2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Cica, téged választalak! - Stray vélemény

    Thee, mighty concrete, shielding me in it's womb
    Shall you also be my tomb?

    Bevezető
    Valószínűsíthető, hogy az idei nyári uborkaszezon egyik legfrissítőbb és legaranyosabb címe a Stray. Már az első trailer levetítésénél felkeltette az érdeklődésemet, majd amikor mutattak belőle gameplay-t is, tudtam, hogy ezzel játszani fogok. No nem azért, mert macskás lennék, egyszerűen érdekes koncepciónak tűnt, aminek mindenképp a részese akartam lenni.
    PC-n akartam játszani, de végül PS5-n sikerült, ugyanis az Extra előfizetés mellé automatikusan járt a játék, így mondhatni „ingyen” volt. Nem fogok hazudni, ez volt az első alkalom, hogy játszottam a PS5-n. Erről sokat elmond, hogy a játék közben kerestem a fotómódot, de csak a vége felé találtam meg (igen, nem nyomtam végig az összes létező gombot a kontrolleren). Hamar letöltötte, amit le kell és indult is a játék.

    A kezdet
    A menü hót szerény, sok mindent nem igazán tudsz állítani, ha valaki pedig magyar feliratra áhítozna, az sincs. Cserébe az angol nyelv se túl nehéz. Ha valakinek van egy középfokú tudása, szerintem szinte mindent megért (ha jól láttam, PC-n már lehet magyar felirat is).

    Folytatás...

    elektrotank 2 éve 8

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.