2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Pókember zöld ruhában - Halo Infinite vélemény

    A Halo. Sose játszottam vele, de néhány gameplay videót már láttam róla. A világa sosem húzott be igazán és ami azt illeti, talán még most sem. De mindenképpen ki akartam próbálni, kezdve az ingyenes multiplayer-el, majd előfizetve a gamepass-re a kampánymódot is kipróbáltam.

    [L:https://www.somosxbox.com/wp-content/uploads/2022/01/Halo-Infinite-2.jpg][link][/L]

    A kezdetek itt is nehezek voltak. Emlékszem a régebbi, felújított részekre, amikről nézegettem gameplay-eket, majd jött az Xbox konferencián a nagy leleplezés. Sok különbség nem volt a régi és az új között. El is tolták, jó messzire, de úgy gondolom megérte.

    Mielőtt a lényegi részre rátérnénk, néhány megjegyzésem hadd legyen:
    Az Xbox alkalmazást és Store-t felesleges nézni értékelésnek, ugyanis a legtöbb 1 csillag azért született, mert az egész funkcióilag egy fos. Nálam is megtörtént, hogy a játékon belül leszedtem a kampányt, aztán 1-2 nap múlva úgy döntött, hogy a játék helyett a Store-t indítja el... a kommentek között szerencsére volt egy segítőkész ember, annak az írását követtem. Töröltem a játékot és simán leszedtem... de ahogy láttam, a Forza-nál is előfordult már ez, nem csak a Halo „betegsége”.

    Folytatás...

    elektrotank 2 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.