2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Földönkívűliek: Azok vagy sem? - BUÉK :)

    Üdv mindenkinek! Ez az írás különösebben nem tartalmaz semmi újat, a már ismert jelenségeken kívül, szerintem a legtöbben hallottatok róluk. Nekem nincsen semmilyen elméletem ezekkel kapcsolatban, mert tapasztalatom sincs. Csupán az évek alatt felhalmozott tudást írom le, amik nem biztos, hogy igazak. Ennek tudatában olvasd végig ezt a kis "cikket"! Köszönöm! :)

    Földönkívüliek. Manapság egyre többen vélik azt, hogy már láttak, találkoztak velük, vagy elrabolták őket. A legtöbb eset logikus, tudományosan bizonyított, viszont a maradék azonosítatlan. Vajon ezek az azonosítatlan repülő objektumok a földönkívüliek létét bizonyítják, avagy van rá más magyarázat is?
    Történnek a világon bizarr, hihetetlen, számunkra ismeretlen jelenségek, amikről mit sem tudunk. Ilyen volt például Norvégiában a spirális jelenség. Az esetet sok ezren látták és videóra is vették. Az oroszok szerint épp egy rakétát teszteltek, aminek elment az egyik hajtóműve és emiatt keletkezett ilyen spirális képződmény az égen. Ettől függetlenül máig sokan hiszik, hogy amit láttak, az nem földi dolog volt.

    Folytatás...

    elektrotank 8 éve 26

  • Egyszer régen egy messzi-messzi galaxisban... újra - Vélemény

    Üdv, tegnap láttam az Ébredő erőt és megosztom veletek a gondolataimat, viszont erősen SPOILER-es lesz az írás, így aki még nem látta a filmet és tervezi megnézni, az ne is olvassa tovább!

    Hm... ez a kép epic, maga a film nem!

    Előzmények

    A húgommal és néhány jó baráttal vágtunk neki ennek a kalandnak. Már egy órával ott voltunk a kezdés előtt, viszont meg volt az előnye, az elsők között léptünk be a moziterembe és bőven válogathattunk az ülőhelyek között. Ha félórával később érkezünk, hatalmas, hosszú sorba ütköztünk volna, és már háromnegyed öt fele azt kiáltozták, hogy már csak x jegy maradt. Jó szokásomhoz híven vásároltam egy újabb darabot a gyűjteményembe, amiért már „megérte” elmenni.

    [link]

    Folytatás...

    elektrotank 8 éve 93

  • Boldog Mikulást!

    Először is boldog névnapot minden Miklós nevezetű fórumozónak. Másodszor meg boldog mikulást, remélhetőleg mindenkinek meghozta a kötelezőt. További szép estét! :D

    [link]

    elektrotank 8 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.