Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  Autóhifi (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-11-12 16:20:20

LOGOUT.hu

Autóhifi

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40501) gabber01 válasza pomk (#40494) üzenetére


gabber01
addikt

Létezik ám olyan 2 Din-es beépítőkeret is, hogy 1 Din-es fejet is be lehessen építeni, és nem lesz "lyuk" sem. Mindent meg lehet oldani.

Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

(#40502) kigoi


kigoi
senior tag

Segítsetek légy szíves tanáccsal.
Azon gondolkoztam hogy ha egyformára cserélném az 5méteres rca-mat és az Y elosztómat az okozna e hallható változást.
Elméletileg egyik sem gagyi fajta,az 5 méteres egy audio system ch-zero az Y elosztó meg DLS.
DLS [link]
AS ch-zero : [link]

A helyzet az hogy a ch-zero Y elosztója elég horror áron van és nem tudom hozna e valamit hangzásban ha a dls helyére kerülne,tehát lenne e rá esély hogy megéri a befektetést?
Y elosztó:[link]

(#40503) Osynho válasza kigoi (#40502) üzenetére


Osynho
addikt

Ennyire nehéz behúzni még egy rca kábelt? É biztos nem elosztóznék. :(

Szerk: az meg a másik, hogy a két Y közötti eltérést az életben nem hallod ki. :)

[ Szerkesztve ]

(#40504) gabber01 válasza kigoi (#40502) üzenetére


gabber01
addikt

Szerintem értelmetlen. Ilyen nüanszokban majd akkor gondolkozz, ha millás rendszered van.

Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

(#40505) gabber01 válasza Osynho (#40503) üzenetére


gabber01
addikt

Hát, ha már 3+ erő van a rendszerben, akkor már nem nagyon tudsz mást csinálni. :D

Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

(#40506) kigoi


kigoi
senior tag

Hát elég sok kábel van már így is mert másik erőhöz megint megy másik rca,meg hangszóró vezetékek,szépen be csomagolva a szőnyeg alatt.
Csak azért jutott ez az eszembe mert nemrég írt valaki rca csere után a változásról,hogy mik javultak gondoltam hátha hozna nekem is valamit.
A rendszer árát nem tudom hogy kell számolni,ha jól sejtem bolti árak alapján de úgy is megállok ,fej,szettet hajtó erő,komponens szett,kábeleket számolva úgy 320 ezernél,a szub része a hifinek kb még egyszer ennyi de azon most az rca csere nem változtatna.
Akkor most nem dobok ki 7300at, köszönöm a tanácsokat.

[ Szerkesztve ]

(#40507) murasake válasza kigoi (#40506) üzenetére


murasake
csendes tag

Az autó hifiben korántsem vagyok otthon, de a "háziban" láttam-hallottam, birtokoltam egyet s mást. A fizika itt is ott is ua. törvények alapján hat.
Ezen múltbéli tapasztalat alapján érzem úgy, hogy nem kéne elmenni a sok "hozna-e, számít-e" kérdésre adott legyintős válasz mellett. "Nem fogod meghallani, nem számít, nem érdemes, stb."
A rengeteg tulajdonságból csak néhány; vezető anyaga (réz, ezüst) tisztasága (pl 99.99999%), átmérője, fonása, a dugók anyaga (nikkelezett sárgaréz, aranyozott sárgaréz, rhódium) forrasztásának anyaga, a forrasztások minősége. És persze a készülékek. Milyen túlmintavétellel bír a D/A átalakító, mekkora frekvencián dolgozik stb, milyen gumiból van a pereme a hangszórónak, milyen kosara van, lemez, vagy műa., vagy öntvény? Sorolni lehetne a lap aljáig...

Tehát felesleges ilyent kérdezni, számít-e ez vagy az...
A válasz röviden; igen.
Minden számít. A kérdés az, hogy a minőségibb cucc megéri-e az adott user-nek azt a felárat...
Meg persze az is, hogy van-e füle ahhoz, hogy ezt észrevegye. :)

(#40508) kigoi válasza murasake (#40507) üzenetére


kigoi
senior tag

Köszi a választ,ezt én is így gondolom hogy sok apróság sokra megy.

(#40509) PiciPeti válasza murasake (#40507) üzenetére


PiciPeti
őstag

:K

Illetve nagyban függ az eredmény attól, hogy mit-mire cserélünk. Itt van pl az én példám, középkat RCA-t cseréltem felső kategóriásra, és egy konkrét tartomány került elő az alsó frekvenciákon.

Persze az egyensúlyt meg kell találni, egy belépő fej, meg erősítő közé fölösleges a Mogami pure.... :D

(#40510) kigoi válasza PiciPeti (#40509) üzenetére


kigoi
senior tag

Az AS ch-zero az melyik osztályba tartozik,hová sorolnád?
Azt hiszem a te írásodat olvastam és jutott az eszembe a csere.
Elvileg az rca is bele szól a hangkarakterisztikába,nekem meg ugye két féle van gondolom különböző karakterisztikájúak is.
A cuccaim szerintem már vannak azon a szinten hogy kimutassák ha rca,csere van.
alpine cde-178bt, focal power 4.75, focal ps 165, 2x2,5mm2 acoustic research hangszóró kábel.

(#40511) zsolt19900


zsolt19900
őstag

sziasztok

ismét -azt kell mondjam sajnos- elérkezett a pont, hogy bővítenem kell a rendszer 1 elemét.

rca és vadásznék, mire érdemes figyelni? + ha valakinek van eladó jobb minőségű hosszabb rca kábele, az is privizhet nyugodtan! eddig tökéletes szolgálatot tett fórumtárstól beszerzett stinger rca, de mivel új autót vásároltam és csomagteres erősítős téma lesz, így rövidnek bizonyul.... (hozzáteszem, hhogy ez itt nem a reklám helye, de megfelelő áron meg is szabadulok eme cucctól, privizzen, ha valakit érdekel 1,5m highend stinger rcaról van szó, és Kferitől lett vásárolva)

[ Szerkesztve ]

Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--

(#40512) Adonimus


Adonimus
aktív tag

Sziasztok. Erről valaki tudna mondani valamit? Semmi felirat nincs rajta de nagyon komolynak néz ki.

adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu

(#40513) Osynho válasza Adonimus (#40512) üzenetére


Osynho
addikt

A lukacsos kosár morel-re hasonlít. :U

80prs-ről pár kérdés:

Hdd van rákötve. A fejet az src gombbal ki szoktam kapcsolni az autó leállítása előtt. Így viszont nem kapcsol ki teljesen, az óra rajta marad és áram alatt tartja a winchestert. A kulcs kivételével természetesen kikapcsol. Viszont az újbóli indításnál a kulcs elfordításakor ismét elindítja a vinyót, majd a motor indításánál ugye kikapcsol és újra be. Szerintem ez nem tesz jót neki hosszútávon. Van valami megoldás a teljes kikapcsolásra? Vagy csak az előlap levételével?

Egy zene hallgatása közben újra a mappaszerkezetbe lépve miért nem a legutóbb kiválasztottba lép, miért ugrik mindig a lista elejére?

(#40514) gabber01 válasza murasake (#40507) üzenetére


gabber01
addikt

Csak egy "apróságot" felejtesz el, hogy a szobai hifi és az autóhifi ég és föld...
Itt rengeteg olyan tényező van, amik az ilyen minimális eltérések észrevételét gyakorlatilag egyenlővé teszik a nullával. Persze, mindennel lehet kísérletezni és érdemes is, de egy bizonyos szint alatt teljesen felesleges.

Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

(#40515) Adonimus válasza gabber01 (#40514) üzenetére


Adonimus
aktív tag

A legjobb ezen a fórumon a folyamatos nézeteltérés, hogy a 40 vagy az 50 ezres szigetelő jobb. A 15 vagy a 20 ezres kábel, a 30 vagy a 40 ezres első szett. Amit itt nap, mint nap végig hallgatok mifelénk, hogy kinek hány wattos és centis mélynyomója van. Melyik több wattos, mert az jobb de természetesen lehetőleg 1 és 2 ezer forint közötti összeget szánnak rá. Volt, aki azért vett meg egy hangfalat, mert az egyik 40 wattos volt (max-ban), a másik rms: 20 (max60 w), és, hogy az együtt 80 watt, ezért jobb, mint a 40 wattos, mert amelyik dupla wattos az a jobb...
Ti itt kábelt nem vennétek 5 ezerért, mert az még gagyi, mifelénk egy nagyobb erősítőre nem szánnak annyit.
Ja a lejátszandó zene, természetesen youtubról letöltött, tuctuc valami fos telefonról és csodálkozik, hogy bármilyen hangfalat visz halk. Csak vicces olvasni ezeket a dolgokat, hogy, milyen részletekbe bele lehet bonyolódni, ezek a Sal, MNC, AKAI hifisek nyugodtan vásárolnak, mert csak a wattot kell figyelni. :D Úgyhogy ne izguljatok, hogy rosszul fogtok választani, akkor is jobb cucc lesz, mint a körülöttem lévő emberek 99%-ának. :D

[ Szerkesztve ]

adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu

(#40516) fnsteam


fnsteam
tag

Még mindig fentáll a lámpavillogásom , viszont már javult a helyzetem a testelésekkel kapcsolatban , viszont arra jöttem rá hogyha folyamatos terhelés alatt lenne akkor simán meglenne a 14V , de zenénél mivel nem folyamatos az áramfelvétel ezért fullra ingadozik , erre van valami megoldás vagy csak külön akku vagy nagy kondi?

Pl a fűtőmotor maxon világítással rákapcsolom még a fűtőszálakat és 2 másodperc kell neki hogy vissza felerősödjön a tompítottom , ez normális reakció vagy a generátor felújítását jelenti ? :D

Ha valakinek még új lennék akkor ez a szettem / autóm van : Mazda 1.3Benzin, 70A generátor (azthiszem), zsír új exide premium akku 55ah , előtte volt benne egy 77es a helyzet ugyan ez volt. 20as DLD kábelozás, 1F dld kondi, kicx kap-27 erősítő , dld iw-12es ládával 2ohm, pio fejegység , első kicx komponens szett, hátul két kicx ovál ezek a fejről mennek. Elöl mégegyszer levan testelve az akku, voltmár próbálva hogy mégegy szálon kapjon a generátorról töltést , semmi változás.
Jelenleg a kondit is külön testeltem le a kasznihoz , meg az erősítőt is külön , csak a + megy át a kondin keresztül az erőbe, kikötve is próbáltam ugyan ez a helyzet.
Ennek a kondinak hogy tudnám bemérni hogy egyáltalán jól működik-e?

Járó motornál 12-15V között ingadozik zenénél , zene nélkül kb 14.2-3 körül mozog

(#40517) gabber01 válasza fnsteam (#40516) üzenetére


gabber01
addikt

Miért nem viszed el végre egy rendes autóvillamosságishoz az autót? A Gyurcsóknak sem működött a távgyógyítás, és az eddigieken kívül nem hiszem hogy még bármi okosságot ki tudnánk találni.

[ Szerkesztve ]

Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

(#40518) fnsteam válasza gabber01 (#40517) üzenetére


fnsteam
tag

eddig egynél voltam és mondta hogy a töltéssel és a kábelezéssel sincs baj .... környékemen jó autóhifis nincs csak jóval messzebb és hátha valakinek volt már ilyen gondja akkor azt még meghallgatnám és ha már kimerítettem mindent csak aztán vinném el messzebb a kocsit.
Írta valaki fentebb hogy a fejegység tápellátása miatt is lehet hogy keveset kap és ez is megzavarhatja a rendszert , viszont ha a mély nem megy akkor semmi ilyesmi jelenség nincs , meg a kondit is kiszeretném mérni valahogy mert még garanciális

(#40519) Adonimus válasza fnsteam (#40518) üzenetére


Adonimus
aktív tag

Ha mélyláda nélkül minden rendben van akkor a kábelezéssel lesz valami gond, vagy kipróbálni másik akksival.

adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu

(#40520) fnsteam válasza Adonimus (#40519) üzenetére


fnsteam
tag

mélyláda nélkül mint fentebb is írtam , "gyári" eszközök nagy áramfelvételekor elhalványul a világításom és 1-2másodperc mulva erősödik vissza, ez normális hogy a generátor ennyit késik ugymond? az akku az teljesen új benne , előtte volt egy 77ah-os akku is az is új de ugyan ez volt a helyzet , kábelozást is cseréltem idén, új saruk biztiházak , minőségibb rca, a kondi se régi. Előtte egy 400rms szettem volt hátul azzal semmi gond nemvolt talán egy picit ha halványodott a világítás.

(#40521) gabber01 válasza Adonimus (#40519) üzenetére


gabber01
addikt

Ezeken már túl van amennyire tudom.
Valahol biztos van egy gyenge pont a rendszerben. Ez vagy a generátor, feszszabályzó, akku lehet, vagy vhol van egy rossz kontaktus, régi, elöregedett, vékony kábel. Én egyébként továbbra is azt mondom, hogy a tünetek alapján ez leginkább generátor gyengeségre utal. De a legjobb javaslat továbbra is egy alapos kivizsgálás egy jó autóvillamossági műhelyben. Két multiméteres méréssel senki nem mondja meg hogy mi a gond, az ilyen "szaki" felejtős, pláne ha még további javaslata sincs.

fnsteam: NEM, nem normális! Olyan elő szokott fordulni, hogy mondjuk ablakemelő beindításakor egy pillanatra elhalványodik a világítás, de ennek szinte azonnal helyre kell állnia. Ennek akkor is így kell történnie, ha a létező összes gyári fogyasztó maxra van tekerve. Ugyanis a gyári rendszer így van tervezve. Természetesen aftermarket, + autóhifire ez nem vonatkozik. Az egy nagy extra többletterhelést jelent.

[ Szerkesztve ]

Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

(#40522) fnsteam válasza gabber01 (#40521) üzenetére


fnsteam
tag

én is már annyi mindent kizártam hogy generátor - feszabályzó lesz a ludas , az is lehet hogy már kikopott szegény.
Majdhogynem hajtómű hangja van terheléskor (zenénél) vagy ilyen nyiszergő hangot ad (nem ékszíjhang)

(#40523) B-enji válasza Adonimus (#40512) üzenetére


B-enji
tag

Az egy Boston Acoustics pro 5,4LF mélyközepe. Komoly kis cucc! :K

(#40524) B-enji válasza Osynho (#40513) üzenetére


B-enji
tag

Én többek közt ezért váltam meg a 80prs-től. Nagy reményeket fűztem a külső HDD adta, szinte korlátlan mennyiségű zenetárolási lehetőségnek. De én is beleütköztem ezekbe a problémákba, sőt inkább mindig cipeltem magammal a külső vinyót, vagy éppen ha másolni akartam rá, akkor a kocsiban hagytam, vagy ha hallgatni akartam, akkor mászhattam vissza érte a 4.-re, persze ez az én hülyeségem már :DDD . Ami még bosszantott, hogy a felmásolt 150Gb zenét kb 2-3perc alatt olvasta be, (ennyi idő alatt kb a városban megtettem a fele távot). A könyvtárakat nem rendezte névsorrendbe, hanem feltöltési sorrendbe... Egy út alkalmával, mikor menet közben meg akartam keresni egy számot a 80 mappa közül a 3 soros kijelzőn, kb 3x éltem át halálközeli élményt :(
Most visszatértem inkább a CD másolgatásokhoz.. :DDD

(#40525) Adonimus válasza B-enji (#40523) üzenetére


Adonimus
aktív tag

köszönöm szépen. Még egy kérdés: Árban mennyit tud? Szép állapotban van, csak a képen koszos. Nincs hozzá semmi.

adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu

(#40526) B-enji válasza Adonimus (#40525) üzenetére


B-enji
tag

Sajnos már nem mai gyerekek és kevésbé ismerik, talán 10-15ezer közé lőném be az árát.. de aki megveszi, biztos nem csalódik benne :)

(#40527) Osynho válasza B-enji (#40524) üzenetére


Osynho
addikt

Kb ennyi zene van fent nekem is, de 20 másodperc alatt beolvassa. A sorrend valóban idegesítő, remélem találok rá valami megoldást. :/ Jó lenne ABC-be rendezni. Az áram problémára marad akkor a vinyó kihúzása. :(((

(#40528) PiciPeti válasza kigoi (#40510) üzenetére


PiciPeti
őstag

Sajnos még nem volt szerencsém hallgatni ismert rendszerben, de amit olvastam róla, az szinte mind jó volt, állítólag kiegyensúlyozott, jó minőségű kábel. Ha nem jött volna a Vivanco, lehet én is ilyet veszek. Szerintem cserélni kár, viszont az Y elosztót száműzném...

(#40529) PiciPeti válasza B-enji (#40524) üzenetére


PiciPeti
őstag

Pont ezekért mondtam le anno én is az USB-ről... :D

(#40530) footy válasza Osynho (#40527) üzenetére


footy
addikt

iPodnal nincsen ilyen problema.

(#40531) Osynho válasza footy (#40530) üzenetére


Osynho
addikt

Azt tudom, ipod-ot használtam eddig és attól próbáltam megszabadulni. ;] Az itunes kikészít, maga az eszköz pedig lassú számok közötti váltás és tekerés közben. Volt itthon gy külső hdd-m, jóval egyszerűbb így az életem, csak teleszórom wav-val és kész. Ez a névszerint rendezés és az áramtalanítás zavar. :U

(#40532) Zigi válasza fnsteam (#40522) üzenetére


Zigi
senior tag

Akkor egy utolsó Gyurcsók:))
Tölts fel az aksid, szerezz egy normális bikakábelt és egy diesel kocsit. A diesel autó aksiját kösd össze a tiéddel, indítsd be a dieselt és nézd meg mi történik. Ha villog szar a kábelezés ha nem akkor kicsi/szar a generátor.

Nem árt ha a dieselben jó az akku.....
esetleg extraként az akkud helyett a kasztnira csíptetsz....

[ Szerkesztve ]

(#40533) Buster17


Buster17
addikt

Hülye kérdés, de egy jobb féle dokkoló nem lehet megoldás a kocsimba (polszki)?

Kalaptartóba pont elférne egy cső alakú ami esztétikailag jól is mutatna :D

(#40534) gabber01 válasza Buster17 (#40533) üzenetére


gabber01
addikt

Hát ha abból a polski berregése mellett bármit is hallani fogsz...

Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

(#40535) Buster17 válasza gabber01 (#40534) üzenetére


Buster17
addikt

Miért? Rendes autóhifinél is fenn áll ez a probléma.

Voltam buliban és állat hangosan szólt a zene és sehol se láttam hangfalakt és a tulaj megmutatta a maroknyi pöcsköszörűt hogy abból jön. :Y
Igaz a kocsiba én nagyobbra gondoltam amit két kézzel kell tartani.

(#40536) barack1997 válasza B-enji (#40524) üzenetére


barack1997
senior tag

Én imádom a 80PRS-t,de
-okádék minőségű előlap, főleg, hogy RS2-m volt előtte
-kinézete az RS2 után vicc

Az RS2 szép, csak már a BT telefonálás miatt nem cserélném vissza a 80PRS-t, egyébként meg igen.

(#40537) Lusu válasza Osynho (#40527) üzenetére


Lusu
aktív tag

Ezt a sorrend dolgot én sem értem meg, azt hittem csak az Alpine hülyesége, és még a könyvtárakat is feltöltési idősorrendben kezeli...
Én úgy oldottam meg pendrive-on, hogy megcsináltam adott album/válogatás könyvtárát és egyesével sorrendben másoltam be... legalábbis a TC összevissza másol, windows intézőt még nem próbáltam erre a célra.

(#40538) gabber01 válasza Buster17 (#40535) üzenetére


gabber01
addikt

Ha tudod, próbáld ki. Itt szerintem ilyesmit senki nem fog ajánlani neked, puszta jóindulatból.

Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

(#40539) Buster17 válasza gabber01 (#40538) üzenetére


Buster17
addikt

Lehet igazad van.

Akkor kezdésnek milyen fejegységgel kezdjem?

Voltam ma az MM-ben és már azon voltam megveszem az egyiket, csak nagyon rátudok parázni hogy mivan ha rosszat veszek, sz@t veszek stb.

Keret max 20k, alkalmi zenehallgató vagyok, nem üvöltetem egész nap a rádiót, sőt vezetés közben egyáltalán nem hallgatok zenét, csak amikor várakozok és már szétunom magam.

(#40540) Buster17 válasza Buster17 (#40539) üzenetére


Buster17
addikt

Olcsó és drága fejegység között én a csatlakozás különbségeket veszem észre.

Milyen hátrány ér engem ha 1 piros-fehér lyuk van 2 helyett? Egyáltalán ide mit kell dugni? Kicsit noob kérdés, de na, sose volt ilyenem.

(#40541) tboy93 válasza Buster17 (#40540) üzenetére


tboy93
nagyúr

RCA, ettől függ, hogy hány csatornát tudsz erősítőre kötni

(#40542) Buster17 válasza tboy93 (#40541) üzenetére


Buster17
addikt

:F
úgy hogy én is értsem.

mi az a csatorna? mire jó? akkor jól sejtem, hogy 2 csatornásnak 1rca kell 4nek meg 2 rca?

Ha nincs erősítőm akkor az rca-ba dugom a hangfalakat? egy rca-ba egy hangfalat lehet dugni?

(#40543) gabber01 válasza Buster17 (#40542) üzenetére


gabber01
addikt

Nem, RCA-ba nem tudsz "hangfalat" "dugni". RCA-kra erősítőt lehet kötni. A fejnek van saját végfoka (alias beépített erősítő) is, aminek vannak külön dedikált kimenetei, amikre már lehet direktben hangszórót kötni.
De kezdjük az elején. Most egyáltalán mi van az autóban?

Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

(#40544) tboy93 válasza Buster17 (#40542) üzenetére


tboy93
nagyúr

RCA-t csak akkor használsz ha erősítőd van, ha nincs, akkor közvetlenül a fejre vannak kötve a hangszórók, ne kérdezd milyen színű kábelre, mert fejből nem tudom :D Ha van egy pár rca-d (piros és fehér) akkor az egy jobb és egy bal hangszóró erősítőre kötéséhez jó. Ha van két pár rca-d (két piros és két fehér) akkor már bekötheted úgy hogy az első két hangszóró + hátsó két hangszóró vagy első két hangszóró + mélyláda hátul.

Leegyszerűsítve :)

(#40545) Buster17 válasza gabber01 (#40543) üzenetére


Buster17
addikt

Ezek [link] :DDD

tboy93
Szóval mindenképp kell 2 rca hogyha nekem kell 1 szett előre meg egy mély hátra?

[ Szerkesztve ]

(#40546) gabber01 válasza Buster17 (#40545) üzenetére


gabber01
addikt

Ez rendes szabvány ISO csatinak tűnik. Ha csak fejet akarsz cserélni, akkor simán lehúzod és ráteszed az újat. A hangszórók ugyanúgy fejről fognak szólni.

Nem kell 2 pár RCA. RCA igazából egyáltalán nem kell neked, ha nem akarsz plusz erősítőt és/vagy mélynyomót. Ha viszont akarsz mélynyomót akkor mindenféleképpen szükséged lesz erősítőre. De egy polskiban, hát, nem tudom, minden elég bajos, árammal is kell ám etetni ezeket rendesen. Kicsi akksi, kicsi generátor, gyenge kábelezés.

[ Szerkesztve ]

Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.

(#40547) Buster17 válasza gabber01 (#40546) üzenetére


Buster17
addikt

Lehet igazad van...
Valami kis mélyecske csak jól jönne mert amilyen zenét hallgatok az szinte mélyről szól.

Hangszóró méretű mély nincsen?

1 szett magas előre 1szett mély hátra. Hátha kivitelezhető lenne még.

[ Szerkesztve ]

(#40548) Osynho válasza Buster17 (#40547) üzenetére


Osynho
addikt

"Hangszóró méretű mély nincsen?"

De. A mélysugárzók is hangszórók így a méretük is akkora. ;]

"1 szett magas előre 1szett mély hátra. Hátha kivitelezhető lenne még."

:O

(#40549) Buster17 válasza Osynho (#40548) üzenetére


Buster17
addikt

Hol rontottam el? Nem jó az összeállítás? 1 is elég ;]

(#40550) Osynho válasza Buster17 (#40549) üzenetére


Osynho
addikt

Nem jó ha az autó 2 végébe teszed az egy hangszóró szetthez tartozó komponenseket. Pont az a lényeg, hogy egységet alkossanak. Tehát első ajtóba menjen a mélyközép, A oszlopra a magas.

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia, életmód, 3D nyomtatás  »  Autóhifi (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.