2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag

    Sziasztok.

    Mielőtt belevágnék a bemutatómba és kedvet kapnátok ahhoz, hogy ti magatok is nekilássatok egy ilyen eszköz összerakásához, szeretnék pár fontos intelemmel, amolyan jótanácsokkal indítani:

    1. Mielőtt bármit is megrendelnél, bizonyosodj meg róla, hogy melyik kontroller verziód van (BDM-010-020-030).
    2. Gondold át pontosan milyen funkciókra lesz szükséged és informálódj, lehet kelleni fog egy kis forrasztás is.
    3. Ha olyan funkciót is szeretnél beépíteni amihez szükséges forrasztani és még soha nem volt a kezedben páka, akkor vagy gondold át újra milyen funkciókat akarsz, vagy kérj segítséget olyantól aki nem ónszűz, vagy ha elég bátornak érzed magad, hogy megcsináld akkor se ez legyen az első amihez nekifogsz, gyakorolj rossz elektronikai eszközökön előbb.
    4. Amikor meg van minden eszköz és alkatrész akkor kezdj neki, készíts elő mindent, ne akkor kelljen keresgélni a szerszámokat amikor ezer alkatrész hever össze-vissza az asztalon.
    5. Legyél kipihent állapotban, mert sok apró és sérülékeny alkatrésszel lesz dolgod, a műanyagba hajtott csavarokkal mindig finoman bánj, mert hamar megszakítod a menetet.
    6. Amennyiben több funkciót is beépítesz, gondold végig milyen sorrendben optimális, ne kelljen feleslegesen újra szétszedni, összerakni amit már megcsináltál.
    7. A kontrollerre bukod a garanciát.

    Folytatás...

    Xaels 1 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.