2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Strange Brigade | Bemutató

    Üdvözöllek titeket. Miután haverral végigmentünk a Rebellion cooperative játékra kihegyezett lövöldéjének kampányán és 3 DLC-jén gondoltam leírom nektek a tapasztalatainkat.


    Egyértelmű logó

    A játék 2018 augusztusának végén jelent meg a 3 főbb platformra. Mi a Playstation verzióval játszottunk PS4 Pro konzolokon, amit a Sony digitális webáruházából szereztünk be Deluxe változatban mert az tartalmaz minden később érkező kiegészítő csomagot. Mikor megvásároltuk a játékot addigra az eddig megjelent 3 DLC-ből 2 elérhető volt.

    A történet nem kiemelkedő, igazából egy elég tág keretet ad a játéknak de mint olyan ebben az esetben nem ezen van a hangsúly. Spoiler nélkül arról van szó, hogy az 1930-as években egy balul elsült ásatás mellékhatásaként Seteki az egyiptomi boszorkány királynő elszabadult és nem csokismuffinnal akarja a világot elárasztani. A mi dolgunk lesz, vagyis a csapatunknak a Strange Brigade-nek, hogy megállítsuk miközben különféle mítológiai teremtményekkel, csapdákkal és fejtörőkkel kerülünk szembe egy szemkápráztatóan szép és kimunkált terepen.

    Folytatás...

    Xaels 5 éve 4

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.