2021. május 16., vasárnap

Gyorskeresés

DroidPodder: Star Knight

Írta: | Kulcsszavak: android . game . star . knight . platformer . 2D . droidpodder

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Április 21.-én globálisan megjelent IOS és Android platformokra a LeftRight studió 2D Platformer játéka a Star Knight. Play áruház.

A játék története elég egyszerű: a Gaon bolygó egyik lovagját, Naro-t alakítjuk. A békés planétát megszállja Nidhogg a sötét sárkány és hordája, ezzel együtt Naro kedvese is odavész. A mi dolgunk a gonosz által ellopott napot visszaszerezni és visszaállítani a békét hazánkban.

Küldetésünk során rengeteg helyszínen kell átverekednünk magunkat. Ezek: Green Hill, Dark Forest, Lost Castle, Snow Desert, Red Mountain és várhatólag tovább bővül majd a lista.


Minden egyes helyszínen belül további pályákat találunk, amiken előre haladva egyre több csapdával, erősebb ellenségekkel és ügyességi feladatokkal nehezítik meg a dolgunkat. A térképek tényleg változatosak és komoly nehézséget is jelent végigjutni rajtuk úgy, hogy minden fontosat is megtaláljunk. Márpedig a fejlődéshez szükségünk is lesz mindenre. Egy-egy táj utolsó helyszínén Boss harcra is sor kerül.

Hősünk egyetlen fegyvere a kardja. Ez a kard az ellenségekből kihulló, illetve a pályán található kincsesládákban található pénzérmékből(Coin) idővel erősebbre cserélhető.

Ezen felül minden pályán találhatunk 1 Runát amiket további Skillekre válthatunk be. Egyes Skillek érmébe kerülnek, sok-sok érmébe és legfeljebb 3-mal erősíthetjük fegyverünket. Akinek nincs kedve az érmék gyűjtögetésével foglalkozni azok megkapják a játékban elfogadható szintű IAP-ot, igazi pénzért cserébe vásárolhatunk Coin-t, de erre nincs semmi szükség a játékban való továbbjutáshoz.


A pályákon elrejtve rátalálhatunk Naro szerelmének ereklyéire amik tovább növelik életerőnket(HP) például.

Lovagunk élete hamar fogy és egyes csapdák azonnali halállal büntetnek. Az ellenségek között sokfélét találhatunk, van tüskés szörny akihez hozzáérni sem szabad, de vannak olyan katonák akiken átszaladhatunk is akár. Idővel egyre nagyobb és erősebb gonoszok állják utunkat.

A történet módon kívül van lehetőségünk úgynevezett Arena módban játszani. Ez nem jelent mást, csak egy kiválasztott egyszerű pályán hullámokban hullik ránk az ellenség. Itt tudunk további érméket gyűjteni ha az IAP helyett mégiscsak a játékot részesítenénk előnyben. Egyébként az IAP-ot szinte teljesen ki is zárhatjuk, talán a játék utolsó fázisában kell egy kicsit többet Arénázni mint szeretnénk, ha meg akarjuk vásárolni a legjobb fegyvert.

Az irányítás pofonegyszerű és pontos. Bal oldalon balra és jobbra tudjuk a karakterünk irányítani, míg jobb oldalon az ugrás és a harchoz szükséges gombok foglalják a helyet a kijelzőn. A játékban jobb felül található megállító(Pause) gomb megnyomása után kiválaszthatjuk a játék felvételét! illetve az alapvető beállításokat, mint a hang és a gombkiosztás. A felvételeket megoszthatjuk közösségi oldalakon és fel is tölthetjük Youtube-ra. Álljon is itt pár rövid Gameplay akkor tőlem.Szerintem ez az egyik legjobb 2D Platformer ami elérhető Androidon. Szép grafika, jó irányítás, megfelelően összetett játékmenet. Ajánlom mindenkinek akinek van türelme, ez utóbbit a program időként erősen próbára is fogja tenni.

Hozzászólások

(#1) Zsolto


Zsolto
őstag

Még nem próbáltam, csak egy ajánlás nyomán szántam rá vakon az árát, de isten bizony csak 305 Ft-ot fizettem érte.

Ez vagyok én: https://sites.google.com/site/kaldoszsolt/ Minden, ami navi és GPS: www.navigyurci.hu / www.gpsfrissites.hu

(#2) Xaels válasza Zsolto (#1) üzenetére


Xaels
félisten
LOGOUT blog

Akkor lehet nekem még teljes áron ment volna? Mondjuk ha igen azt sem bánom, nagyon jó kis platformer.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#3) wesder


wesder
nagyúr

Nagyon jó, köszönöm az ajánlást :C

[ Szerkesztve ]

(#4) Xaels válasza wesder (#3) üzenetére


Xaels
félisten
LOGOUT blog

Nincs mit. Ha lesz anyag akkor lehet állandósítom a játékajánlást.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.