Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Dell notebook topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#12051) asadasad22 válasza premete (#12044) üzenetére


asadasad22
őstag

kösz a tippet.. a fullhd kijelzőre sztem nem lesz szükségem, archicad-et nem használok (szerintem nem is fogok), a fő felhasználás ezekre terjedne ki:
-netezés, filmnézés, játék, programfejlesztés (c/c++/java), photoshop, esetleg a későbbiek folyamán olyanok is szóbajöhetnek, mint 3ds max. 16"-ra sztem bőven elég nekem az alap felbontás, fullhd ekkora helyre sztem nem fog kelleni :) elhiszem, hogy szép, de szerintem ekkora területen annyit tényleg nem számít (láttam róla képet, a tálca windows-ban pl már ilyesztően kicsi volt:) ), játékoknál pedig inkább még hátrány is lehet, mert olyan hatalmas felbontáson nem biztos, hogy mindent úgy fog vinne, ahogy szeretném, felbontást átállítani lcd-n pedig tudjuk, hogy milyen képhez vezet.. a legjobb az lenne, ha meg tudnám nézni őket élőben és összehasonlítani, de erre kétlem, hogy sok lehetőségem lenne kishazánkban. így látatlanban nem hiszem, hogy 250 dolcsit megérne nekem a dolog..

alapból ahogy látom, ilyen garival kínálják most:
"2Yr Ltd Hardware Warranty, InHome Service after Remote Diagnosis [Included in Price]"
szóval nem 1, hanem alapból 2 év amit adnak - én eddig 3 évről tudtam, minden dell cucchoz annyit szoktak nem? :) (ugyanilyenből kérhetnék 3 évest is +100 dolcsiért, de sztem kevés az esélye, hogy pont 2-3 év között történne vele valami..)
szóval egy ilyen garanciával ha a nevemre kérem, magyar dell-hez is vihetem, ha gond van minden további nélkül? vagy szükség van erre a garancia transzferre? ez hogy is működik pontosan?

vám+áfa? mármint úgy érted, hogy itteni áfa? (ottani áfa benne van az árban?) mert az szerintem biztosan nem fog rájönni, sem vám, mivel ismerős fogja hazahozni, mint a saját laptopját, ki lesz bontva, használt lesz, a dobozát sztem nem is hozza..

a billentyűzettel szerintem sok gondom nem lesz akkor sem, ha angol, nem is vagyok biztos benne, hogy magyart szeretnék - ha lenne is rá lehetőségem.. ezen majd még gondolkozok, de nem is biztos, hogy van ilyesmire lehetőség, customize-nál biztosan nincs..
9 cellás aksira azért igényt tartanék - általában nyilván áramközelben használnám, de sosem tudni ugye :) a proci 25W-a soknak számítana? sztem egészen visszafogott :)

[ Szerkesztve ]

(#12052) eszperesz


eszperesz
csendes tag

bocsánat újra megpróbálom
sziasztok
segitséget szeretnék kérni a vásárláshoz,három tipust néztem ki és ha valaki elmagyarázná,hogy melyiket vegyen és miért és mi a különbség a gépek között azt
megköszönném.
http://ipon.hu/dodiff/items/37043,111137

[ Szerkesztve ]

(#12053) Fulmi


Fulmi
senior tag

sziasztok!

1 honap mulva lejar a vostro 1400-asom NBD garanciaja es szeretnem meghosszabbitani. kaptam arajanlatokat is a kovetkezo szervizektol: getronics, humansoft, dunaelektronika es hrp.

ti melyiket ajanlanatok? vagy mivel dell garanciarol van szo, mindenkinek meg kell felelni egy bizonyos szintig es lenyegtelen hogy kinel veszem a garanciat? egyaltalan attol a cegtol jon ki a szervizes ha gond van, akinel megvettem a bovitest?

valaszotokat elore is koszonom: fulmi

(#12054) DIEGO15 válasza Fulmi (#12053) üzenetére


DIEGO15
őstag

Láttam többen is hiányoltátok a Studio 15 illetve 17es gépekhez a drivert, én találtam egy elég korrekt kis packot. Studio 1537 re szól de elég valószinű h a 1737es tipushoz is jó.: http://www.samsware.com/pageLib/index/index.php

(#12055) DIEGO15 válasza herrLeon (#12050) üzenetére


DIEGO15
őstag

Az előzőt herrLeon-nak címeztem. Amúgy tök jó a csomag, nem kell külön szórakozni velük, bár van hozzá leírás olyan esetre is, de van egy autoinstaller amivel feltolsz egyszerre mindent.Max kiveszed a finger print driver-t ha az a te gépedbe nincs benne.Ja amúgy a Dell hivatalos fórumán találtam, szóval aki keres az talál alapon ne add fel azért mert 2perc alatt nem találsz egy komlett csomagot. A leírás szerint úgy kezd h tedd fel az sp3-mat, de ne törődj vele sp1-2 is bőven megteszi, hiszen nincs benne érdemi változtatás ezen a téren. Sok sikert hozzá, remélem 1737esen is megy, ha nem szólj és szivessen segítek keresni! :)

[ Szerkesztve ]

(#12056) zolynet válasza Fulmi (#12053) üzenetére


zolynet
addikt

Humansoft-os tapasztalatom van ~1év, amíg egy bizonyos multinál dolgoztam. Nagyon korrektek és hatékonyak voltak, persze a szerződés is olyan volt. A kisebb garis csomagja nem tudom milyen, de ami ott volt arra egy rossz szót nem tudnék írni.

Life is too short to stay stock!

(#12057) skingral


skingral
csendes tag

Szasztok,
Gyárilag nem backlight-os bill helyén működik a backlight-os? Vagy igényelhet vmi extra csatlakozót...?

S.

(#12058) skingral válasza skingral (#12057) üzenetére


skingral
csendes tag

Megtaláltam a választ...BE :C

(#12059) herrLeon válasza DIEGO15 (#12055) üzenetére


herrLeon
tag

Köszi az infót, ezen a lapon tul voltam, mielött forumba irtam volna. Végülis a driverek 98%-át megtaláltam. Hogy pontosan mi hiányzik már nem tudom. Tulajdonképpen feladtam. :D
Végülis feltettem a Vista 64bit-es verziót, addig jó amig nem jön ki a magyar win7-t. :DD

DELL Inspiron 17 Windows 7

(#12060) Fulmi válasza zolynet (#12056) üzenetére


Fulmi
senior tag

koszi :)

esetleg meg valakinek tapasztalata valamelyik szervizrol (humansoft, getronics, hrp, dunaelektronika)?

(#12061) Ati007


Ati007
őstag

ki tudna segíteni abban hogy az m1530as hdmi kimenetén hogy tudnám kicsalni a dts hangot? próbálkoztam mindennel de nem megy :(

(#12062) DIEGO15 válasza herrLeon (#12059) üzenetére


DIEGO15
őstag

Nem tudnád leírni, hogy mi hiányzik belőle? Mert akkor megkeresném, engem is érdekelne!

(#12063) eszperesz


eszperesz
csendes tag

sziasztok
két gép maradt amiből választanák,de elkellne egy kis segitség elmagyarázni,hogy melyiket vegyem és miért.
http://exin.hu/index.php?page=product&spid=2948
http://www.usanotebook.hu/index.php?&tpl=product&prid=11036

[ Szerkesztve ]

(#12064) DIEGO15 válasza eszperesz (#12063) üzenetére


DIEGO15
őstag

Minenképp a Dell-re voksolok mert, az egy MÁRKA, megbízható, jobb mint a Lenovo, + a garancia is egy pöppet több.Viszont szerintem olcsóbban is kapsz ennél máshol. Én 208 eFt-ért veszek egy hasonlót (egy kicsit butább proci).: http://www.a4team.hu/product/view/40273 nincs hozzá nagy leírás, de biztos h küldneke neked ha kérsz és azért 40 eFt az 40eFt, annyival nem jobb amit te néztél!

[ Szerkesztve ]

(#12065) eszperesz válasza DIEGO15 (#12064) üzenetére


eszperesz
csendes tag

amit néztél annál a gépnél nem csak a proci butább hanem a videokártya is nekem
hasonló erösségű videkártya kell mint a lenovo ill.a dell-ben van.
http://www.ipon.hu/dodiff/items/37043,113618

(#12066) DIEGO15 válasza eszperesz (#12065) üzenetére


DIEGO15
őstag

Értem, te tudod, szerintem egy laptopnál nem lényeg annyira a VGA, mivel nem arra találták ki, hogy atomrobbanást modellez vele vektorgrafikus ábrázolással ezredmilimiéter pontossággal, hanem netezésre,office használatra, zenehallgatásra,filmnézésre,tanulásra stb...

(#12067) FerNandor


FerNandor
őstag

Sziasztok,

érdekelnének tapasztalatok a D630-as Dellről.
Mennyire melegszik? Halk, folyamat megy a venti? Mondjuk egy C2D T7500 2,2GHz-s procival meg Nvidia quadro 135M-mel.
Olvastam, hogy magnézium-ötvözet a ház, de mennyire megbízható?
Mennyit bírja az akksija? Sima 6 cellás. De láttam 9 cellással is.
Bármilyen más tapasztalatok általános vélemények is érdekelnek is érdekelnek. Apróban találtam párat, ami elég jónak tűnik.

Előre is köszönöm,

üdv

[ Szerkesztve ]

"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

(#12068) wwhy válasza FerNandor (#12067) üzenetére


wwhy
veterán

A D630-as egy nagyon jó noti, nekem is olyan van :)
T7100 CPU, X3100-as VGA, 2x1 GB RAM - tökéletes.
A ház merev. nem nyiszorog stb.
Normál akksi kb. 3,5 óra wifivel.
Kijelző NE legyen fényes, mert nagyon idegesítő (nekem matt).

Dokkolható stb.

ELADÓ <<narancs Honor Magic5 Ultimate>> <<Újszerű, doboz, minden kellék>>

(#12069) Csepy válasza DIEGO15 (#12064) üzenetére


Csepy
őstag

Minenképp a Dell-re voksolok mert, az egy MÁRKA, megbízható, jobb mint a Lenovo...

Ez ugye valami vicc? A lenovo nem márka? Az a gyártó, aki a világ lgjobb notijainak már 1000x kikiáltott ThinkPad-eket gyártja. Elmondom neked, hogy annak a Lenovo 3000 N500-asnak a billentyűzete kategóriákkal veri annak a DELL Studio-nak (vagy, ha már itt tartunk, egy Latitude D-nek, vagy E-nek) a billentyűzetét. A DELL-ek hol jobban, hol kevésbé, de sajnos manapság egyre jobban... hullámoznak, nincs merev alátámasztáuk. Az a lenovo meg sem moccan... a DELL-nél sajnos manapság egyre hanyagabb munkát vézenke. 6 cserém volt a jelenlegi XPS-emből, mire egy olyat hoztak ki, ami nem esik szét, viszont ez meg serceg. Nem a core2Duo-s sercegésről beszélek, hanem a hangkivezetések (jack-ek) környékén vagy 10 kondi alapból hibás. Erre azt mondta a dell, hogy elismerik, ez is hibás, de szarnak rá.

Regards: Csepy

Regards: Csepy

(#12070) wwhy válasza Csepy (#12069) üzenetére


wwhy
veterán

sajnos a Dell-re mindez igaz :( egy kiskapu van (ami nekem bejött): olyan Dell-t kell rendelni, ami Made in Ireland, azokkal a termékekkel sose volt bajom.

ELADÓ <<narancs Honor Magic5 Ultimate>> <<Újszerű, doboz, minden kellék>>

(#12071) |AP|


|AP|
veterán

Studio 1555-ös gépekről lehet valamit tudni, hogy mikor lehet őket kapni itthon?

(#12072) cira


cira
csendes tag

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy árulnak egy használt kb. 1 éves Dell xps 1330-as notebookot, de az eladó költözéskor elvesztette a papírjait (számla, garancialevél) meg a dobozát. Tudnátok segíteni, hogy ha elvileg 3 év garancia volt rá, tehát még van 2 év, akkor gyakorlatilag van garancia rá vagy nincs???? Tehát ahol eredetileg eladták a gépet ott tudnak adni pót garancialevelet? Vagy jól tudom, hogy van valami jelzés a gépeken ami a garanciát igazolja, hisz végül is bármi történhet a garancialevéllel (ellopják, elég, elázik stb.), nem?
Köszönöm a segítséget!! :)) :))

(#12073) premete válasza cira (#12072) üzenetére


premete
veterán

Gépeld be a support.dell.com oldalán a service tag-et és minden kiderül; garanciapapír helyett worldwide ezt használják.

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#12074) premete válasza wwhy (#12070) üzenetére


premete
veterán

Olyanokkal nekem sem, annyival kiegészíteném, hogy a Made in Poland feliratot látva az alján, pánikszerű menekülésre kell venni a figurát. :D

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#12075) DIEGO15 válasza Csepy (#12069) üzenetére


DIEGO15
őstag

A nagybetűs jelzést arra értettem h jobb,megbízhatóbb, ez a tapasztalatom. Nem a külsőről beszélek mert vehetsz te egy Macbook-ot is ha rossz szériába tartozik mert épp elkopott egy görgő a gyártósoron, vagy épp álmosan érkezett be egy összeszerelő akkor az akármilyen márkába tartozhat..szar! Viszont szerintem a Dell hosszútávon megbízható és ha nincs balszerencséd (úgy látszik neked sajnos van) akkor egy életen keresztül megfelelő társ az életben. Most veszek egy Studio 1537-est egy Lenovo NB 3000es helyett azzal sem volt semmi baj csak lepasszoltam Apámnak és egy kicsit jobb gépet akarok. Meg engem az is elkötelez eddig a Dell melett, h 4év gari az 4év akárhogyis, lehetséges h csalódok benne, de megígérem le fogom írni a tapasztalataimat részletesen minden hibára kitérően. Valszeg most 7végén veszem meg. :R

(#12076) wwhy válasza premete (#12074) üzenetére


wwhy
veterán

nekem a Made in Slovakia és Made in Czeh Republic -al volt gondom, Polandot még nem is láttam ;)

ELADÓ <<narancs Honor Magic5 Ultimate>> <<Újszerű, doboz, minden kellék>>

(#12077) csibor


csibor
őstag

Dell latitude 12oL-nél ram bővítésnél mire kell figyelni?Jelenleg 1db 512-es van bent.

(#12078) premete válasza wwhy (#12076) üzenetére


premete
veterán

Jó Neked, én már háromba is belefutottam. 2008. januárja óta az XPS és Latitude gyártás Limerickből Lodzba került :W

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#12079) cira


cira
csendes tag

Sziasztok!

Tudnátok segíteni kijelző ügyben? Melyik típus a jobb?
WXGA VibrantView, WSVGA VibrantView, WXGA Brillant View LED, led lcd,WSGA+, truelife, fényes vagy matt. Annyi jelző van fogalmam sincs mi mit jelent.
Köszi! :DD

(#12080) SLi


SLi
tag

helló hallot valaki dell insipiron 1525 melegedés miatti leállás vagy hasonlókról?
köszi!

(#12081) g.gergo válasza cira (#12079) üzenetére


g.gergo
senior tag

ledesek a jobbak. a fényes ill. a matt, meg olyan, h kinek ez kinek az tetszik. a fényesek dizájnosabbak, szebbek, viszont kap egy nagyobb ellenfényt, pl szabadban, vagy ablakkal szemben, szinte semmit nem fogsz látni a tükröződése miatt. az új laptopoknak kb. a 80%-a ma már fényes, újabban már az egész gép az. sajnos ebbe az irányba megy a fejlődés, csak a csicsa meg a designe, a gépből meg az anyagot kispórolják. tisztelet a kivételnek.

[ Szerkesztve ]

(#12082) origamihl


origamihl
csendes tag

Sziasztok !

A 8 hónapos inspiron 1525-m random időpontokban megakasztja a windowst és a vinyó folyamatosan ketyegni kezd, mint amikor a cd-t nem tudja beolvasni egy meghajtó, mert karcos. Egy kis várakozás után elindul, de elég irritáló. CHKDSK futtatás után talál néhány hibás clustert, a dell diagnostic utility meg olvasási hibát jelez több blockban is egy idő után.

Egyszerúen nem értem, mégis magától, hogy lehetett ilyen egyik napról a másikra.
Szerintetek mehet szervízbe?

A másik, ők meg tudják szüntetni azt, hogy recsegő hangot ad a DVD meghajtó környékén a borítás, ha ott fogom meg a gépet, ill. tudnak húzni a zsanérokon is, hogy egy picit erősebbek legyenek? Emellett vajon megoldható, hogy ne legyen, olyan hangos a venti és ne menjen olyan sokat, vagy ehhez szokjak hozzá?

(#12083) g.gergo válasza origamihl (#12082) üzenetére


g.gergo
senior tag

próbálj meg szerezni egy másik laptop vinyót, és próbáld ki azzal. pontosan nem tudom, h a te 1525-ösödön hol van a meghajtó, de arrafelé sztem nem nagyon vannak zsanérok, max. ilyen-olyan csavarok, de azok sem burkolatot rögzítik ott. véleményem szerint sokat nem tudnak csinálni ezzel a burkolatrecsegéssel, max ideig-óriáig vmivel halkabb lesz, de sjanos ez így marad, szokj hozzá, ez így sikerült. lengyelben készült a gép? gondolom ... a ventillátorokat pedig ha jól tudom a bios vezérli, azt nem érdemes babrálni, és nem is nagyon lehet.

(#12084) herrLeon válasza DIEGO15 (#12062) üzenetére


herrLeon
tag

Már a linuxnál tartok, nem kellett hozzá semmi. Alapból felismert mindent. :D Egyébként megtaláltam a megoldást XP-hez. Driver scanner megold mindent. Elméletileg fizetös progi, de ugye ez az elmélet. :DD

DELL Inspiron 17 Windows 7

(#12085) DIEGO15


DIEGO15
őstag

Igértem egy részletes leírást:
Megvettem a studio 1537es gépet. Csak pozítív élményem van vele kapcsolatban.Nagyon masszív semmi lötyögés semmi zörögés semmi rezgés stb... . Azt kell mondjam pozitívan csalódtam benne.Ennél többet nem is nagyon tudok írni róla, de azért rendszerezem a pozitív és a negatív tulajdonságait.

Pozitívum:

- Nagyon masszív, jól összeszerelt darab
- a képernyő nagyon szép és jó bár erős fényben még nem teszteltem
- az optikai meghajtótól féltrm de pozitívan csalódtam ebben is precíz megoldás stílusos kivitelezés
- akksi nagyon jó minőségű akár 6órát is kibír ami már nem olyan rossz dolog, természetesen beállítástól függ.

Negatívum:

- a touchpad egy borzalom túlérzékeny és amúgy is utálom, alig vérom már h ,egérkezzen az egér hozzá és akkor kikapcsolom.

egyéb dolog nrm jut az eszembe, majd ha találkozok valmi problémával akkor írom

[ Szerkesztve ]

(#12086) DIEGO15 válasza herrLeon (#12084) üzenetére


DIEGO15
őstag

Ehez sem kellett semmit a packban benne volt minden kellő progi semmi nem hiányzik.

(#12087) herrLeon válasza DIEGO15 (#12086) üzenetére


herrLeon
tag

1737 -hez nem adják az összes XP drivert, de eddig ennyi bajom volt csak a notival. Kb. egy hete jött meg a gép, azóta non-stop megy, még bírja. :C Touchpad-dal semmi bajom, mondjuk max. 10 percig használtam, kapott egy egeret. :D táskához adták ajándékba. :DD Árával is meg vagyok elégedve, pláne ha azt nézem Magyarországon mennyiért adják. negatívumnak max.. azt írnám le, hogy észrevétlen, már hang ügyben.

DELL Inspiron 17 Windows 7

(#12088) DIEGO15 válasza herrLeon (#12087) üzenetére


DIEGO15
őstag

Értem, hát én is gondolkoztam h felteszek egy linuxot az asztali gépenél is próbáltam beállítani az ubuntu-t, de a t...öm tele lett vele, és ezt nem akarom még egyszer átélni, ezért csak akkor próbálom mrg mrgitn ha nagyon megutálom a windowst.

(#12089) herrLeon válasza DIEGO15 (#12088) üzenetére


herrLeon
tag

Most éppen az Ubuntut használom, nekem nincs bajom vele. Néha el is csodálkozom rajta miért nem ezt használtam már eddig is. Végül is sokkal többet tud bármelyik Windows verziónál. Az lehetséges, hogy 1-2 dolog komplikáltabb benne de a stabilsága és a teljessége kárpótol. És akármilyen "mellék" programot használsz (CD-író, commander, csomagkezelő, stb.), nem kell innen-onnan összevarázsolni. Mindent tud alapból vagy bővítményeként feltehető. Vagyis, szokni kell a jót. :DD

DELL Inspiron 17 Windows 7

(#12090) DIEGO15 válasza herrLeon (#12089) üzenetére


DIEGO15
őstag

Nah jah szokni kell a jót, annak örülnék a legjobban ha csinálnának egy olyan verziót vagy kieget vagy akármit, hogy csak grafikus felelüten kell a beállításokat végrehajtani, mert a konzol nekem nem tetszik, tudom nem telne sok időbe megtanulni, de akkor is aki kezdő az mit csináljon? Maj egyszer ráveszem magam én is mert laptopon úgy sem játszok, akkor meg inkább jobb a linux. a 1537 és a 1737 közt csak a méret a különbség?

(#12091) herrLeon válasza DIEGO15 (#12090) üzenetére


herrLeon
tag

A legutóbbi Ubuntu verziót próbáld ki ha akarod, ebben már elég könnyű mindent beállítani. A két noti között elég sok különbség is lehet. [link] Nekem ez van, plusz másik dizájn stb. Ezen az oldalon olyan notit raksz össze amilyet akarsz, megjegyzem a Magyar Dell noti forgalmazóktól is kértem árajánlatot erre a notira amin éppen dolgozom, egyszerűen az volt a válasz, hogy a Dell nem forgalmazza ilyen konfigurációval. :DD Ezek szerint én vagyok az örült, hogy mégis van nekem ilyen. :W

DELL Inspiron 17 Windows 7

(#12092) Stehe


Stehe
aktív tag

Sziasztok!

Szerintetek kb. mennyit érhet egy egy éves Dell 1520-as laptop (még két év garival), az alábbi paraméterekkel?
-Dual core 1.6 Ghz
-2 Gb ram
-160 Gb hdd
-8xos dvd író
-15.4"-es, fényes kijelző
-X3100-as intel videokari
-6 celllás akksi
-Dell távirányítóval
-Wifi
-4 USB
-Fekete fedlap :-)

A hdmi hiánya miatt gondolkodok egy Studiora való cserén, de amúgy természetesen hibátlan kis daraba! :-)

(#12093) DIEGO15 válasza herrLeon (#12091) üzenetére


DIEGO15
őstag

Hát ez bizony nem két fillér, ilyenre nekem asszem soha nem lesz pénzem.Rendben majd leszedem és kipróbálom h milyen is az új ubuntu.Jó hát én is mikor kerestem ezt a gépet akkor először egy pécsi céget találtam meg, felhívtam őket és azt mondták h nincs kihelyezésük sehol máshol, kérdeztem , tudnak e ajánlani másik céget ahol kapható, jött a válasz ők a kizárólagos forgalmazók Magyarországon, érdekes nem ott vettem még itt van nálam, és "magyar". :C

(#12094) premete válasza Stehe (#12092) üzenetére


premete
veterán

110-ért vettem egy ilyent, távirányító nélkül (3300.- Ft a Westendben) minden más ugyanez, csak 9 cellás akkuval. Jó gép, T2330 merom proci, notebookban kiemelkedő hangerő.

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

(#12095) DIEGO15 válasza herrLeon (#12091) üzenetére


DIEGO15
őstag

észrevettem egy új dolgot ha kikapcsolt állapotban megérintem kétszer a dell media center gomboz akkor elindul a gép de úgy h egyik érintőbill se műxik, fura bár nem zavaró mivel akkor nem nyomkodom kikapcsolt állapotban. Amúgy meg nem is tudom használni ezt a bizonyos gombot mert nem csinál semmit valszeg azért mert nincs is feltelepítve a progija, ha tudsz rá megoldást megköszönném, hasonlóképp a bekapcsológombbal párhuzamosan a wifikereső gomb se csinál semmit azt is meg kéne oldanom, neked ezek mennek?

(#12096) DIEGO15 válasza premete (#12094) üzenetére


DIEGO15
őstag

Mellesleg távirányítónak valamilyen szintem jó a telefon is nekem w880i van amire használom arra tökéletes.

(#12097) herrLeon válasza DIEGO15 (#12095) üzenetére


herrLeon
tag

A Média center gombra normális ha bekapcsol a gép, win alatt ha nem jön be rá semmi, akkor elő az eredeti driveres lemezt és fel hozzá a programot, vagyis a Dell média center. Megjegyezném, hogy Ubuntu alatt ezt sem kellett beállítani, alapból működött. :D Wifi keresőgombbal ugyanez a helyzet, az nekem nem megy Ubuntu alatt, Vista alatt sem ment az eredeti progi nélkül. Ubuntu alatt max nekem ami nem tetszik, de nem rónám fel hibának, hogy nem erőlteti túl a hangkártyát, vagyis enyhén halk. De ugye nem is kell házibulit rendezni noti hangszóróval. :DD

DELL Inspiron 17 Windows 7

(#12098) DIEGO15 válasza herrLeon (#12097) üzenetére


DIEGO15
őstag

egy baj van az h xp-t használok, mint azt tudod és a dirver nem jó hozzá de gondolom ezt is tudod, az utilities is csak vistára van egyedül az applications jó xpre is de az csak egy webcam progit takar.

(#12099) herrLeon válasza DIEGO15 (#12098) üzenetére


herrLeon
tag

Driver scanner programot probáld ki. Mondjuk én Dell-nél még nem próbáltam, de másik notikon bevált. valami olyasmire is emlékszem a leírásából hogy a média center gombol elsőre vagy 2 másodpercig kell nyomni mire aktiválja magát. Scanner progihoz ha kérsz reg kódot szólj. :D Vistát nem ajánlanám, szenvedtem vele egy darabig, minden "extra" funkcio ment, aztán auto update és már nem is volt hajlandó elindulni. Csak csökentett módba, aztán reboot és már ment is, hiába, Vista az Vista. :W

DELL Inspiron 17 Windows 7

(#12100) DIEGO15 válasza herrLeon (#12099) üzenetére


DIEGO15
őstag

hát így triálban nem találta meg csak a hardware drivereket lehet h ha regisztrálom akkor megkeres mindent nemtom.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Dell notebook topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.