Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty: Modern Warfare 2 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:42:54

LOGOUT.hu

Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5058) BandiHUN válasza jozefgucci1 (#5055) üzenetére


BandiHUN
veterán

szerintem meg hagyni kell,hogy a játék kifejlessze a saját karakterét...igy,hogy mindent lehet,ki is fogja próbálni mindenki az összes cuccot,de szépen be fog állni egy egyensúly,és mivel jobbára akinek kellett,megvette első nap,szépen le is fog csengeni a szeleburdiság,mert nem sokan fognak már utólag csatlakozni,talán még aki karácsonyra kapja...és az átlagember vagy ráun a gl-es sikerélményre,és mivel a többi nem megy,abbahagyja,avagy ha érdekli,gyúrni fog a normál fegyveres harcra is,mert eredményt akar,szerintem itt jobb lehet a játékmorál,mint a 4-ben.és főleg hogy itt nem lesz szabály,amit más talál ki,amit a "prók" erőltetnek a köznépre,ráadásul nem lesznek ostoba adminok sem,ki fog alakulni szépen a lövöldözés is,a csapatjáték is.mert akinek ezek nem kellenek,úgyis megunja,és abbahagyja...és aki ráérez a csapatjátékra,az nem fog visszatérni a csapatmódokban a gl-es baromkodásra,arra ott a tdm,free for all,és akkor igenis lesz jó sabotage meccs.de egyébként a headquarters általában jobb...mert nem kell plantelgetni,stb,és a birka is tudja,hogy csak oda kell állni a megfelelő helyre,és túlélni,és az még összejön parasztészből is.egyébként nem osztom azt az elterjedt álláspontot sem,hogy mindenki noob,aki nem az sd-t tolja,ezt is a próktól vették át ugye.sose értettem,miért nem lehet ctf-ben pl.wart rendezni... :U vagy akár tdm-ben,stb

Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Call of Duty: Modern Warfare 2 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.