Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4251) tojsz™ válasza Oliverda (#4250) üzenetére


tojsz™
aktív tag

jogos!
a ramos dolog még oks (mert rájött stb blablabla......)
de ha már kialkudtatok egy árat muszály (lenne) odaadni annyiért :K
miért nem nézett előtte szét :F

(#4252) Oliverda válasza tojsz™ (#4251) üzenetére


Oliverda
félisten

Nem muszáj, de azért illene szerintem. Saját meglátása szerint amúgy nincs összefüggés a két biznisz között, pontosabban azt javasolta hogy ne vonjak összefüggést, nincs köze egymáshoz a kettőnek. Illetve fogjam fel úgy hogy már elkelt a táp, vagy más többet ajánlott érte, ha nekem így könnyebb. :((

"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

(#4253) Sanyi2007


Sanyi2007
aktív tag

Komolyabbra fordítva a szót, kedves illetékesek, valaki megmagyarázná, hogy miért kaptam feketét? Sem inkorrekt nem voltam üzletileg, sem valótlanságot sem állítottam, sőt, még tiszteletlen sem voltam, normális hangnemben leírtam a tényeket, ami történt, és felajánlottam (ha valakinek kétsége van még) a privik nyilvánosságra hozását, a tisztábban látás kedvéért.
Ha jól tudom, a topic célja, ha valaki úgy érzi, hogy nem korrektül járt el a másik fél, azt megvitassák. De ezért fekete jár???
Vagy van egy bizonyos kör, akik "mentelmi joggal rendelkeznek", és ha esetleg velük szemben valaki szót emel, akkor így jár? Nos, senkit nem akarok elfogultsággal vádolni, csak kiváncsian várom a visszajelzést.
Kedves illetékesek, várom a választ, a fekete pontom okára, mi volt a racionáis alapja, vagy töröljétek azt.
(gondolom, ti bele tudtok nézni a privikbe, úgyhogy a belső beszélgetéseket is meg tudjátok nézni).

(#4254) Picco válasza Sanyi2007 (#4253) üzenetére


Picco
addikt

wow, tenyleg be van vesve neked egy :Y
en sem ertem miert :F

mod: OFF

[ Szerkesztve ]

**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo

(#4255) Realradical válasza Sanyi2007 (#4253) üzenetére


Realradical
őstag

A legvége az maradt, hogy én neked adtam feketét , mert szerintem Te voltál inkorrekt, Te meg nekem akartál adni. Mivel a rögzítéskor nem bírálnak csak felvisznek ezért mindketten megkaptuk.

mod: hogy a fenébe tudnának már belenézni a privikbe. Attól még , hogy csináltam egy sql-es táblát a pontoknak és csináltam alá 3-4 lekérdezést egy atw-s ingyenes szerveren nem lesznek a PH! korlátlan urai...sőt...teljesen külön van tőle.

[ Szerkesztve ]

Things that try to look like things often do look more like things than things

(#4256) Sanyi2007 válasza Realradical (#4255) üzenetére


Sanyi2007
aktív tag

Nos, gondolom meg kell indokolni, hogy miért adod a feketét, ugye? Mert szerintem semmi okod nem volt, azon kivül, hogy zavar, hogy kiirtam a közösbe. Max annyi panaszod lehet, hogy nem néztem meg a privátot, és emiatt nem tudtam rá reagálni, de azt gondolom, ezért nem jár fekete. -mivel, korábban nem volt ilyen irányú jelzésed, hogy privibe irod, de ezt már korábban leirtam, nincs kedvem mégegyszer leirni....
Ami viszont az én oldalamon van, az az, hogy egyrészt, egy dolog hogy "délután biztos elviszem"-re nem hivtál, no problem, de az, hogy az ezutáni kérdésemre priviben neked állt feljebb, és emiatt eláltál az üzlettől, nos, ez már szerintem ok a panaszomra.
De, ha már itt vagy, válaszolhatnál a korábbi kérdésemre, még mindig nyilvánosságra hozhatjuk a priviket.
Szerintem igenis el kellene hogy birálják, mert ilyen alapon, bárki adhatna bárkinek, és ha jól tudom, eddig sem irták be csak úgy, a másik fél megkérdezése nélkül. Vagy talán, ez most kettős mérce???

[ Szerkesztve ]

(#4257) Sanyi2007


Sanyi2007
aktív tag

Nos, nézzük csak a dolgokat, a szavahihetőség szempontjából...

4151.: Adnék egy feketét szívem szerint főleg hogy itt próbál a srác besározni, de sajna nem lenne korrekt, mert abba esnék mint greatchaos, hisz én kreáltam a rendszert és az lenne hogy visszaélek a "hatalmammal".

4243. )Nem hagyd csak...elfér kb. fél évente egy dolgot veszek itt eladni meg abszolút nem adok el. Jobb így hogy mindkettőnknél ott van a fekete. Habár hozzáteszem sehol nem volt olyan ahol nem tartottam be a szavam.

legutolsó hozzászólás pedig:
"A legvége az maradt, hogy én neked adtam feketét , mert szerintem Te voltál inkorrekt"

/és hozzáteszem, totál alaptalanul/

(#4258) Realradical válasza Sanyi2007 (#4256) üzenetére


Realradical
őstag

Bocs...szerintem te voltál gerinctelen , sőt én vettem fel veled utoljára a kapcsolatot. Te reaáltál másnap délután. Miattad elbuktam alaplap/vga-n 3 napos garanciát mert nem tudtam letesztelni. Előzőleg írtam is hogy szivem szerint én vinném be a feketét, de megvártam inkább mást.
Szerintem a drága újonc aki ki lett moderálva is te voltál, hiszen ki írt volna be más ilyeneket. Sajnos ezt bizonyítani nem tudom. Mivel a feketét előzőleg írtam, most is azt csinálod amit az üzletben..napokkal később reagálsz. A privik nekem egyrészt nincsenek meg mert le vagy tiltva és így eltűntek, másrészt telefonon folyt a beszélgetés nagy része, nem lenne mérvadó előszedni. (főleg hogy nálam nincsenek meg és nem tudom a fröcsögésed ellen védeni a seggem)

Úgyhogy nincs itt kettős mérce csak nehéz felfogás.

Az meg hogy Te úgy gondolod, hogy az elbírálás az a felvivők dolga, nos nem mérvadó...bárki elvállalta a dolgot eddig mindenki úgy vállalta, hogy rögzít és nem dönt. Itt senki nem akar rajtd kívül bírót játszani.

[ Szerkesztve ]

Things that try to look like things often do look more like things than things

(#4259) Sanyi2007


Sanyi2007
aktív tag

Fontosnak tartom, hogy tényleg tartsuk az adott szavunkat, mert hiteltelenné válhatunk.
Következetesen, amit kijelentünk, aszerint.
Jöjjön egy idézet Márai mestertől, akitől példát vehetnének sokan:
Nem teljesen vág ide, de elgondolkodtató

"Az életnek értéket csak a szolgálat adhat, amellyel az emberek ügye felé fordulunk. Egy kissé szigorúan és általánosan hangzik, de ez az egyetlen igazság, melyet minden következménnyel megismertem. Senki nem ülhet a virágos réten, mint Ferdinánd, a bika, és nem szagolhatja büntetlenül a szép virágokat. Ember vagy, tehát embermódra és az emberek között kell élned.
Embermódra élsz, ha igazságosan élsz. Ha minden cselekedeted és szavad alján a szándék van: nem ártani az embereknek. Ha megkísérled – feltűnés és hiú szerep nélkül – segíteni az embereket. Néha csak azzal, hogy nem hallgatod el, az egyszerű igazságokat. Néha csak azzal, hogy nem mondod tovább, amit mások hazudnak. Néha csak azzal, hogy nem mondasz igent, amikor mindenki kiabál: „Igen, Igen!” Egy életen át, következetesen, nem beleegyezni abba, ami az emberek hazugsága, nagyobb hősiesség, mint alkalmilag, hangosan és mellveregetve tiltakozni ellene. A halálos ágyon csak akkor pihensz nyugodtan, ha minden nap, minden öntudatoddal, az igazságot szolgáltad. Néha nagyon egyszerű és kicsinyes az igazság. De te ne válogass. Ennyi az élet értéke. "

(#4260) Sanyi2007 válasza Realradical (#4258) üzenetére


Sanyi2007
aktív tag

"szerintem te voltál gerinctelen " -konkrét példával, hogy mi az oka ennek a véleményednek?

" Miattad elbuktam alaplap/vga-n 3 napos garanciát mert nem tudtam letesztelni." -nos, ha fontos volt, akkor miért nem emeled fel a telefont? Én meg tudtam tenni, úgy, hogy korábban nem igértem olyat, hogy aznap BIZTOSRA elviszem. Ellentétben veled.
Sőt, utána is irtam, hogy viheted, de nem vitted. Magadat okolhatod csak.
Akármilyen hihetetlen, nem vagyok mindig netközelben, ezért akkor tudok reagálni, amikor net előtt vagyok. De, tudod, van olyan szerkezet, amit telefonnak hivnak, és ott eléhető vagyok bármikor.
Privik nálam megvannak, tőlem mehet nyilvánosságba, ugymint a sajátom és a tieid is.
Modik, ki a privikkel a közösbe akkor!

(#4261) Realradical válasza Sanyi2007 (#4260) üzenetére


Realradical
őstag

Te nem reagáltál. Ezt nem tudod kimagyarázni. 612x nem fogok hivogatni senkit egy 3k-s prociért. Pont. Itt károm csak nekem származott ebből.

Things that try to look like things often do look more like things than things

(#4262) Sanyi2007


Sanyi2007
aktív tag

"másrészt telefonon folyt a beszélgetés nagy része, nem lenne mérvadó előszedni" -telefonon csak időpont egyeztetés folyt, ha jól emlékszem, meg amikor felhivtál valami újonc miatt. (ha már itt tartunk, miután megvádolsz alaptalanul, és utána megkérlek, hogy küld el azt amit irt az illető, azt gondolom, hogy elvárható lenne, hogy elküldjed. Ha már ez ügyben végighallgattalak...
De ha tévedek, javits ki.
Minden lényeges a privikből kivehetőek...

(#4263) magi20 válasza Sanyi2007 (#4260) üzenetére


magi20
senior tag

figyelj----a privátokat amikor rögtön belépsz a ph-ra nézd meg,,,,,,,,mi az hogy nem nézed?
Bazd meg nem azért jössz fel a ph-ra hogy a privijeidet megnézd? :C :C -hogy merészeled hogy nem lesed meg? :C
csak azért írtam nem bántásként,hogy én sem szoktam.
Ha majd jövő karácsonykor hívnának 16.42 perc tájt egy hangfalcucc miatt,akkor nehogy ne merd felvenni a telefont.---vedd fel,vagy hívd is vissza :C :C

vannak itt érdekes elvek.
Miért én miért kaptam a feketét?-----Ezt is inkább hagyjuk.
Bezzeg én egyszer akartam adni,és akkor sem kapott az illető.-De ebbe nem akarok megint bele menni,a lényeg hogy király a 9600gt-m,és itt baszom helyette a rezet kaposváron. :C

Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat

(#4264) Realradical válasza Sanyi2007 (#4262) üzenetére


Realradical
őstag

Ki vagy javítva. Tévedsz. Ezt már egyszer lezártam, megteszem még egyszer.

Things that try to look like things often do look more like things than things

(#4265) Sanyi2007 válasza Realradical (#4261) üzenetére


Sanyi2007
aktív tag

nos, akkor leirom, ha nehéz esetleg a felfogás 4x-e is.....
Valakivel megbeszélem, hogy biztosra megyek a cuccért, és küldök egy privit egy olyan kérdéssel, hogy egyáltalán megfelel-e neki az időpont, amire nem tud válaszolni, ezért nem racionális gerinctelenséggel vádolni, és feketét kérni rá.
Hangsúlyozom, miután te igérted meg hogy elviszed, és, még utána el is vihetted volna, amikor tudtam, reagáltam rá, és irtam is.

(#4266) Realradical válasza magi20 (#4263) üzenetére


Realradical
őstag

Azért annyit hadd mondjak, hogy a telefon kétirányú eszköz. Nem csak én tudok hívni. Ha ennyire ezen múlt a dolog akkor ő is telefonálhatott volna.

Things that try to look like things often do look more like things than things

(#4267) Sanyi2007 válasza magi20 (#4263) üzenetére


Sanyi2007
aktív tag

Magi, amikor belépek a ph-ra, megnézem a privátokat.
Ez esetben a sztori, hogy délután küldött egy privit, hogy kb. 3óra mulva jó lenne-e a találkozó.
Mikor beléptem legközelebb, válaszoltam is.
Kitartok amellett, hogy a jogos feketének van helye, az alaptalannak nincsen.
Ez esetben alaptalannak tartom.

(#4268) Realradical válasza Sanyi2007 (#4267) üzenetére


Realradical
őstag

Az élet kegyetlen. Én meg megalapozottnak tartom.

Things that try to look like things often do look more like things than things

(#4269) Sanyi2007 válasza Realradical (#4266) üzenetére


Sanyi2007
aktív tag

ha én adtam volna a szavam, hogy elviszem az ő cuccát, BIZTOSRA igérve, akkor egyrészt hivtam is volna.
Másrészt, aznap fel is hivtam, amikor még korábban én küldtem priviben egy időpont ajánlatot, és -mivel nem lehet mindig gép elött- utána fel is hivtam, hogy jó-e neki.
Nem volt jó neki, utána igérte meg, ha jól emlékszem, hogy aznap elviszi.
Javits ki realradical, ha tévednék....

(#4270) Sanyi2007 válasza Realradical (#4268) üzenetére


Sanyi2007
aktív tag

akkor indokold meg racionálisan....
Mert eddig még nem igazán sikerült szerintem
De, ha a vélt hatalmaddal akarsz visszaélni, és igy akarsz fekete pontot adni, nos, korábban saját szavaiddal irtad le, milyen dolog lenne.
Az élet kegyetlen tud lenni, valóban...

[ Szerkesztve ]

(#4271) magi20 válasza Realradical (#4266) üzenetére


magi20
senior tag

Tudjátok srácok,nincs olyan ember a világon akinek kb annyi üzletelés során mint amennyi pl sanyinak is meg nekem is,,sőt vannak itt phán nagyon durva arcok,de szóval mindenkinek van sara.-ez 100%-itt már az is az ha vki meg akar venni vmit,és ennyit ír privibe.

szia érdekelne a kari, a számom............--na meg a faszomat hallod nehogymá,még én hívjam felű?

Na szóval,az sem normális hogy valaki,azaz én beírom a negatívot,és ti azon vagytok kiakadva hogy ünnepekkor miért nem vettem fel a telefont.
Elv:::::::: aki akkor felhív,és basztat,annak elvből nem is adnám oda még csak 50k-ért sem a 10k-t érő cuccot,mert az ilyennek semmi sem szent.

A még rosszabb,hogy még itt a őh-n is neves emberkék az ő oldalán gondolkodnak,de itt M.o-on nem lepődök meg semmin se

:C :C

Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat

(#4272) Realradical válasza Sanyi2007 (#4270) üzenetére


Realradical
őstag

Megtörtént. Ha nem érted az indokaimat akkor olvass vissza kétszer háromszor előbb utóbb megérted.

Things that try to look like things often do look more like things than things

(#4273) Sanyi2007 válasza Realradical (#4272) üzenetére


Sanyi2007
aktív tag

Nos, akkor kérem a többek segítségét, hogy világitsanak rá arra, amire nem sikerült realradicalnak. Lehet hogy az én felfogásom nehéz, tudod, vidéki gyerek vagyok, nem értek ezen a virágnyelven, egyszerüen fogalmazzál, és akkor megértem :)))

(#4274) Realradical válasza magi20 (#4271) üzenetére


Realradical
őstag

Én elvileg arra készítettem ezt a rendszert, hogy meg legyen jelölve az akivel rosszul lehet járni. Az hogy az ehhez hasonló esetekre "büntetésképp" nekiálltak vérpistikék használni sajnálatos. Elvileg egy excel táblával akartam kezdeni és azt feltölteni a jónépnek....csak ezt egyszerűbb volt megvalósítani mint később rájöttem.
Árnyalni a rendszert nem érdemes már sajnos, egyrészt nagy meló, másrészt készül a PH! saját rendszere.

[ Szerkesztve ]

Things that try to look like things often do look more like things than things

(#4275) Realradical válasza Sanyi2007 (#4273) üzenetére


Realradical
őstag

Én meg egy bunkó városi gyerek vagyok. Márai kötethez volt már szerencsém és szerintem ők lényegesen jobbak: [link]

Things that try to look like things often do look more like things than things

(#4276) Sanyi2007 válasza magi20 (#4271) üzenetére


Sanyi2007
aktív tag

Nos, engem csak ami zavar, 2006óta üzletelek itt, és mindig tartottam az adott szavam. Ez látszik is a pozitiv-negativ visszajelzés arányán. (nem beszélve, hogy nagyon sokan, akik a 2.8as procikat vették, nem irtak be pozitiv visszajelzést, mert nem tartottam fontosnak megemliteni nekik)
De az, már zavaró, hogy számomra egy olyan valaki, aki nem is vásárolt, és a privikből bizonyithatóan az ő visszalépése miatt nem jött létre üzlet, és kicsinyes bosszút állva hatalmával visszaélve ad egy feketét, ez gusztustalan szerintem.
Ha elbuktad a garit, azt tényleg sajnálom, minden irónia nélkül. De igy pláne nem értem, ez esetben hogy miért nem telefonáltál, hogy mikor vinnéd, amikor sürgős...

(#4277) magi20 válasza Realradical (#4274) üzenetére


magi20
senior tag

de akkoris hülye tudod ez a rendszer----------mert szó szerint idézlek:::::::

akivel rosszul lehet járni---------tehát pl több őstaggal,meg akinek sok üzlete volt,hagyjuk is az őstag jelzőt,szóval velünk rosszul lehet járni?

amikor kb 1év alatt vagy 1,5 alatt volt több 100 üzletem, tudodmit? szerintem inkább mi járunk rosszul azokkal,akiknek nem volt ennyi,és van egy kialakult nem teljesen 100%-os hozzáállása,mert elvárják az embertől hogy 100ft-ért is kinyaljuk a seggét.

Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat

(#4278) Realradical válasza magi20 (#4277) üzenetére


Realradical
őstag

Senki nem akadályoz, hogy jobbá tedd a rendszert. Említettem már régebben, hogy ha valaki hajlandó akár egy sima txt-be kiszortírozni tipus szerint a "szavazatokat" az eddigi hsz-ekből, én vállalom, hogy felviszem és hozzáalakítom az oldalt.

Nekem erre nincs se időm se energiám. Amikor visszamenőleg összeszedtem mindent alap nélkül az kb. 1 hét volt, talán kettő.

Things that try to look like things often do look more like things than things

(#4279) magi20 válasza Realradical (#4278) üzenetére


magi20
senior tag

itt nem a txt-s vagy a felvívős rendszerrel van a baj tudod,hogy mit viszel be a sz.gépbe,hanem a gondolkodással

Deadly Dose--------»DD«`Obi1one´ź---------Fear Combat

(#4280) Realradical válasza magi20 (#4279) üzenetére


Realradical
őstag

Az a lényeg, hogy nincs gondolkodás. Szerinted amikor átrágtam 9000+ hszt gondolkodtam?

Próbáltam azokra figyelni akik visszavonták a negatív értékelést és annyi a többit képtelenség volt megoldani.

Tulajdonképpen az oldalon is annyi van, hogy ennek a két fórumnak az összesített mása. ítélőbizottság kialakítását nemigen lehet megvalósítani, mert valaki úgyis lesz aki nem ismeri el az "un. fennhatóságot" (még leírni is nonszensz) maximum ha híres megbecsült PH! tagok vállalnák. De ha vannak kreatív ötleteid szólj.

Az "ez így szar" kinyilatkoztatásoknak nem sok értelme van, senkinek oldja meg a gondját.

Things that try to look like things often do look more like things than things

(#4281) Picco


Picco
addikt

Realradical: 4151.: Adnék egy feketét szívem szerint főleg hogy itt próbál a srác besározni, de sajna nem lenne korrekt, mert abba esnék mint greatchaos, hisz én kreáltam a rendszert és az lenne hogy visszaélek a "hatalmammal".

ha jol tudom ezt te irtad, azota mi is valtozott? ezt TE irtad, most akkor visszaelsz a hatalmaddal?

miert is kapta Sanyi2007 a feletet? most en tenyleg nem ertem, abszolute nem tartom jogosnak h valaki azert kapjon mert te nem ertel ra es nem vetted meg tole...vagy valamit nagyon beneztem mert nekem ez jott le :F

kerlek valaszolj mind2 kerdesemre.

**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo

(#4282) greatchaos


greatchaos
addikt

nekem az a meglátásom, hogy ez esetben mindkét fél feketéje ugyananyira jogos, mint a másik félé.
ha egyiknek jár, akkor a másiknak is, ha pedig az egyiknek nem, akkor másiknak sem

(#4283) Sanyi2007 válasza greatchaos (#4282) üzenetére


Sanyi2007
aktív tag

greatchaos,
Őszintén válaszolj kérlek.
Elfogulatlannak tartod magad a kérdésben?
Ha gondolod, átküldöm a priviket, hogy jobb rálátásod legyen, vagy bárkinek aki jelzi felém ez igényét

(#4284) Sanyi2007 válasza Picco (#4281) üzenetére


Sanyi2007
aktív tag

átküldöm a priviket, és jobban átlátod, mondjuk, a mail cimedre

(#4285) Realradical válasza Picco (#4281) üzenetére


Realradical
őstag

Én nem értem rá? Én próbáltam utoljára kommunikálni. Megbeszéltük telefonon , hogy az Árpád hídnál átveszem a nap folyamán...dél körül küldtem a privit hogy 15:00? No válasz másnap délutánig. Egyszerűen nem hivogattam 112.edszer is. Nem egyirányú a telefon ha ennyire el akart érni szabadon fel lehetett volna neki is hívni. Egy válasz a két kérdésre.

Honnan vetted, hogy én nem értem rá?

Hogy őszinte legyek ami változott az az hogy közvetlen miután nem ismertem el, hogy az én hibám lenne megjelent itt egy rejtélyes újonc aki hirtelen buziképeket kzdett el itt linkelni "úgymond rólam" + rágalmani mindenfélével. Kinek lehetett oka ilyesmire? Vajon? Engem is fel lehet húzni.

[ Szerkesztve ]

Things that try to look like things often do look more like things than things

(#4286) Sanyi2007 válasza Realradical (#4285) üzenetére


Sanyi2007
aktív tag

a teljesebb kép kedvéért:
Aznap küldtem 11.22perckor egy privit, hogy jó-e az árpád hidnál, mert 11.45re van ott egy találkozóm memória ügyben, mással. Miután elment a privi, még felhivtam, hogy biztos legyek benne, hogy elér hozzá az infó. Felvette, és azt mondta, hogy nem jó neki akkor, de délután BIZTOSAN elviszi a procit. Én kimentem az Árpád hidhoz, (nem vele való találkozás, hanem a ram biznisz miatt) nem is voltam aznap netközelben, csak másnap. ő nem hivott ez ügyben, ezért másnap küldtem neki egy privit ezzel a szöveggel:

"Hmm, hát ha jól emlékszem, arról volt szó,hogy visszahivsz. És találkozunk az árpád hidnál. Most egy hét félrerakás után szeretném ha elvinnéd, azt hiszem, igy a korrekt.
Üdv
Sanyi" saját privi volt, gondolom ezt nyilvánosságra hozhatom...

Utána, neki állt feljebb, hogy nem volt szó visszahívásról. Arról volt szó hogy du. mindenképpen elviszem. Igen, ebben igaza is volt, gondoltam hogy felhiv, hogy mikor jön.
Utána meg, simán elállt az üzlettől, azzal a kifogással, hogy milyen jogon baszom őt le.

ha jól emlékszem, kb 3x beszéltünk telefonon, kb 1perceket összesen, nem 112.edszer kellett volna, és ugyanúgy fel tudott volna hivni, mint én aznap délelőtt. Ha én igérem, hogy mindenképpen elviszem én hivom is, forditott esetben, azt gondolom, hogy elvárható lett volna, hogy jelentkezik telefonon, vagy ha nem is telefonon, nem reagál arrogáns módon az ezt követő privimre...

[ Szerkesztve ]

(#4287) portás válasza danilla (#4245) üzenetére


portás
tag

megvannak és debrecenben személyesen átvehetőek!

-=A hal bosszúja a szálka=-

(#4288) greatchaos


greatchaos
addikt

vagy ezt kaptok:

vagy ezt csináljátok:

(#4289) Sanyi2007 válasza Realradical (#4285) üzenetére


Sanyi2007
aktív tag

kb 2napja felhivott realradical, hogy hagyjam ezt abba, mert megbánom, meg rendőrség, meg nem tudom mi lesz. Totál nem voltam képben, hogy mi a kinja. Utána elmondta, hogy valami újonc szarakodik vele, és az biztosan én vagyok álnicken. Eleinte meginghatatlanul hitt ebbe (bármi bizonyiték nélkül, hiába mondtam, hogy nyomoztassa le elöször, utána vádaskodjon, mert ez igy nem túl tisztességes)
10perc beszélgetés után az volt a vége, hogy megemlitette, hogy ha mégsem én lettem volna, akkor elnézést kér. (ez egy korrekt húzás volt tőle, kicsit furi, hogy 10perc beszélgetés után látott csak erre lehetséges alternativát)
Másnap meg akartam nézni az emlitett szöveget, de már törölték, igy totál nem tudom még mindig, mi volt az emlitett sztori.
Érdekesség az volt, hogy fél percre rákérdezni, hogy jó-e a 16óra, arra nem volt kedve, emiatt meg 10percig beszélgettünk, amig valamelyest eljutottunk arra a szintre, hogy ha én voltam, akkor fejezzem be, ha nem én, akkor sorry érte. Tartom a véleményem, hogy nyomoztassa ki, hogy ki lehetett, ip vagy bármi alapján.

(#4290) kavicssli


kavicssli
addikt

Fejezzétek már be mert uncsi :((( Mindig ebből van a baj hogy mindenki olyan arogáns f@sz hogy nem birnak kezet nyújtani egymásnak :((( :R

"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"

(#4291) Realradical válasza Sanyi2007 (#4289) üzenetére


Realradical
őstag

Rendesen le tudsz rövidíteni egy 10 perces telefonbeszélgetést. Akkor is és most is úgy gondolom, hogy te voltál. Ezt a véleményem most is. A telefon végén is hangsúlyoztam, hogy 1%ot látok rá hogy fantasztikus véletlen folyamán pont megjelent egy ilyen újonc.

Things that try to look like things often do look more like things than things

(#4292) Realradical válasza kavicssli (#4290) üzenetére


Realradical
őstag

Igazad van befejeztem.

Things that try to look like things often do look more like things than things

(#4293) Dudu67 válasza greatchaos (#4288) üzenetére


Dudu67
tag

:R Ez tetszik :DD

Az optimisták angolul tanulnak, a pesszimisták héberül. A realisták pedig lőni ! http://phmegbizhatosag.atw.hu/

(#4294) Sanyi2007 válasza greatchaos (#4288) üzenetére


Sanyi2007
aktív tag

amikor felhivott telefonon a bunkózó újonc ügyében, én felajánlottam neki, hogy találkozzunk, nagyon szivesen állok elébe, nem vagyok az a fajta, aki más nick mögé bújva áll kicsinyes bosszút, van annyi tartás és gerincesség bennem, hogy ha bajom van vele, a szemébe mondom. Tartom ezt a lehetőséget még mindig...

(#4295) I_Am


I_Am
veterán

kukucs. :U

Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.

(#4296) Sanyi2007 válasza I_Am (#4295) üzenetére


Sanyi2007
aktív tag

Hello I_am, meg tudnád nézni, hogy pár napja, valaki irogatott realradicalnak, és ő azt sérelmezi, hogy én voltam.
Szeretném ha fény derülne erre, mármint, ha mód és lehetőség van rá.

(#4297) poffsoft válasza Sanyi2007 (#4296) üzenetére


poffsoft
addikt

Realradical-nak kellene a nicket publikálnia, vagy I_am-nak elprivizni (aki a priviket nem szereti feldolgozni, ), csak az meg netikett szerint illetlenség, akkor I_am meg tudja nézni, hogy azonos-e a két reggelő..... (legalábbis ip, asszem)

Ha tévednék, javítsatok ki!

[ Szerkesztve ]

(#4298) Sanyi2007 válasza poffsoft (#4297) üzenetére


Sanyi2007
aktív tag

akik érintettek az ügyben, tegyék meg a lépéseket please.

(#4299) Realradical válasza poffsoft (#4297) üzenetére


Realradical
őstag

Dinamikus ip mellett ember nincs aki meg tudja nézni az isp nélkül...

[ Szerkesztve ]

Things that try to look like things often do look more like things than things

(#4300) Sanyi2007 válasza Realradical (#4299) üzenetére


Sanyi2007
aktív tag

és mi van, ha nem dinamikus az ip??? Azt gondolom, egy próbát megérne, mert üres vádaskodás helyett tenni is lehet azért, hogy kiderüljön. Legalább az esélyt illene megadni szerintem...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.