2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Nemesis társasjáték

    Az Awaken Realms túlélő sci-fi társasjátéka elhozza az Alien-filmek hangulatát a nappaliba.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 4 éve 29

  • Darksiders Genesis | Bemutató

    Sziasztok. Végére értem az apokalipszis lovasainak legújabb kalandjának és szokásomhoz híven összefoglalom a játékot, lehetőleg a komoly spoilereket elkerülve.
    A játék PC-re és Google Stadia-ra már 2019 December 5.-én megjelent, de a konzolos változatokra egészen 2020 Február 14-ig várni kellett. Én a Playstation 4-es verziót játszottam végig Pro konzolon.


    Főmenüben, majdnem 17órás a solo végigjátszásom

    A Darksiders szériára mindig is jellemző volt, hogy részről-részre sok mindenben megváltozott de az alapvető játékmenet azért megmaradt. A 3. rész igaz kicsit azon a recepten is próbált változtatni, amivel rendesen meg is osztotta a rajongóit, de ettől függetlenül nem veszítette el az identitását és utólag patch-ben visszahozták a megszokottabb formulát is.
    A Darksiders Genesis nem véletlenül nem számozott rész, a játék kameranézete merőben megváltozott de megmaradt egy akció-platformernek vagy Hack N' Slash-nek, kinek hogy tetszik. Bár spin-offnak kezelik emiatt és mert ezúttal az Airship Syndicate volt a fejlesztő, szerintem ez nem teljesen fedi a valóságot mivel a története a Darksiders "1" előtti időket meséli el és nem tér el a megismert történettől gyökeresen.

    Folytatás...

    Xaels 4 éve 4

  • Astro C40 TR Controller

    Nagyon igényes eszköz, átgondolt, tele van hasznos kis finomságokkal, de piszkosul drága.

    Tovább a teljes címlapos íráshoz...

    Bemutató 4 éve 13

  • Az idei első grillezés, Csülök Smokey módra.

    Sziasztok. Úgy alakult kb. 2 éve, hogy após eltörte a kerti grilljét és akkor úgy döntöttünk párommal, hogy veszünk mi helyette valamit. Nem volt profi a régi sütő sem, az új sem kifejezetten az de mivel közös udvarban vagyunk és közösen is használjuk ezért talán nem akkora baj ez ha történnek váratlan balesetek. Az a lépés megmozgatott bennem valamit, nem vagyok egy konyhatündér alkat de azóta a hobbigrillezés egyre komolyabban megmérgez. De nem szaporítom tovább a szót, jöjjön a lényeg.

    Az eredeti recept szerint 4db kb. 300g-os malac hátsó csülök kellett volna, de mivel az aktuális beszerzési helyemen nem nagyon volt ilyesmi és csontos csülök sem akadt, így 1,5kg csontozott csülök lett helyette, amiből az egészet elfeleztem és így 3 nagyjából egyforma szeletet kaptam, hogy egyszerre süljenek át a húsok.

    Folytatás...

    Xaels 4 éve 14

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.