Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  For Honor

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-05-04 02:12:24

LOGOUT.hu

Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1205) malystryx válasza RaGi91 (#1200) üzenetére


malystryx
senior tag

Húúú ez elég komolynak hangzik, haveromnak is van szimulátoros cucca, ő egy helikoptert vezetett, de valami irdatlan sok a gomb ott. Műszerfal tele, valamint jobb és bal oldal szintén. A fejmozgást is megoldotta érzékelőkkel, tett be még mellé 2 monitort jobbra-balra, tolóerős kar és rendes gamer joy van hozzá. Szóval vadállat cucca van hozzá, és még ugye 500 oldalas user guide a heli szimulátorhoz. :) Amikor megmutatta, percekre megfagytam, hogy mik léteznek... :Y
És-el nem kezdünk mondatot, de igazi élményben volt részem, azért ha rendesen belefolyik az ember kellemes perceket tud okozni ha jól megtanulja. Engem elvarázsolt, de nem az én világom, de attól elnézem szívesen. :)

Köszi a videót, este ránézek. :) Én tegnap este miután nem tudtam belépni uborkaworld-be, megint a Cloud Pirates-el repültem, hihetetlen jó. :)

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  For Honor
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.