Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  Autóhifi (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-11-12 16:20:20

LOGOUT.hu

Autóhifi

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41479) tboy93 válasza db00 (#41478) üzenetére


tboy93
nagyúr

Meg annyit hogy ha tenyleg a zenei elmeny a legfontosabb, akkor inkabb vegyel egy hasznalt CD-s kozep-felso kategorias fejegyseget. 15-40 ezer Ft kozott rengeteg jo CD-s fej van idokorrekcioval 4-5v-os rcaval. Az elso szett gondolom a karpit mogott van, nem latszik belole semmi. Ide a legtobb auto eseteben szoktak egy ugynevezett kiemelo gyurut rakni, mdf lapbol keszul es azt a celt szolgalja, hogy az 50mm-es beepitesi melyseget feltornaszhatod 60-70mm-ig :) Mindebbol persze kivulrol semmi nem latszik, hiszen a karpit alatt van. Egy sima fa karika felrogzitve a lemezre ;) Igy nezhetsz kicsit jobb hangszorokat :K Akar szettet is nezheted hasznaltan.

Ha elzarkozol a melyladatol teljesen akkor vegyel egy idokorrekcios, aktiv fejegyseget es az elso szettet hajtsd erositorol, minden hangszorot kulon csatornan. Igy lesz gyonyoru szinpadod viszont az also tartomany hianyozni fog lada nelkul. (Azt tegyuk hozza, hogy az aktiv rendszer beallitasa nem egyszeru feladat)

Vagy ha ennyire nem akarsz belebonyolodni akkor sima fejegyseg es a 4 csatis erorol hidalva mehet a szett.

Ha bevallalod a ladat akkor nem kell aktiv fej, az elso szettet es a ladat is hajthatod az erositorol, igy kicsit verszegenyebb lesz az elso szett (hiszen kevesebb kraftot kap), a szinpad nem lesz olyan mint egy aktiv fejjel, de a zene minden tartomanya meg fog jelenni, nem lesz olyan hianyerzeted mint a masik esetben.

A dontes a tied :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  Autóhifi (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.