2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Warcaft: A kezdetek élménybeszámoló

    /Az írás maga SPOILERMENTES, de a kommentben a SPOILER jelzővel nyugodtan írhatsz olyat, csupán jelezd a társaid felé/

    Ezt az írást elég fáradtam közlöm, ugyanis most jövök a moziból és reggel pedig meló. Ugyanakkor muszáj időt szakítani erre, hogy mit is láttam az imént.

    Nos, nem is tudom mennyi játékadaptációt láttam ( a perzsia hercegét igen), de ez a legkiemelkedőbb alkotás eddig és igen, ha úgy vesszük ez egy kiváló, új kezdet a játékok vászonra viteléhez. Kívülállóként (értsd: nem játszottam még a játékkal, csupán egy Warcaft: Legendák képregényem van, ha jól tudom) azt mondom nagyon jó mozi volt. Nem hiszem, hogy teljes mértékben értettem mindent, de azért a film érezhetően ügyelt arra, hogy az olyan buta nézők is, mint én, követni tudják az eseményeket.
    De kezdjünk is bele. Milyen a látvány? Nyilván nem mondok meglepő tényt, de lehengerlő. Talán az idén a legszebb film eddig és lehet az is marad. A CGI nagyon király, az orkok elég élethűen néznek ki, a környezetet gyönyörűen ábrázolták. Magyarán, aki látvány moziként ugrik be meglesni, nem fog csalódni.
    (persze volt, hogy szidták a trailer-ben lévő csecsemőt, hogy milyen ormótlanul nézett ki, én nem találtam benne hibát, sem az előzetesben, sem a film alatt)

    Folytatás...

    elektrotank 8 éve 4

  • Létezik fiú és lány barátság?

    Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szerintem létezik, nekem is vannak. Nem is egy :D Bár sokszor látom erre a kérdésre azt a választ, hogy az egyik fél úgyis többet akar és az rámegy a barátságukra, amit nem igazán értek, mert akkor nem is igazán voltak barátok. Tény és való, nekem például úgy van egy jó lány barátom, hogy nagy szerelemnek indult, aztán maradtunk a barátságnál. Egyik baráttól pl. hallottam, hogy ő már nem is barátkozna többet vele stb... én meg úgy voltam vele, ha a szerelmét nem is, de a barátságát megtartanám. : )

    Ti mit gondoltok?

    elektrotank 8 éve 66

  • Ez a fránya zsivány - Rogue One

    Kijött a trailer. Olá. Igazság szerint az animációk filmeket, a könyveket, és a képregényeket se követtem SW-től, szóval kiváncsian vártam mi fog kisülni ebből a Rogue One-ból.

    Az előzetes alapján izgalmasabbnak tűnik, mint JJ. Abrams SW filmje. A trailer alatti zene nagyon beindította a fantáziámat, sokat hozzáadott a hangulathoz, van egy csengése, valami új, de mégis a szokásos SW hangulatot hozza. Nyilván a látvány szép, mint azt megszokhattuk. Remélhetőleg ebbe már nem lesz szinkronbaki illetve nem lesz olyan elcsépelt, mint a tavalyi társa. És reménykedem benne, hogy nem lőnek le minden "poént" a marketinggel, mint a BvS esetében. Decemberbe megint érdemes lesz beülni egy mozira...

    Teóirák:
    Mivel megjött a trailer, ezért a teóiragyártók is megérkeztek. Az egyik legnagyobb talán, hogy Jyn Erso igazából Rey anyja. Hát, hasonlítanak! :) Meglátjuk mi lesz.

    elektrotank 8 éve 0

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.