mert ott ilyen oylan bónuszok vannak (hát nagyon érdekel most) meg nézzem meg a supportnál a többi problémát. Most várjak még valami további válaszra vagy én lépjek valamit?

SC: oldmeme

(#48760) nincskedvem


nincskedvem
aktív tag

Hello!

Lenne egy kérdésem. Este játszottam egy stunt versenyt, majd mikor vége volt bedobott egy random sessionbe, amíg töltött és láttam a reklámokat, cset már volt és olvastam,hogy modder van, aki dobálja a pénzt. Amint betöltött sessiont váltottam, de így is kaptam 11milliot. Ebből lehet bármi probléma, mert nyilván nem én szereztem azt a pénzt, csak kaptam. Nem szeretnék emiatt ban-t kapni. Bár én valamivel jobban jártam,mert kaptam nem el vettek, csak azért na. :F

Ja és! A tranzakciós listán nem mutat semmit ezzel kapcsolatban.

[ Szerkesztve ]

(#48761) gabesz222


gabesz222
csendes tag

Mgekaptad amit tőlem elvettek xDD am kaptam most egy nomrális üzenetet:

Hello oldmeme,

Thank you for contacting Rockstar Support.

We can help with this, but just need to verify that you are the owner of the email address you are using to submit this request. Please confirm that you are the owner of this email address by clicking “reply” from your email program and letting us know that you own this email address.

Note This reply would need to be via email, and not by logging into the Support site and updating your ticket, for us to verify your email address.

As soon as we have this verification, we will investigate your account and get back to you as soon as possible with a resolution.

Best regards,

Stew P.
Rockstar Support

Reménykedjek?

[ Szerkesztve ]

SC: oldmeme

(#48762) bucihost válasza nincskedvem (#48760) üzenetére


bucihost
senior tag

Szia. Simán kaphatsz érte bant. Én is kaptam, bár én kb 90 millát szerencsétlen tulajdonosa lettem. A helyedben írnék egy ticketet még most. mert ha banolnak akkor örök élet +1 nap mire jutsz bármire is. Tekintve ezt a hülye 24 óránként 1 ticket rendszert :W

Többiek: Online-ban nincs tőzsde? Gondoltam rá, hogy a sok pénz lenyúlás végett be kellene fektetni valami tőzsdébe amíg nem javítják a lenyúlós bugot. Igaz én most nem vagyok eleresztve, de a gyárak teli vannak és nem merem kiüríteni őket :W

(#48763) Kelecar válasza nincskedvem (#48760) üzenetére


Kelecar
aktív tag

Ez vmi uj mod? Én csak a 40k-s pénzeszsákokról tudok (abból meg 11 milla elég sok idő alatt jön össze). Erről van van valami info, hogy hogy működik?

(#48764) gabesz222 válasza bucihost (#48762) üzenetére


gabesz222
csendes tag

Nincs. Én szerintem ha visszakapom a pénzem elköltöm mindet. Vagy akkor kp-ban tárolom csak nem tudom az most mennyire biztos megoldás.

SC: oldmeme

(#48765) Triathlete válasza nincskedvem (#48760) üzenetére


Triathlete
senior tag

Írj nekik részletesen, adatokkal (összeg, CET időpont). Jön majd egy sablon levél, de legalább le vagy védve. Nekem is volt régebben, igaz nem ekkora volumenű, de mai napig semmi probléma nem volt belőle.

KovacsK85 / Kovács Krisztián

(#48766) hegyipapa válasza gabesz222 (#48761) üzenetére


hegyipapa
senior tag

Jó hír, én még nem kaptam választ. Ez azért pozitív dolog hogy, Kele és Segal meg te is visszakaptad a lóvét. Rockstar-nak a modderek szűrése és megállítása nem picit gyengesége. Eléggé gáz hogy, ilyenek megtörténhetnek a játékban, főleg egy ilyen sok példányban eladott híres játéknál.

(#48767) bucihost válasza Kelecar (#48763) üzenetére


bucihost
senior tag

Nem csak 40-es zsákok vannak, van már valami új, "rejtett csomagos" cucc is, aminél nem felveszed a zsákot hanem másodperc töredéke alatt kapsz 200+k$ -t a számládra. Meg van valami instant cucc is, ahol azonnal kapsz 90 millát. utóbbiról van is youtube vidi valahol

[ Szerkesztve ]

(#48768) bucihost válasza gabesz222 (#48764) üzenetére


bucihost
senior tag

Szerintem a KP sem megoldás. mivel ha a bankba nincs pénz, akkor a kp-t vonja. Járható út maximum az, amit valaki itt írt a napokban. beraksz bankba minden pénzt, csinálsz egy új karaktert, és kiveszed KP-ba a pénzt. Azzal a karival meg nem logolsz be amíg nem javul a helyzet.

(#48769) gabesz222 válasza hegyipapa (#48766) üzenetére


gabesz222
csendes tag

Még nem kaptam meg :D Hát egyébként igen egy majdnem 20ezer ft-os játékról beszélünk tehát akkor már jogosan elvárhatja az ember hogy ilyenek ne történjenek. Azt se bírom elképzelni hogy ezt a pénz addolást nem tudták kijavítani... Most néztem h már 2013-ban is probléma volt ez, azóta évek teltek el és csak romlott a helyzet. Szerintem itt alapjaiban van elcseszve a rendszer majd talán a gta 6-ban már más lesz :D

SC: oldmeme

(#48770) Segal válasza bucihost (#48767) üzenetére


Segal
veterán

Fasza...
Lesznek meg itt szerintem ticket kuldesek...
Ma reggel is felugrottam onlineba gyorsan (mielott elindultam az s8+ert:D ) erre 2 barat van fent de mindketto egyedul felelembe...
Nagyon nem.jo ez igy:(
En most atpakoltam 35milliot zsebbe de ez sem megoldas ha 90milliot dobnak ram...
Valahogy nem szeretnek megint levelezni a supportal.

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#48771) HussarF


HussarF
addikt

Zsebbe mindent. Eddigiek alapján az biztonságos. A pénzkapás meg még mindig a kisebb probléma. Írsz egy ticketet, hogy kaptál vegyék le. Be vagy védve ha bannolnának. Oszt' mehet a public, jónapot

(#48772) CactuS válasza nincskedvem (#48760) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

A tranzakciós log nem is fogja mutatni egyiket sem szerintem.

A lentebbi dolgokról csak olvastam, így nem 100% és felelősséget sem vállalok érte, de:
zsákos módszernél kétféle van: a sima rád dobós, amikor kp-nak kapod és a rejtett, amikor egyből a bankba érkezik. Az előbbi a szarabb, azt szinte tuti megfogják (a sima money raint használó moddert meg kivágják másnap hajnalban, mert ~ 1 éve már elkapja a szerver azt a scriptet) és ilyenkor az esetek nagy részében 0-ra gyalulják a bankszámlád. A második változat az újabb, ezt jelenleg biztonságos módszernek nevezik, azaz ameddig a pénzt nem mozgatod a bankszámládról, addig rejtve marad. Ha kiveszed, akkor bukó.

Olvastam már furcsa dolgokat az RS supportról, nyilván az a polkorrekt, ha írsz nekik, hogy ez történt és ők leveszik az összeget (bár a karakter lapod innentől már valószínűleg torz lesz a bevétel/kiadásnál). Ugyanakkor előfordulhat, hogy automata válaszban közlik, hogy oké, majd a rendszer magától leszedi, ha ilyet észlel és ennyivel le is zárják. Vagy jön egy egybites supportos és nullázza a bankszámládat. Szerencsétlen és bosszantó helyzet, akárhogy is nézzük.

Segal: s8+ probáltad? Elég elcseszett a kijelző képaránya, valahogy semmi nem jön ki rajta rendesen.

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#48773) HussarF válasza Segal (#48770) üzenetére


HussarF
addikt

Ez az egyedül levés már csak azért is hülyeség, mert bármikor beléphetnek melléd. Még észre sem veszed és már lenulláztak. Publicban meg ha valakivel megtörténik, lehet még időben elkezd chaten anyázni és akkor látod, hogy innen lépni kell gyorsan. Kisebb az esélye, hogy egyből téged találnak be.

(#48774) CactuS válasza HussarF (#48773) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Zárt portok mellett azt azért megnézném, hogy jön be valaki az adott sessionbe. Simán timeouttal kidobja vagy másik sessionbe küldi.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#48775) HussarF válasza CactuS (#48774) üzenetére


HussarF
addikt

Akikre segal rácsatlakozott, azokra ugyanúgy rá tudott volna csatlakozni egy cheater is.

Meg már itt is írtam, hogy én is tapasztaltam ezt, ők sem voltak védve.

[ Szerkesztve ]

(#48776) Segal válasza HussarF (#48775) üzenetére


Segal
veterán

Csak az egyikre tudtam csatlakozni o crewba volt a masik invite onlyba.

Em.erted Hussarf a levonosat. Itt egyszerre az egesz session penzet elszedi a modder. Nem szepen sorba hanem egyszerre...

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#48777) gyugyo79


gyugyo79
addikt

Csak halkan megjegyzem én miután minimálisra redukáltam a barát listám és nem jön be mellém csak ritkán olyan akire előszeretettel csatlakozik boldog boldogtalan, és amint lépek amint sokan leszünk én nem találkoztam csalóval, előtte érdekes mód mindig. Ja és mellém nem szokott berakni idegent se érdekes mód egész addig amíg 1-2 ismerőst vagy PH -st nem rakott be.
Ja és mielőtt jönnének a hülyeség egyedül játszani -t szajkózó trollok jelzem, hogy nem vagyunk egyformák én simán elvagyok akár egyedül is, annak ellenére, hogy szívesen játszok sok emberrel ez a játék pont az ahol nekem többször volt szerencsém egy bizonyos létszám fölött a számomra nem szórakoztató dolgokhoz, hogy ezt a részét én már nem eröltetem.

(#48778) HussarF válasza Segal (#48776) üzenetére


HussarF
addikt

Oké, akkor sem tartom megoldásnak az egyszemélyezést. Nekem nem akkor baszódik el végleg a játék, ha elveszik a pénzem. Hanem, ha nincs meg az élmény. Én nem fogom single playerben játszani az online-t. Inkább írok ticket-et, ha baj van. Meg ha egyszer a cash-hez nem tudnak nyúlni, akkor miért kell feleslegesen parázni, ahelyett, hogy cashbe átrakná mindenki a pénzét és tolhatná tovább úgy, ahogy eddig?

Én ezért sem indítok pl. PP-t soha PH sessionben. Minek? Hogy 10 percig lessek ki a fejemből? Tegnap is hatalmas feeling volt, amikor 4-en támadtak be és kb. hajszálon múlt, hogy meg tudtam védeni a hajót.
PH sessionbe is inkább csak eladni járok, és nem azért, mert más sessionben félnék eladást indítani, hanem ott nincsenek társak. Ha van épp 2-3 ismerős egy random publicban, én szó nélkül elindítom ott is az eladást.

(#48779) Segal válasza HussarF (#48778) üzenetére


Segal
veterán

En is igy gondolkodom mint te de gyugyo allaspontjat is megertem mert o a penzlevonas elott is igy gondolkodott.
Pp-nel amugy nem.muszaj a yachton maradnod addig pl repkedhetsz vagy kinyirhatod Kelet:D
Amig 1 tamad engem sem zavar de kettonel sajna mar nem mindig nyerek de ez bennevan.
En pl mosast inditani szoktam vagy kiteregetni, kivinni a szemetet stb tehat ami afk-t igenyel ha ph sessionbe yachtozok. Arra tokeletesen idealis mert addig is jon a penz meg az rp.

"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

(#48780) HussarF


HussarF
addikt

De amúgy most hegyivel mi van? Asszem tegnap előtt írta Dawee93, hogy rádobtak 4 millát. Akkor így kb azzal együtt el is vettek mindent? Vagy azt előtte sikerült töröltetni?

Az RS social szerint, ami elég up-to-date szokott lenni, van 7,560,447$ a bankjában.

[ Szerkesztve ]

(#48781) CactuS válasza HussarF (#48775) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Ők csak a netet lassították ideiglenesen vagy letiltották az internet hozzáférést. Zárt portok esetén bár látod, hogy online, meg is próbálhatsz hozzá csatlakozni, de nem fogsz tudni belépni, kidob timeout hibával, mert nem kap választ az adott klienstől.

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#48782) Kiskokó


Kiskokó
veterán

PHHU TAGOK

A tegnap történtekből (nem hegyiék pénzelszedése) kiindulván megkérek minden PH-s Crew tagot nézze át újra a barát listáját.
Nem mondom, azt hogy tuti köztünk van a hunyó (bár hónapokkal ezelőtt is erre gyanakodtam) de erősen sanszos hogy valami külső ember által vonzódik be ilyen sűrűn modder hozzánk!

1-2 hete azt veszem észre hogy teli van a PH sesssion idegenekkel akik magyarok de nem épp ütik meg az elvárt szintet.

Joker barátunknak sem tettszett mikor megemlítettem hogy modderért rinyált pár napja, hogy kerül már megint ide (csabysss friendje volt de már törölte, de körbe küldött minden PH-snak friend invetot)

Danke Sün

[ Szerkesztve ]

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#48783) bluuzia válasza CactuS (#48781) üzenetére


bluuzia
aktív tag

Én voltam ma az egyik, akiről Segal beszélt.
Reggelente csak dailyket szoktam megcsinálni, arra tökéletes a Solo session. Volt egy LTS is, arra az időre áttettem magam egy invite onlyba, ahol nyugodtan letudtam Segal segítségével a feladatot. Köszi még1x.
Tegnap viszont egész nap publikban voltam több ph-ssal. Aztán ha higult az összetétel, csináltunk újat.
Viszont valahogy sikerült nyitnom egy olyat, hogy kb. 2 órán keresztül senki nem zaklatott. Na az elég kellemes volt. El is adtam mindent. :D

Bocs, nem válasz akart lenni! Ilyen ez a telefonos hozzászólás. :)

[ Szerkesztve ]

Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html

(#48784) drachoHUN


drachoHUN
senior tag

Ezt nem hiszem el, hogy ennyi ideig tart kiadni a patchet, amivel megakadályozzák ezt az egészet. Tudjuk, hogy mit csinálnak. Nehogymár ekkora gond legyen meggátolni. Félni kell attól, hogy elveszik a pénzed, félni kell attól, hogy dobnak rád pénzt, aztán bannolnak. Nevetséges. Most elütöm a szabadidőm más játékkal, így nem is indítottam GTA-t jó pár napja, és ahogy elnézem nem is fogok mostanában.
Ez egy rohadt nagy szegénységi bizonyítvány rockstaréknak.

Forza JUVE!!!

(#48785) nincskedvem válasza Kiskokó (#48782) üzenetére


nincskedvem
aktív tag

Engem közvetlen utána bejelölt, amikor egy sessionbe voltunk,de már akkor a többiek is gyanakodtak rá,hogy valami nem okés vele. Első kérdése is az volt,hogy nem tud valaki moddert?

(#48786) CactuS válasza Kiskokó (#48782) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Teljesen logikusan viselkedik, először tagad, majd közli, hogy nem mindegy neked, hogy keresett? :DDD

Én a mai nappal az utolsó IGN-es barátomat is eltávolítottam, jelenleg nincs olyan, aki egyéb nagy nemzetközi crewban van. Nem csak Ph!sok vannak, hanem külföldiek is, de nem is az a cél, hogy a barátlista egyenlő legyen a crew listával. Ha esetleg valakit eltávolítottam véletlenül, akkor bocs, ha együtt toljuk, akkor alkalomadtán úgyis visszajelöljük egymást. (Mondjuk eddig se volt sok ismeretlen és az is inkább csak miattam van, mert elfelejtettem, hogy ki kicsoda)

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#48787) Mbru


Mbru
tag

Sziasztok.

Érdeklődni szeretnék, hogy csatlakozhatnék-e hozzátok. Már egy ideje olvasgatom a forumot, meg próbálok én is hozzászólni és látom egész jó csapat van itt. Jelen pillanatban saját Crew-ba tengetem napjaimat. Ha nincs otthon az asszony akkor elég aktív szoktam lenni. Ha más nem,de a napi küldikért be szoktam lépni.
Azért örülnék, mert ha többen vagyunk akkor szokott a rendszer jó kis küldiket benyomni.
Szabályokat persze betartom, ha valami nem okés és rám szólnak akkor már is teszem amit kell.
PC-n játszok SC: Macika1984

Mivel egyedül szoktam eddig inkább játszani, nem vagyok annyira pro játékos. Heisteket se csináltam még végig.

Röviden ennyi :)

Jobb a tűzben égni, mint a húgyban ázni - - - SC: BruzsaT

(#48788) hegyipapa válasza Kiskokó (#48782) üzenetére


hegyipapa
senior tag

Szabinak az írását érdemes megfogadni !!!!!

Nem rég írtam erről pont.

HussarF : Igen pontos az összeg annyi maradt, és a nagy lóvét elvitte a modder. Még nem kaptam választ a support-tól. Várakozás van.

(#48789) hegyipapa válasza Mbru (#48787) üzenetére


hegyipapa
senior tag

Jelentkezz crew-ba (Social-on) és felveszünk :)

[ Szerkesztve ]

(#48790) Mbru válasza hegyipapa (#48789) üzenetére


Mbru
tag

Jól van, délután ha hazaértem melóból akkor elküldöm a kérést részemről. :R

Jobb a tűzben égni, mint a húgyban ázni - - - SC: BruzsaT

(#48791) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

félig off, de a GoG-on a Saint Row részek most behúzhatók, ha GTA helyett valamivel elütnétek az időt, amíg patchelni óhajtják: [link]

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#48792) HussarF válasza Kiskokó (#48782) üzenetére


HussarF
addikt

Ő annak a BubuHunnak a haverja, akiről már írtam. Amikor az előbbi hsz-ben leírt eset történt, akkor is együtt kunyeráltak csak mivel nekem egyáltalán nem volt ismerős és Bubuval ellentétben nem láttam előzőleg, hogy más PH-sok is ismerik, ezért nem foglalkoztam vele.

(#48793) pokers


pokers
senior tag

Mit vétettem, hogy ezt kaptam? :F

Nekem nem szedtek el pénzem, mostanában eleve udp-s üres sessionbe játszok épp emiatt. Meg sokat is vagyok afk, miközben az mc gyárak tudnak termelni.

Vagy most pótolta R* a sok elmaradt 250k-s bónuszokat? :DDD

(#48794) bucihost válasza pokers (#48793) üzenetére


bucihost
senior tag

Mire jár ilyen bónusz egyáltalán? :Y életemben nem kaptam még a banon kívül semmi bónuszt :DD :DDD

(#48795) Hauptmann válasza pokers (#48793) üzenetére


Hauptmann
addikt

Én sem kaptam soha semmi bónuszt. :(

(#48796) HussarF válasza pokers (#48793) üzenetére


HussarF
addikt

Hmmm. Lehet elütötték az ID-t, amikor valakinek adni akartak :D
Egyébknét ilyenkor mnidig a töltőképernyőn szokta kiírni, ha valami "testületi" adományozás van, pl. a 250k meg utóbb már az 500k-s bónuszoknál. Ott nem ír semmit?

(#48797) Locutus válasza pokers (#48793) üzenetére


Locutus
veterán

Mostmár a Rockstar cheateli fel a pénzed, hogy bannolhasson utána :DDD

Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

(#48798) negyven2 válasza pokers (#48793) üzenetére


negyven2
veterán

Gondolom isszatérő játékos vagy (játszottál már 360/PS3-on is a játékkal ezzel a SC profillal) és vásároltál ezzen dolog közül:

Marshall Monster Truck
Dodo Seaplane
Kraken Submarine
Imponte Dukes
Declasse Stallion
Blista Compact
Hatchet (Balta)

Ha ezeket megvetted akkor ezekért kapod vissza az árát ugyanis a visszatérő játékosoknak ezek is ingyenesek lettek.

"Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

(#48799) Kiskokó válasza pokers (#48793) üzenetére


Kiskokó
veterán

EHe.. ez igen... sorba kapják itt a 250K-kat most neked 2,5millát odavágnak én meg lóf...t se kapok :( :D

figure 85 - ja ez lehet az lenne már? fasza... ilyenem se lesz :D

wronngduke : jay és néma bob Best :D

[ Szerkesztve ]

| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

(#48800) wrongduke válasza Kiskokó (#48782) üzenetére


wrongduke
aktív tag

Na ez arc! Ha ilyet látok mindig EZ jut eszembe. :DDD

"A tigris az mindig egy jellem, sőt, jellem és tigris az egy!" Discord: wrongduke#6214

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.