Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5051) poffsoft válasza kornel8585 (#5050) üzenetére


poffsoft
addikt

:( Törvényesen nem nagyon. Egyéb utakban meg én nem tudok segíteni...
Mondjuk annyit megérdemelne, hogy legalább a nick-jét beírnád ide.

[ Szerkesztve ]

(#5052) kornel8585 válasza poffsoft (#5051) üzenetére


kornel8585
tag

köszi.még várok keddig de ha semmi nem változik,más eszközökhöz nyúlok.......

(#5053) poffsoft válasza poffsoft (#3759) üzenetére


poffsoft
addikt

"de nekem is volt már vele (régesrégen) afférom...."

Ok, a kolléga figyelmeztetésének megfelelően:
Bizonyíték hiányában (beszélgettünk róla) eme kijelentésemet (ígéretem szerint) visszavonom.

[ Szerkesztve ]

(#5054) Weaver válasza kornel8585 (#5052) üzenetére


Weaver
senior tag

várhatsz még, meg más eszközökhöz is nyúlhatsz, de azért nekünk majd írj le ide a nickjét, mert mi is összefuthatunk vele üzlet során.

(#5055) Daert


Daert
őstag

Hali!
Csak szeretném jelezni,hogy lordEVO kolegával érdemes vigyázni.
A történet úgy alakult hogy megvettem tőle egy Thermalright videókari hűtőt,a pénz utalása után jelezte hogy már nincs meg a hűtő,és utalja vissza az összeget.Ennek már 1 hete,most megint jeleztem felé a jogos igényemet és nagyon remélem hogy mielőbb teljesíti.

(#5056) danilla válasza Daert (#5055) üzenetére


danilla
őstag

Hello all.
Csak szeretnék mindenkit figyelmeztetni hogy vigyázzanak Lény -el és Pít -el. Ez a két account ugyan az a személyé. Lény apróhirdetsésében Pít néven vásárol magától, és úgy állítja be mintha sikeres üzlet jött volna létre. Egy haveromat hülyít már lassan három hete, vidikarivásárlással, így derült ki a turpisság ( pontos részletekbe nem megyek bele ). Arról nem tudok, konkrétan hogy átvert valakit ezzel a két accjával, de kitudja van e a még neki, és elég nagyús hogy ilyen furcsa dolgokat művel. Pü-be természetesen konzultáltam vele erről, amikor még csak azt taglaltam hogy tudom ki ő nagyon kíváncis volt, de amint kitértem erre a két accos csalós vásárlós műveletre, gyorsan lerázottal azzal, hogy ő nem tarozik nekem magyarázattal.
Továbbiakban no comment. De érdemes odafigyelni...

https://twitch.tv/ddplayzone

(#5057) XaraX válasza XaraX (#5008) üzenetére


XaraX
addikt

Öröm az ürömben,hogy csak elballagtam vele a boltba,és minden gond nélkül átvették gariba...
Holnap érdeklödhetek,azt mondták.
Ezuton is köszönetet mondanék udi-nak a felajánlott segítségért gari ügyben. :R :R :R

(#5058) Weaver válasza XaraX (#5057) üzenetére


Weaver
senior tag

na, akkor legalább a garipapír nem volt kamu. van egy vadi új vinyót. néha a rosszból is ki lehet jönni jó. bodottá :)

(#5059) Shkiz0


Shkiz0
nagyúr

Nos múltkor említettem esetemet, majd nemsokra rá hogy úgy néz ki megoldódik.
Nos azóta csak úgy néz ki üres szavakat kaptam, meg ígérgetéseket, szóval péntekig kap az emberünk időt, aztán ha addig nem történik az ügyben érdemi előrelépés akkor névvel és konkrét történettel, valamint felvésendő feketepontal jelentkezem.

[ Szerkesztve ]

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

(#5060) old gray válasza Shkiz0 (#5059) üzenetére


old gray
addikt

Láttam, hogy érdeklődtél egy ismét meghirdetett Titan Amanda hűtés iránt. Csak szólnék, hogy az eredeti hirdetés és a jelenlegi hirdetés feladója azonos IP-vel rendelkezik, utánanézettem a modikkal. Ha pár hsuz-t veisszaolvasol láthatod én mire jutottam az eladóval. :(((

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#5061) Shkiz0 válasza old gray (#5060) üzenetére


Shkiz0
nagyúr

Itt nem arról lenne szó, hanem egy switchről.
Most úgyis van időm röviden leírom mi is a történet.

Szóval adott volt egy 24 portos switch. Semmi komoly márka, még neten is alig találni róla infot. Mivel az eladó azt mondta 5K mivel nem nagyon tudja mire használni.
Így elsőre kicsit olcsónak tűnhet, főleg hogy managelhető.
Megbeszéltem az eladóval, hogy kell. Igaz közbe jött a húsvét, és mondtam hogy tegye már el, mert anyagi probléma is adódott, illetve húsvét után kapok pénzt.
mondta hogy semmi gond, megoldható.
Nemsokára rá megbeszéltünk egy debreceni találkozót, mivel ismerősöm ment arra és felajánlotta hogy elvisz.
Mivel ugye nem saját kocsival mentem, így mondtam neki hogy valami 1xűen megközelíthető helyen legyen a tali, és ne kelljen bolyongani a városban a legnagyobb forgalomban. A tesco parkoló erre ideális volt. El is jött, megtörtént az átvétel.
Mivel siettünk nem nagyon néztem át, de amúgyis olyan sok mindent kivűlről nem lehet látni egy switchen, ránézésre egybe volt, szemet szúró hibát nem vettem észre.
Hazajöttem, mondom kipróbálom. Illik megjegyezni hogy se rs232 se tápkábelt nem kaptam hozzá, de úgy voltam vele hogy ez nem nagyon számít, van itthon tápkábel.
Bedugtam a tápkábelt, és örültem hogy megy, de örömöm hamar alábhagyott, mivel próbléma adódott. Egyből mentem az "Otthoni hálózat, és internet megosztás" topicba ahol le is írtam, hogy mi a baj.
Közbe ment a levelezés az eladóval, mert jeleztem neki hogy valami nem ok, de akkor mondta hogy ő nem használta mert ő is csak beszámította.
közbe a fórumon is írták hogy valószínűleg a switch rossz.
Aztán mondom lehet mégis csak szarul van konfigolva vagy nemtudom, és veszek hozzá kábelt.
Meg is vettem 2 fajtát is, lehetett is konfigolni, azzal nem volt gond, de még mindig nem működött egyik port se. Azonban feltünt hogy mikor be akartam csavarozni a soros kábel csavarját, akkor az kitekeredett. Aztán jobban szeműgyre vettem, és akkor vettem észre hogy már nagy valószínűséggel volt szétszedve, mivel a tetejét fogó 3 csavarból 2 kézzel csavarható volt.
Megint jeleztem az eladónak hogy valószínűleg szét volt szedve. Érdekes módon üzlet elött rövid időn belül kaptam a válaszokat, de mikor jeleztem hogy valami nem ok, akkor már nem igazán lehetett ugyanezt elmondani.
bevittem egy számtechboltos ismerősömhöz, és mondta hogy levenné a tetejét, megnézni hátha csak valami szétcsúszott, vagy nem e látszik sérülés égés rajta.
Mikor szétszedte érdekes látvány fogadott. A nagyobbacska kodik szinte kivétel nélkül puposak voltak.
Ezt mikor jeleztem a feladónak azt mondta, hogy visszaveszi. mondta hogy felvesz msn-re és ott megbeszéljük. Ez annyiból állt hogy felvett de azóta 1x se láttam hogy online lenne.
Aztán írtam neki hogy adja meg a címét és saját költségen visszaküldöm. 4 nap altt nem írt vissza, amikor is írtam hogy utoljára kérem, adja meg a címet, mert ezek után nem érdekel. Én természetesen úgy értettem hogy ha nem adja meg akkor jövök ide leirom hogy mi a történet, azt el van intézve, buktam 5K-t de gazdagabb lettem egy tapasztalattal.
Ő ezt úgy értelmezte hogy megfenyegettem :) Írtam neki hogy szó sincs róla, nem akkora összegről van szó, neki is leírtam hogy ha nem tudunk megegyezni akkor megyek a megfelelő topicba és el van intézve.
Másnap felhívott, hogy kicsit legyek türelemmel mert házat vesz Nyíregyházán, és nem nagyon van ideje ph-zni, mert azt intézi, de mondta hogy priviben küldjem el a számlaszámot, és visszautalja a pénzt, sőt még mondta hogy ne postázgassam vissza, hanem ha majd arra járok akkor odaadom.

Ez volt múlthét hétfőn. Egész héten vártam hogy utaljon, de semmi.
Csütörtökön felhívtam amikor is a felesége/barátnője (nemtudom) vette fel, és mondtam hogy kit keresek milyen ügyben. Mondta is hogy másnap (pénteken) mennek a bankba és akkor akarják átutalni.
Ma kedd, de pénz a fasorba. Szóval ezért írtam hogy péntekig várok utánna leszarom az 5K-t.

Nem is a pénzen van a hangsúly, hanem hogy már jó lenne a végére érni, és unom már hogy 3x kell ugyanazt elküldenem neki hogy talán 1x válaszoljon rá. Ph-n jár szal nem hiszem hogy ne lenne 2p-e megírni egy üzit, vagy pl 15p-e hogy bemenjen egy bankba és utaljon.
Én ezek után is fenntartom hogy visszaküldöm saját költségen a switchet mert használni nem tudom.

Szóval ez van, de már kezdem nagyon unni az egészet, mert csak a vetítés megy ahogy látom, és megint sikerült e sorok írása közben felbasznom magam :((( :W

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

(#5062) Shkiz0 válasza old gray (#5060) üzenetére


Shkiz0
nagyúr

Mellesleg Shito kolléga nekem azt mondta hogy Q6600-on használta 3600-on.

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

(#5063) Ősember


Ősember
őstag

Zsoo21
tegnap volt 2 honapja, hogy elpostáztam neki egy ramot utánvétesen. 2 hét mulva a csomag visszaérkezett. szoltam is neki, privire válaszolt is. megegyeztünk, hogy a pk-t utalja vissza, ami 1.5k. beleegyezett. szinte hetente rászoltam, hogy na most akkor mi a helyzet és mindig valami kifogással ált elö, vagy igéretett tett, hogy elküldi ezt az összeget. mit ad isten, a mai napit nem jött ez neki össze, szoval adok neki egy nagy büdös feketét :)
azt sajnálom, hogy ha megmondja, hogy nem áll szándékában utalni, akkor nem várok rá és már 2 honapja kapott volna feketét, de igy legalább segget is csinált a szájábol. bravo :C

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#5064) old gray válasza Shkiz0 (#5062) üzenetére


old gray
addikt

#4995-4996 a Titan Amanda-val kapcsolatos eredményeim.

Egyébként miben maradtatok a hűtővel kapcs.-ban ha lehetek indiszkrét? :U

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#5065) Shkiz0 válasza old gray (#5064) üzenetére


Shkiz0
nagyúr

olvastam
Nem volt igazából kimondottan vételi szándékom, és mondtam neki hogy csak érdeklődtem.

[ Szerkesztve ]

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

(#5066) Nyugdíjas válasza Ősember (#5063) üzenetére


Nyugdíjas
nagyúr

Ráadásul fanatikus tag, és rendszeresen ph-zik. Legalábbis a Wolfdale topicban szoktam látni. A féreg...:(

[ Szerkesztve ]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#5067) Ősember válasza Nyugdíjas (#5066) üzenetére


Ősember
őstag

mint irtam nekem is rendszeresen válaszol a privikre :) ma megkérdezem megint mi a helyzet :)) bár ez már mit sem változtat a helyzeten, a fekete akkor is marad.

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#5068) P00By válasza Ősember (#5067) üzenetére


P00By
nagyúr

Még szép, hogy marad. Milyen eljaras ez... :U (semmilyne, mert sz... rá :D)

(#5069) old gray


old gray
addikt

Mit találtam..... :DDD

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#5070) fuzik válasza old gray (#5069) üzenetére


fuzik
aktív tag

:DDD Az "Ultraübercsúcs játékgép" tetszik a legjobban.... Marketingből tuti ötös lesz a gyerek.

Nem azt mondta, hogy többet nem üzletel itt - - mármint nem árul :F ?

Nem jól emléxem?

___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....

(#5071) Frankiee


Frankiee
csendes tag

Na ezt a gyíkot nézzétek :(((

A csere üzletből még lóg 1 webkamerával és az általam 1 évet használt dvd írót újként hirdeti :((( :((( :(((

http://prohardver.hu/apro/yamada_dvr-8400x_dvd_felvevo/hsz_1-50.html

ha ráérek átugrok hozzá beszélgetni :DDD

(#5072) old gray válasza Frankiee (#5071) üzenetére


old gray
addikt

Itt, PH-n volt a biznisz anno? :U

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#5073) Ősember válasza Frankiee (#5071) üzenetére


Ősember
őstag

Na ezt a gyíkot nézzétek, még linkelni sem tud :DDD katt ;) :R

mod: csak neked ajándék: klikk :))

[ Szerkesztve ]

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#5074) djtoomi válasza old gray (#5069) üzenetére


djtoomi
addikt

Nem tudsz elszakadni rólam bammeg?Amúgy igen, azóta valóban enm egyszer üzeleteltem, kb február eleje óta, és egyetlen egyszer sem volt gond, ma is volt 3 üzletem, érdekes módon 1 pirosat sem kaptam, és miért zavar az téged ha géept árulok, kiskerbe való számlával? :F :(((

[ Szerkesztve ]

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#5075) Myers


Myers
senior tag

Ezt a 2 topikot nézzétek meg:

Nem fekete pontozni akarok, csak figyelemfelkeltésnek!!! Majd az illetékes adminok esetleg utána járhatnak, vagy nem tudom mi ennek a menetrendje.

A retusált képekre kell figyelni:
Első (itt az eladó egy fanatikus tag)
Q6600@3800 MHZ, 1.3V licit!

Második (itt az eladó egy PH addikt!!!!!!!)
Q6600@4700 MHZ LICIT!!

http://www.muszaj.hu/

(#5076) old gray válasza djtoomi (#5074) üzenetére


old gray
addikt

Jól van már nem kell mellre szívni, csak fel akartam dobni egy kis nosztalgiázással a topic hangulatát. :)

Pihenj és koncentrálj a bizniszre nehogy megint galibát okozz. :P

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#5077) Genius007 válasza old gray (#5076) üzenetére


Genius007
őstag

Multkor üzleteltem djtoomi-val !
És hogy megnyugtassalak, minden úgy ment ahogy megbesztéltük !
Egy apróbb hiba felmerült ugyan, de nem hallgatta el, becsületesen elmondta mi van.
Ha igyis megveszem a cuccot, akkor ok ... és még a személyi igazolványát is oda adta hogy lefényképezzem :DDD Ahogy megbeszéltük !(mivel kicsit bizalmatlan voltam vele) :)
Driver lemez helyett meg kaptam egy PenDrive-ot (a driverekkel) igaz csak 128as, (kb 500ft) de ...
Ha minden igaz djtoomi jó útra tért !
Én valószinűleg fogok még vele üzletelni ! :)

djtoomi : Tölem kaptál pirosat ! Szóval egy szavad nem lehet :DDD

Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu

(#5078) djtoomi válasza old gray (#5076) üzenetére


djtoomi
addikt

Na ez így mindjárt jobb, csak azt hittem előző hsz.-edből megint rám akarsz szállni, amúgymeg oké, értem én, szükség is van pirospont-feketepont dologra, de mi értelme van?Ma vettem procit nakos-tól, adtam el gépet pitiless_-nek, vettem át cuccot giannitól, és egy pirosat sem kaptam még, ahogy nézem másik topikot, én meg gyűjtöm, gyűjtöm, és egyből kiosztok vagy 30-at. :F )Összesen 10 pozitívom van, pedig minimum utóbbi 4 napban is több volt. :(
:R

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#5079) Nyugdíjas válasza djtoomi (#5078) üzenetére


Nyugdíjas
nagyúr

Én sem panszkodtam rá, nem is volt miért. Csak el ne bizd magad ;]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#5080) udi válasza Nyugdíjas (#5024) üzenetére


udi
őstag

ami késik az nem mulik :DDD talán egyszer egy sör mellett :U

Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

(#5081) udi válasza djtoomi (#5078) üzenetére


udi
őstag

Látom megtértél és jó utra léptél.
Én is azt mondom hogy csak igy tovább.Tiszta lap mostantol és akkor nem lesz gáz ha tényleg korrekt leszel :K
Pedig már azt hittem hogy végleg beszippantott a sötét oldal :DDD

Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

(#5082) tothl válasza Myers (#5075) üzenetére


tothl
addikt

Nem semmi. :) Egyeseknek van bőr a képén.. :) Én elsüllyednék szégyenemben... :)

(#5083) Weaver válasza djtoomi (#5078) üzenetére


Weaver
senior tag

ph-s userek zöme nem is ismeri a feketés és piros topikokat. a phmegbízhatósági oldalt meg pláne nem. jó ha 10 korrekt üzlet után kapsz 1 pirosat, de az előbb említett okok miatt ez sem biztos. és az átb@aszások után sem ír ugye mindenki ide. bár erre nagyobb az esély, mert ha vkit átvernek, azért kutakodni kezd.

üzlet során / után meg kell mondani az üzletfélnek, hogyha megvan veled elégedve, ugyan dobjon már rád egy pozitív értékelést, mert az neked fontos. ennyi. (ilyenkor szoktak rám bambán nézni, hogy mi van... !? )

vhogy népszerűsíteni és tudatni kellene a fent említett topikot és a phmegbízhatóságot.

(#5084) udi válasza Myers (#5075) üzenetére


udi
őstag

Én is most olvasom...hihetetlen :W
És nem kis rang-al próbálkoznak..ez a mai világ... :W

Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

(#5085) old gray válasza Myers (#5075) üzenetére


old gray
addikt

HiperG-ről elég sok negatív dolgot lehet olvasni kül. fórum-témákban. Nagyon régen "fórumozta-össze" a hsz-eit, utána eltűnt és nem rég bukkant fel újra.

djtoomi : amíg nincs negatív visszajelzés rólad addig nincs fikázás. Úgy tűnik kaptál a mod-bácsiktól még egy esélyt, hátha felnőttebb fejjel állsz hozzá a dolgokhoz.

üdv.: apád

:D

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#5086) udi válasza old gray (#5085) üzenetére


udi
őstag

Hogy lehet ennyit össze-forumozni ha ilyen hüje?? :F

Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

(#5087) Zolee11 válasza old gray (#5085) üzenetére


Zolee11
senior tag

djtoomi: amíg nincs negatív visszajelzés rólad addig nincs fikázás.

Látom a srác vérében van a biznyic :), amióta kipróbálta azóta nem tud leállni. Ha megint elbaltázza nem hiszem, hogy kapna még 1 esélyt. Én olyan vagyok, hogy nem felejtek akármilyen rég volt az ami volt. Multkor ezt kaptam a képembe, hogy milyen rég volt, már meg se történt szinte olyan rég volt :(

Lehet azóta átgondolta az üzleti stratégiát.
Viszont a hangneme nem változott: "Nem tudsz elszakadni rólam bammeg?", mintha olyan kis ártatlan lenne.

Szép napot!

[ Szerkesztve ]

no brain, no problem

(#5088) tlac válasza Myers (#5075) üzenetére


tlac
nagyúr

haha, ez is vicces kép :D (dátum, mhz)

(#5089) djtoomi válasza tlac (#5088) üzenetére


djtoomi
addikt

Hamár csal, akkor legalább igényesen csinálná: [link] :(

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#5090) Shkiz0 válasza Shkiz0 (#5061) üzenetére


Shkiz0
nagyúr

Az én türelmem is véges, ami most elfogyott, szóval a leírt dolgok miatt feketepont swgamer-nek.

Indoklás: Eleinte korrektnek tűnt, de a hiba jelezte után csak ígérgetéseket és üres szavakat kaptam, amit tettek nem követtek. 3 hetet vártam, úgy gondolom ez elég idő lett volna.
Nem ajánlom senkinek se.

De természetesen hogy ne az legyen hogy "egyoldalúan" van beállítva a dolog, megírtam neki is hogy itt említést teszek róla, szóval várom hogy ő mit is nyilatkozik a dologról.
Én részemről hozzájárulok ahhoz hogy a privijeimet közzé tegye ha arra kerül a sor, de természetesen az ő privát üzeneteit mindaddig nem másolom be amíg ő erre engedélyt nem ad.

[ Módosította: Bash ]

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

(#5091) danilla válasza Shkiz0 (#5090) üzenetére


danilla
őstag

Privi üzenetek-et linkelted be nem pedig a swgame adatlapját.

https://twitch.tv/ddplayzone

(#5092) poffsoft válasza danilla (#5091) üzenetére


poffsoft
addikt

swgamer ;)

privit nem szabad BEMÁSOLNI. Linkelni meg nem tudsz (persze, neked megnyitja , hiszen a Te postaládád....)

[ Szerkesztve ]

[ Szerkesztve ]

(#5093) Janoska26 válasza poffsoft (#5092) üzenetére


Janoska26
addikt

nem is létezik?legalábbis nekem aszongy a linked :U
nacsaksikerült :C

[ Szerkesztve ]

(#5094) Shkiz0 válasza danilla (#5091) üzenetére


Shkiz0
nagyúr

igen, közbe rájöttem, és írtam egy modinak is hogy javítsa.

Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

(#5095) udi válasza Shkiz0 (#5094) üzenetére


udi
őstag

Hát igen,van amit nem szabad :U

Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

(#5096) poffsoft válasza Janoska26 (#5093) üzenetére


poffsoft
addikt

ugyeugye, a türelem mindig valamit terem.... ;)

[ Szerkesztve ]

(#5097) Dr. Romano válasza djtoomi (#5078) üzenetére


Dr. Romano
veterán

toomi hajrá! :D

Nem semmi mennyiséget kell ledolgozzál. Ha azt akarod hogy téged is jutalmazzanak akkor ne legyél sóher/lusta!
Minden vevőnek adj pirosat aki korrekt módon viselkedik veled szemben és ezt írd is meg neki, így nagyobb eséllyel kapsz te is pozitív értékelést, mintha csak ülsz és várod a sültgalambot :)

Lényeg hogy gyűjts össze min. 50 pozitívat és akkor már okésabb lesz az arányod!

[ Szerkesztve ]

Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???

(#5098) udi válasza Dr. Romano (#5097) üzenetére


udi
őstag

És az elég lesz??? ;] ;]
Na jó nem gonoszkodom.Tök jó hogy mindenki megbékél a megtéréssel,remélem örökre szól :K

Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

(#5099) Weaver válasza udi (#5098) üzenetére


Weaver
senior tag

nálad van az igazság. akinek van 1 negatívja azzal már sokkal óvatosabb lennék. akinek 2 van azzal nem állnék le üzletelni, mert 1 lehet véletlen, de 2 már nem.

(#5100) djtoomi válasza Weaver (#5099) üzenetére


djtoomi
addikt

És akinek 9 van? :B ;] :DDD

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.