Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3251) headhunter


headhunter
addikt

Első "fecske"? (Octa-core 64bit Android 5.1 box with 4K60, 3D, 3D BD-ISO and H.265 support. )

[link]

[link]

[link]

Gigabit LAN : ------------
USB 3.0 : -----------
4GB RAM: -----------

:F

(#3252) #79335424 válasza headhunter (#3251) üzenetére


#79335424
törölt tag

Milyen első fecske? Már linkeltem a Tronsmartot, meg a Rikomagicot is.

(#3253) otoaak válasza #79335424 (#3252) üzenetére


otoaak
tag

Meg én is a beelinket, ennek is ugyan az a "baja" mint annak, rk3368 ami vagy jó vagy nem, és a power vr 6110 meg lényegesen gyengébb mint a mali 450 ami persze filmeknél nem biztos, hogy kijön de azért na.

SG Note Pro P900

(#3254) junkpod válasza #79335424 (#3242) üzenetére


junkpod
nagyúr

Illetve ha már lopott filmeket néz bárki (feltetelezem, hogy nem Linux distribution neznek) akkor egy pici buhera bele férhet.
Minden másra ott a BD játszó és a fizetős filmek.
Amúgy meg a Kodi annyira kényelmessé és széppé, elvezhetove teszi a felületet, hogy még a filmek közti böngészés is élvezetes. Ugyan melyik lejátszó tud ilyen mediatar kezelest , on-the-fly felirat letoltest, film előzetest yt-rol...
Ezek mellett a 24p (nekem) meg be is aldozható, ha beleszamoljuk, hogy 90% LCD tv-n mozizik 1-2 GB-os 1080p - nek mondott rilizekkel, akkor talán ez a legkevesebb (sokan az ilyen topikban hallanak először a 24p problemarol).

Box's don't touch!

(#3255) Zol77 válasza otoaak (#3253) üzenetére


Zol77
aktív tag

A lényegesen gyengébb résszel nem nagyon értenék egyet.
A mali450 3d pontszáma 8200,az sgx6110 meg 12000 pont az egyik népszerű tesztprogram szerint.
Valamint a mali450 csak opengl2.0-t tud,a 6110 meg már a 3.0-t is.
De számomra ez lényegtelen,a régi 1 magos mali400-as kütyümön is elfutott a ps1 emulátor :)

Headhunter:
Tényleg nem első fecske,már május végén kint volt gb-n, be is linkeltem az rk3188 topikba,amikor kirakta a gb rendelhetőbe,valamint a youtube-on is ott van már működés közben több tipus is.

(#3256) otoaak


otoaak
tag

Tegnap megjött a zidoo x9 be is üzemeltem de még kell pár nap míg mindent kipróbálok, addig is amire tegnap jutottam:

Elég nagy dobozba jött kívülről igényes a csomagolás belül elég fapados, adnak hozzá hdmi kábelt réznek látszó dugóval de nem sikerült kiderítenem milyen kábel lehet, gyanítom 1.4b. Táv+táp van még a dobozba a táp 2 amperes.

Egy LG 55UF8006 tv-re kötottem, nincs 3d, 4k van, a hang spdif-en megy ki dts/dolby decoder + aktív 5.1.
Dual band wifi (tp-link TL-WDR3600) kb. egy méterre van. Lejátszás nasról megy. (Zyxel Nsa310)

Nekem bejön a gyári felület, bár kicsit lassú, mivel nem csak mozizásra használjuk a cuccot szerintem kényelmesebb mint kodi alól indítani az alkalmazásokat. A "gyári" programok nem tökéletesek de használhatóak, többségét lecseréltem persze. Játékokat nem próbáltam (valószínű nem is fogom, mert nem játszunk rajta).

A hozzá adott infra táv nem a legjobb de az egér mód segítségével mindent meg lehet oldani légegeres táv nélkül is, de nem mondanám kényelmesnek főleg a szöveg bevitel nem az de nem is ez a lényege. Beüzemeltem egy bt bill-t is hozzá azzal már nem volt gond, egér szerintem nem fog kelleni se lég se sima.

Bluetooth-t egy 4.0 bt hangfallal próbáltam átment a flac is, a hangfal korlátai persze rontják az élményt de működik szépen a dolog és az a lényeg. Folyamatban van egy B&O Beolit 15 beszerzése azzal majd komolyabb tesztet tudok csinálni.

Filmezéshez alapból nem állítgattam semmit kodi telepítve van zidoo edition :), szépen bemountoltam a filmeket/sorozatokat/zenéket. Elég vegyes felhozatal van, mindenféle formátummal végigpróbáltam, szinte mindent vitt egy filmmel volt csak gondom, nem volt kép csak hang egy 720p mkv de valószínű a kód rossz mert ez pc-n se tökéletes bár ott van kép. Full hd az alap beállításokkal akadozott végigpróbáltam az összes fullhd felbontást most 1080p 24hz-en van jónak tűnik. Ezen felbuzdulva végigpróbáltam az összes 4k-s felbontást is de nem sikerült 4k-s tartalmat kicsiholni a kütyüből, nem volt időm olyan lejátszót keresni ami viszi, jobb hijján youtube-ot próbálgattam és szép is meg minden de szerintem egyrészt nem 4k-ba tolta ki másrészt valószínű a wifi se birja mert meg meg röccen. Nem wifiről fog üzemelni egyébként csak kifogytam a kábelekből majd ma bekötöm rendesen és megnézem úgy is. (Gigabites hálózat van, de asszem a zidoo csak 10/100 ez nem tudom elég lesz e a 4k-hoz).

Nagyjából eddig jutottam egyenlőre a hét végére talán már többet tudok majd

SG Note Pro P900

(#3257) otoaak válasza Zol77 (#3255) üzenetére


otoaak
tag

Most nem azért de pont lesz...om a 3d tesztet meg az opengl-t nem konzolnak kell a kütyü,és ez nem telefon vagy táblagép. :) Nyers erőben meg van kb. 30% előnye a malinak. Ez persze nem jelenti azt, hogy tényleg jobb is de a malit legalább ismerejük a power vr meg vagy jó lesz vagy nem, nem lehet még tudni, legalábbis én még nem láttam tesztet róla. Nekem az rk chipel is erős fenntartásaim vannak ami szintén lehet még akár jó is de a korábbi szériák alapján "kissé" bizalmatlan vagyok. :)

SG Note Pro P900

(#3258) tibcsi0407


tibcsi0407
félisten

Sziasztok,

Picit Off, mert nem Amlogic chipes, de ez tűnik a legjobban pörgő fórumnak Android Box témában. :)
Nekem egy Zidoo X1 van, amiben Allwinner H3 SOC "dübörög". Nagyon elégedett vagyok a kütyüvel, de mindig hajt a kíváncsiság, hogy mit lehet még kihozni belőle.
Van esetleg itt valaki, aki Custom Firmware-al, esetleg Linux-szal használja a gépet?
Bár az is lehet, hogy nem túl sok db van még belőle a PH-n, de egy próbát megér. :)

https://utdetailing.hu/

(#3259) Zol77 válasza otoaak (#3257) üzenetére


Zol77
aktív tag

Ha lesz@arod,akkor miért emeled ki,hogy lényegesen gyengébb? A mali előnyét sem értem,hogy miért ragozod,mikor világosan ott a két eredmény,amit nem az ujjamból szoptam,hanem tesztekből kerestem.
Nem vitatkozni akarok,csak nyitott szemmel járok a neten,
és nem értem miért kell szembemenni a tényekkel.
És antutufan se vagyok, 0 azaz 0 játék van a boxon,nem érdekel mi mennyi fps-el megy. Csak egy ps1 emulátor van feltéve,az meg ahogy írtam is,minden ősrégi vackon elfut,nem kell neki opengl akárhány ,meg 40mag a futtatásához. :)

(#3260) otoaak válasza Zol77 (#3259) üzenetére


otoaak
tag

[link]

És részemről befejeztem mert szerintem elbeszélünk egymás mellett.

[ Szerkesztve ]

SG Note Pro P900

(#3261) #79335424 válasza otoaak (#3257) üzenetére


#79335424
törölt tag

Lehet, hogy számodra ismeretlen, de anno volt már pár miniPC, PWR544 -gyel és bizony, odavert a Mali400 -nak. Én azért sem vagyok bizalmatlan, mert egy 6200 -as dolgozik a telómban (MTK6595).

(#3262) Zol77 válasza otoaak (#3260) üzenetére


Zol77
aktív tag

Akkor elnézést,ezt az oldalt nem ismertem. Én a fenti két eredményt youtubeos tesztekből írtam ki, és azok csak a 3d-re vonatkoztak,nem öszzpontszámok. Ebből mertem írni azt,amit írtam. Ezek szerint ennyit csal a tesztprogram.

[ Szerkesztve ]

(#3263) otoaak válasza #79335424 (#3261) üzenetére


otoaak
tag

Ok, igazatok van nem értek hozzá, és különösebben nem is érdekel, a véleményemet a linkelt táblázat alapján fenntartom. És ezzel tényleg befejeztem ha esetleg valaki még le akar ugatni pm-ben tegye pls.

SG Note Pro P900

(#3264) xboxfreak válasza Lifeforce (#3223) üzenetére


xboxfreak
tag

Lifeforce ismét felteszem a kérdésem, mert elkallódott ...

Adott egy Minix Neo A2 távirányító ... működik a TM10el de nem teljesen ... a home az option meg a 3. gomb középen nem funkcionál ...

Nem lehetne az eredeti kl fájl-al működésre bírni ?

(#3265) bostone


bostone
addikt

Nem leszólásnak szántam a mondanivalómat.

A kodit pár hete nyüstölöm és a lehetőségek tárháza végtelennek tűnik, valószínűleg egy megfelelő felülettel, amely bizonyára létezik, felhasználóbarát megoldást is találnék egy olyan személy számára, aki ódzkodik a fejlődés vívmányaitól.

A minipc-k világában teljesen járatlan vagyok. Fórumtapasztalatokból szűrtem le a véleményem, viszont ahogy figyelem, még köztetek sem teljes az egyetértés.

Talán egyszerűbb lenne, ha leírnám mi célból kutakodok a témában.

Szeretett Édesanyám egyetlen esti szórakozása a tv, mióta nyugdijas lett. Sajnos sűrűn előfordul, hogy a sok csatorna közül nem talál magának megfelelőt, mert azok minőségi hiányossággal küzdenek (vagy kétpercenként reklámokat sugároznak a drága előfizetési díjért cserébe). Hogy ezt kiküszöböljem, erre a célra beszereztem egy "okostv-t", amely nem bizonyult a legmegfelelőbb megoldásnak. Az alkalmazások száma erősen behatárolt, hasznos alkalmazások száma... inkább le sem írom. (tvgo-iszonyat magas díjak, hbogo-kevés tartalom, youtube-szintén felejtős...)

Télen, egy hosszantartó betegségből lábadoztam otthon és meguntam, hogy a tv-ből ezek a sz.rok szóljanak állandóan. Rákötöttem az egy terrás külsőtárat a wayteq hd-95cx-re, oszt gyí. Volt válogatott tartalom dögivel. Édesanyám pár hét alatt kivégezte az egészet. Volna igénye a minőségi szórakozásra és ennek a módját szeretném megtalálni.

(#3266) spiritex válasza bostone (#3265) üzenetére


spiritex
veterán

A tvgo-nak mióta van iszonyat magas díja, amikor ingyen van a T előfizetők részére, és a tripla csomag sem kerül többe a legtöbb esetben 6-7000 Ft-nál.

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#3267) #79335424 válasza bostone (#3265) üzenetére


#79335424
törölt tag

Ha a minőségi tartalom a cél, akkor az síma ügy. Itt egyeseknél a minőségi megjelenítés a probléma. Nekem rá van dugva a NAS -ra, a hang meg jacken kimegy egy 5rugós, sztereó, PC -s, aktív hangszórópárra. Símán belefeledkezek a filmbe és lesz...m a DTS -t, meg a 24p -t, meg a mittudoménmit. Őszintén szólva, én nem értem ezt az egészet. Ha vki HI-FI élményt szeretne, azt miért egy ilyen eszközből akarja kipréselni? Rakhatnék előretolt lábtartót egy MZ -re, de attól nem lesz Harley. Húzós az ár, de HD élményt csak egy HD ad.

[ Szerkesztve ]

(#3268) nismoka válasza #79335424 (#3267) üzenetére


nismoka
addikt

Nem vártam tőle többet csak szaggatás mentes lejátszást 24p-ben, és mivel itt is azt írták hogy oké a 24p ezért vettem egyet. Hát nem oké, nekem ne szaggasson egy picit sem. A kis Asus playerem tudta pedig nem egy drága cucc az sem, ez praktikusabbnak tünt, ennyi. Mindegy, van htpc azt sanyi...

[ Szerkesztve ]

(#3269) xboxfreak válasza nismoka (#3268) üzenetére


xboxfreak
tag

Nem szaggat.

(#3270) nismoka válasza xboxfreak (#3269) üzenetére


nismoka
addikt

De bizony, meg meg röccen. Nem csak én írom, külföldi fórumokon is. 23.976 támogatás kellene pontosan hogy ok legyen. Ha bekapcsolom a tv-n a mozgás javitást akkor nagyjából elfedi de a mesterséges interpolált képet meg másért nem szeretem, hát ilyen válogatós vagyok na.. :) A natív lenne jó.

[ Szerkesztve ]

(#3271) bostone válasza spiritex (#3266) üzenetére


bostone
addikt

Nem T-s előfizető vagyok. Az alkalmazást megnyitva láttam, hogy egy film kölcsönzési díja 2000Ft, ha jól emlékszem.

@somatom:
Az hbogo engedélyez ingyenes elérést. Rápróbáltam egy filmre, ahol a fullhd megdöbbentő aprólékossággal, már-már bántó precízséggel adta vissza a részleteket, bőrhibákat stb... Ok, hogy meg tudom számolni a képen a fűszálakat, de minek? Mondjuk inkább bevállanám, mint a maszatos, agyontömörített tv adásokat.

Közben egy ismerősöm ajánlotta a popcorn time alkalmazást, azt hiszem több platformra is elérhető, de sajnos a 10 megás net megfojtja. Különben egyszerű, mint egy faék.

(#3272) spiritex válasza nismoka (#3270) üzenetére


spiritex
veterán

Az én TM8C-m nem 24 Hz-en járatja a Pana plazmámat, hanem 23.971 és 23.982 között.

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#3273) otoaak válasza #79335424 (#3267) üzenetére


otoaak
tag

Igen de nincs kodi, szerintem alapvetően ez az egyik fő ok ami kizárja az asztali lejátszót, a többi droidos nyalánkság meg a ráadás, a htpc a legjobb megoldás de az meg drága, evidens, hogy a többség ezekből a kütyükből próbálja kihozni a legtöbbet ha nem akar/tud többet áldozni rá. Ezek meg persze azt tudják amit nem tökéletesek de azért nem kell a minőségi megjelenítésről se lemondani pont az a jó ezekben, hogy lehet buherálni. Én akkor se állnék meg a te rendszerednél ha alapvetően nem lenne jobbra igényem.

SG Note Pro P900

(#3274) xboxfreak válasza nismoka (#3270) üzenetére


xboxfreak
tag

Nekem pioneer kurom van, azzal jó.

(#3275) #79335424 válasza otoaak (#3273) üzenetére


#79335424
törölt tag

Olvasgass vissza a topikban, vagy a 3188 -asban, vagy a 3066 -osban, vagy az Allwinner A10 -esben. Sztem nem fog úgy tűnni, hogy én megállnék egy rendszernél. Csak nem a médialejátszási funkciók foglalkoztatnak.

(#3276) otoaak válasza #79335424 (#3275) üzenetére


otoaak
tag

Nem írtam, hogy megálltál azt ítam, hogy nekem nem elég az amit te média vonalon használsz. Régóta követem a fórumot csak nem szoktam hozzászolni le a kalappal előtted sok tekintetben.

SG Note Pro P900

(#3277) junkpod válasza nismoka (#3270) üzenetére


junkpod
nagyúr

A tv-d tudja a 23, 976 fps-t ?

Box's don't touch!

(#3278) xboxfreak válasza junkpod (#3277) üzenetére


xboxfreak
tag

Szerintem nem...

(#3279) nismoka válasza junkpod (#3277) üzenetére


nismoka
addikt

A kérdés jó, annyi hogy a 24p-t tudja és pc-ről nincsen röcennés a 24p filmben, és kimondott media playerrel is rendben van. De már túl tettem magam rajta, marad a pc filmre is. ;)

(#3280) headhunter válasza #79335424 (#3252) üzenetére


headhunter
addikt

"Mea culpa" :R

Ez szintén RK3288, hardveresen "top" kategória vagy több a reklám, mint a valóság?

[link]

[link]

[link]

[link]

(#3281) #79335424 válasza headhunter (#3280) üzenetére


#79335424
törölt tag

Ezzel két gond van. Az egyik, hogy melegszik a SOC. Mint láthatod, kénytelenek voltak ráaplikálni egy hűtőventit. Aranyos, hogy a távirányítóról kapcsolható, de mi van akkor, ha a user nem kapcsolja be? Gondolom, korlátozza a teljesítményt. Bár, még azt is kinézem belőlük, hogy összecsuklik és annyi. Kihül, újraindít. Ezen kívül, nem tudom, hogy a 760 -as Malinak milyen Linux támogatottsága van. Sanszos, hogy nuku hw videódekódolás.
A másik, hogy kegyesen hallgatnak a HDMI verzióról. Sztem 1.4. Ha 2.0 lenne, akkor azt nagy betűkkel reklámoznák, mint ahogy a 3368 -asoknál. Szvsz nem nyerő, pláne ennyiért.

(#3282) vlevi válasza headhunter (#3280) üzenetére


vlevi
nagyúr

3288 sosem futott be igazán. Már több mint 1 éves, és, mivel már van 3368, ezért gondolom a rockchip ugyanúgy támogatja, mint ahogy a 3066-ot, 3188-at támogatta. Sehogy. Annakijdeén a 3188-ra kiadtak egy félimmeddig bugos vacak optimalizálatlan 4.1-es droidot, amit talán foltozgattak-toldozgattak, de inkább semmi érdemi nem történt, és egyszercsak lett 4-2es droid, de az se volt jobb. Még voltak kísérletek a Kitkattal, de az sem működött rendesen. Egyik Rockchippel szerelt készülékben sem, ugyanis elég sok ilyen fórumot olvasgattam, és szinte mindenütt, típustól függetlenül nagyon hasonló problémákról írogattak az emberek.
Sajnos hiába ígéretesek a hardver specifikációk alapján a rockchip SOC-ok, az alá adott android, úgy vettem észre, az nagyon vacak. 3188-nál sajnos így volt, emiatt a rájuk épített tabletek, tv boxok sosem tudták megmutatni, mire lenne képes. Vagy, a Rockhip ennyire félre van tervezve hardveresen, ezt sosem fogjuk megtudni. Nézd meg, az AmLogic S802, papíron gyengébb a 3288-nál, mégis egy használható eszközt építettek köré.

(#3283) 2007ath válasza spiritex (#3266) üzenetére


2007ath
aktív tag

"a tripla csomag sem kerül többe a legtöbb esetben 6-7000 Ft-nál."

Mindhárom szolgáltatásnál a legkisebb csomagokkal, és 2 év hűséggel számolva is inkább 9-10 eFt az.

(#3284) spiritex válasza 2007ath (#3283) üzenetére


spiritex
veterán

Én 6275-öt fizetek, igaz még másik 2 szolgáltató van az utcában. De amikor csak 1 volt, akkor is ennyit fizettem.

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#3285) nimfas válasza spiritex (#3284) üzenetére


nimfas
addikt

Net 10Mbit 4050Ft, családi t-sat 2850 Ft 1 tv-re.... Alap telefon 1125 Ft.... Mindez 2 év rabsággal.... Itt nincs 2 másik lásd digi, upc... Siófok rulez....

(#3286) akika2011


akika2011
csendes tag

Kedves Lifeforce. Szeretnék nálatok venni egy TM10es masinat, de a rendelés szó kicsit elriaszt. Tudnál segíteni,hogy mikor lesz belőle? Vagy esetleg van-e? Hálásan köszönöm!

(#3287) Lifeforce válasza akika2011 (#3286) üzenetére


Lifeforce
őstag

Ne riasszon el, kifogytunk belőle kicsit gyorsan.
Sajnos az ilyen masináknál előfotdul. hogy valaki egyszerre felmarkolja...
Már úton van a szállítmány, jó egy hét.
Azért vagyok eltünve, mert 2hét szabimat élvezem, többségében kikapcsolt gép mellett

(#3288) akika2011 válasza Lifeforce (#3287) üzenetére


akika2011
csendes tag

Szia! Köszi szépen! :)

Jo kis eszköznek tűnik.
Nekem főleg arra kéne, hogy minden formátumot kezelni tudjon, nekem nem érdekes a 23,47162937 beállítás,menjen ahogy akar, csak ne szaggasson egy full hd film sem... Illetve egy kérdés,amit már kérdeztek előttem is,hogy pl a torrent klienst fel lehet rá tenni, de tud-e futni rajta pl a háttérben? Melyik a legjobb megoldás irányítás szempontjából? A mele airegeren gondolkozok, de írtátok,hogy az sem a legjobb valamiért. Jatekokat lehet rá tenni? Pl asphalt, stb., aminek jo lenne a mele giroja...
Köszi

(#3289) xboxfreak válasza akika2011 (#3288) üzenetére


xboxfreak
tag

Játszani tudsz rajta, mondjuk ahhoz kell egy controller ... pl egy xbox360-as vagy logitech esetleg madcatz.
A filmek mennek, ha ismered a kodi-t akkor ugyanazt kapod, mint PC-n
A melee egérhez elvileg elég egy kl file-t szerkeszteni, de én pl most egy minix neo a2-essel szívok és az istennek nem akar működi minden gomb a távirányítón ...

Torrent klienst tehetsz rá csak ne a belső memóriába tölts le ... tulképp bármit meg tudsz ezzel a cuccal csinálni.

(#3290) shtirley


shtirley
tag

Vajon létezik másik működő távirányító a TM10-eshez, amelyik a saját infráján keresztül irányít? Ha nem, akkor melyik lehet a legjobb megoldás, ami tartalmazza a play-pause-stop gombokat is, mert nekem ez hiányzik a legjobban a gyári távról. Tulajdonképpen csak a Kodi irányítása lenne a lényeg, abból szinte sose lépek ki.

(#3291) spiritex válasza shtirley (#3290) üzenetére


spiritex
veterán

Veszel egy ilyet és meg van oldva a problémád! 1 egérgombbal tudsz irányítani mindent.

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#3292) shtirley válasza spiritex (#3291) üzenetére


shtirley
tag

Véletlenül sem hasonlítható össze a kettő. Kodihoz useless. Vagyis használható, de szívjon vele más. :)

(#3293) spiritex válasza shtirley (#3292) üzenetére


spiritex
veterán

:DDD

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#3294) 2007ath válasza shtirley (#3292) üzenetére


2007ath
aktív tag

A készülék ki- és bekapcsolásán kívül bármit meg tudsz tenni egérrel, amit egyébként a távirányítóval tennél, csak sokkal gyorsabban és kényelmesebben. Én először úgy gondoltam, hogy a távirányító mellé majd fogok venni egy rádiós egeret és billentyűzetet. Ez utóbbiról már lemondtam, mivel az én felhasználási gyakorlatom mellett - a viszonylag kevés szöveges információ beviteléhez - az egér bőven elég.

(#3295) #79335424 válasza shtirley (#3290) üzenetére


#79335424
törölt tag

Nekem egy MK702I -esem van. Még 15$ sem volt. A kör fölötti gombok tanítható IR -ek. Eredetileg a TV alapfunkcióihoz valók (on/off, hangerő, csatornaváltó). Egyébként meg egy légegér, alapvető Android funkciókkal. Én csak a Google kereső gombját programoztam át, de sztem bármelyik gomb remapolható.

(#3296) junkpod válasza shtirley (#3290) üzenetére


junkpod
nagyúr

A Kodi hoz letoltheto egy remote key mapper beépulo,azzal bármelyik gombot atirhatod.

Box's don't touch!

(#3297) shtirley válasza junkpod (#3296) üzenetére


shtirley
tag

Köszi, ez tényleg hasznos volt, ellenben az egér erőltetésével, ami kanapén ülve nyugodt filmnézéshez nekem kényelmetlen.

(#3298) shtirley válasza #79335424 (#3295) üzenetére


shtirley
tag

Ez sem rossz, ha nem sikerül a remapping, akkor valami ilyet fogok keresni.

(#3299) akika2011 válasza xboxfreak (#3289) üzenetére


akika2011
csendes tag

Szia!
Nagyon köszönöm a választ. Akkor várom türelmesen, hogy legyen raktáron. A mele-vel akkor nem teljes a funkcionalitás? Gombok nem mennek? Mert ahogy olvastam, és ha jól értettem neked az a gondod vele, hogy nem vált át a billentyűzetre? Marad légegéren?

(#3300) xboxfreak válasza shtirley (#3298) üzenetére


xboxfreak
tag

Bármilyen távirányítót hozzá lehet illeszteni csak a 4.4.2 miatt figyelni kell, hogy a kl fájlt nem elég bemásolni hanem a permission-t is rendesen be kell állítani.

Ma befejezem a minix távirányítót, a permissionöket elvileg be lehet lőni az ES explorerben aztán írok egy "használatit"...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.