Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37260) parandroid válasza inf3rno (#37258) üzenetére


parandroid
nagyúr

Viszonylag nagyok a gyerekek, önállóan közlekednek, a suli is a szomszéd faluban van, meg amúgy is elvárás, hogy ha bármi van, beszámoljanak róla (ottmarad barátnőnél, elmennek shoppingolni, beülnek egy dönerre, és később jön, lekéste a buszt, rádőlt egy fa, bármi lehet), szóval elérhetőnek kell lenni. Az órán látom, ki keres, ha nem család, akkor futás közben úgyis kinyomom.

Kávéval tök igénytelen vagyok, akartam venni rendes kávéfőzőt már régóta, aztán végiggondoltam, hogy úgyis naponta egyszer főzök a tizenéves delonghi géppel egy kannával az eleve daráltan vett dallmayerből, azt mikrózom még kétszer, és teljesen elégedett vagyok vele... Melóban iszok még egy rendes automatásat minden nap kontraszként. Mondjuk az jó cucc, az igazi kávét csinál, nem az a szekrény méretű löttyautomata, hanem presszós főzőgép darálóval, sokbaros kompresszorral, tejhabosítóval. Otthonra ez a minőség 1000+ eur-a nagyságrend lenne, és akkor még nem beszéltünk a karbantartásigényéről. A különbséget meg alig érzem. Szóval jó nekem az a tizenéves delonghi.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.