2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Steelseries Arctis 7P Black | Bemutató

    Üdvözöllek titeket. Itt a konzolgeneráció váltás a nyakunkon, van akinek sikerült beszereznie a jövő hardverét már és van aki még várja a sorát. Magam részéről a Playstation játékosok táborát erősítem és a soromra várok, de amíg eljön az én időm addig gondoltam beszerzek egy új fejhallgatót ami majd kihasználja a PS5 képességeit. Eddig egy Sony Platinum fejhallgatót használtam többé-kevésbé elégedetten és ebben a kategóriában kerestem az utódját is. A legtöbb helyen a Steelseries eszközei kapták az ajánlások túlnyomó részét, az Arctis 7P ráadásul már fel van készítve a nextgen konzol Tempest 3D Audio támogatására is. Árban picivel van a Platinum felett, viszont a PS5 mellé készült Pulse 3D fejhallgatónál már jelentősen drágábbnak bizonyult, de mivel ez egy olyan eszköz amiben hosszú órákat fogok eltölteni, ezért a kényelem elsődleges szempont, és a leírások illetve egyéb eszközökkel szerzett tapasztalataim alapján maradtam a Dánok megoldásánál.

    Folytatás...

    Xaels 3 éve 9

  • Ghostrunner | Bemutató

    Sziasztok. Rövidebb kihagyás után újra jelentkezem egy játékbemutatóval. Ez nem más mint a Cyberpunk2077 árnyékában kicsit méltatlanul elfeledett Ghostrunner, ami egy ízig-vérig cyberpunk műfajú játék és ez igaz a látványvilágra, a történetre és a játékmenetre is. Én a játék PS4-es verziójával játszottam PS4 Pro konzolon amire 2020 októberében jelent meg, de elérhető a produktum PC-re, Xbox One és Series, PS5 és Nintendo Switch platformokra is.

    A Ghostrunner erőssége nem a történet, igazából egy nem túl meglepő csavar van a végén és olyan elemekből építkezik amiket láttunk már itt-ott. Például az alapszitu, hogy az emberiség egy kataklizma hatására egy toronyba menekülve vagy éppen zárva tengeti a mindennapjait erősen hajaz a Dredd Bíró alapjaira. Itt is persze meg van a tipikus társadalmi rétegződés, hogy a szegények legalul a mocsokban élnek és ahogy haladunk feljebb válik minden tisztábbá és élhetőbbé. Főhősünk Jack egy Ghostrunner, a hatalom egyik mocskos rendfenntartó eszköze aki végül a gazdái ellen fordul, de az első nekifutása csúfos kudarcot vall. Mi ezután, a játék introja által bemutatott bukta után, vesszük át az irányítást a karakter felett.

    Folytatás...

    Xaels 3 éve 3

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.