Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-04-12 13:26:52

LOGOUT.hu

Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21178) TommyGun


TommyGun
őstag

Én viszont megköszönném ezt a fórumot, sok jót írtatok a 25-30k körüli fejesekről de főleg a HyperX 2-ről, sikerült is megvenni 24-ért. Maximálisan meg vagyok elégedve vele. Egy Creative 3D rage-t váltott. Szebben szól, kényelmesebb és ami fontos hogy nem műanyag hulladékból van kiöntve, masszív fémek mindenfelé. A creative KB félév után elpattant...egy hulladék szar az egész 20 ezerért...
Úghogy aki jó fülest akar bármilyen célra és kell neki a mikrofon, tehát nem csak zenére kell neki annak bátran ajánlom tényleg jól szól, kényelmes nagy, nem törékeny, az USB hangkártya is korrekt. Van a bratyómnak egy 60 ezres Bayerdinamic féle fejese, nem mondom hogy az nem szól talán szebben, de elhanyagolható a különbség szerintem.

[ Szerkesztve ]

"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.