2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • MARS Gaming Hades MKHA0 játékos billentyűzet

    Egy elvárásom volt csak tőle, az, hogy masszív legyen, de még ezt sem sikerült teljesítenie.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 8 éve 37

  • Koss PortaPro: A Retró Mindenes

    Üdvözöllek Olvasó. Tudom, írásom alanyáról többen is írtak már előttem, de én egy másik megközelítésből is megvizsgálom. Aki ismer, tudja rólam, hogy elég elcseszett fejformám van, így nehezen találok magamnak általában megfelelő fejhallgatót, nézzük sikerült-e.

    Nem olyan régen, úgy 2 év kihagyás után, összeraktam egy játékos PC-t és elkezdtem kommunikációs lehetőségek után nézni. Telefonos headsettel, zsebre vágott telefonon keresztül nem az igazi. Próbálgattam "Gamer" fejhallgatókat, de többségében mind nagy és zárt. Ezek általában nem maradnak ott ahol kellene és ráülnek a fülemre, ezért rövidtávon kényelmetlenné válnak. Volt annak idején az AKG GHS1 ami kicsi, Supraaural kialakítású, plüss párnázatú készülék volt és ideális alanynak tűnt az igényeimet figyelembe véve. A bökkenő annyi, hogy szinte sehol nem lehet már felpróbálni vagy beszerezni.


    AKG GHS1 ami végül nem jött össze.

    Folytatás...

    Xaels 8 éve 1

  • DroidPodder: Zen Pinball

    Most egy régi kedvencemet mutatnám be nektek, amit nem mellesleg egy hazai fejlesztőcsapatnak köszönhetünk. Ez lenne a Zen Studios flipper játéka a Zen Pinball. Más platformokon Pinball FX2 néven találkozhattatok vele.

    A játék első verziója még 2011-ben jelent meg Android platformon, azóta rengeteget fejlődött, illetve módosult némiképp, ahogy az asztalok kínálata is folyamatosan bővült. Maga az alapjáték egy asztallal ingyen letölthető, viszont a többiekért fizetni kell. Ez 250.- és 700.- között mozog asztalonként, illetve lehet csomagokat vásárolni ahol ennél kedvezőbbre is kijöhet egy-egy új tartalom ára. Eleinte a saját témájú kiegészítők mellett Star Wars és Marvel alapú csomagok voltak elérhetőek.

    Folytatás...

    Xaels 8 éve 7

  • DroidPodder: Tormentum - Dark Sorrow

    Kevés olyan klasszikus játékstílus van aminek annyira feküdne az érintőképernyő használata mint a Point & Click. Bemutatóm alanya is ilyen játék, eredetileg PC-re jelent meg és csak azt követte a mobilos kiadás, de ennek semmi hatását nem érezzük. A játékért felelős lengyel OhNoo Studio Indie játékokkal foglalkozik és 2013-ban debütáltak.

    A Tormentum - Dark Sorrow látványvilágát annak a H.R. Giger-nek a munkái ihlették, aki annak idején az Alien(magyar címe: A nyolcadik utas a halál) film látványvilágáért Oscar díjat kapott, illetve Zdzisław Beksińskié, aki a program alkotóihoz hasonlóan lengyel származású, szürrealista festő, fotós és szobrász volt.

    Folytatás...

    Xaels 8 éve 0

  • DroidPodder

    Sziasztok. Úgy döntöttem elindítom saját blogsorozatom amiben Androidon elérhető játékokat mutatnék be. Ez lesz a DroidPodder. Egyelőre heti rendszerességet próbálok majd tartani és inkább a komolyabb játékok bemutatása a célom, de ha igény lesz rá akkor lehet a casual réteg felé is nyitok. Ötleteket és javaslatokat szívesen fogadok addig is.

    Addig is álljon itt az első írásom ilyen témában: Star Knight

    Xaels 8 éve 0

  • DroidPodder: Star Knight

    Április 21.-én globálisan megjelent IOS és Android platformokra a LeftRight studió 2D Platformer játéka a Star Knight. Play áruház.

    A játék története elég egyszerű: a Gaon bolygó egyik lovagját, Naro-t alakítjuk. A békés planétát megszállja Nidhogg a sötét sárkány és hordája, ezzel együtt Naro kedvese is odavész. A mi dolgunk a gonosz által ellopott napot visszaszerezni és visszaállítani a békét hazánkban.

    Küldetésünk során rengeteg helyszínen kell átverekednünk magunkat. Ezek: Green Hill, Dark Forest, Lost Castle, Snow Desert, Red Mountain és várhatólag tovább bővül majd a lista.


    Folytatás...

    Xaels 8 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.