2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Az első kutyánk, akit el kellett altatni...

    … legalábbis az én életembe az első.

    Sajnos a mai nap alkalmával szeretett kutyánkat kénytelenek voltunk elaltatni rákos megbetegedés miatt. Több, mint 11 éves volt, nőstény keverék. A Dolly nevet kapta (én y-l szoktam írni), hűséges, jó kutya volt.

    Története
    2007 környékén került hozzánk kölyök kutyaként. Általában szófogadó volt, hűséges típus, ha nyitva volt a kapu, sosem szökött el, maximum, ha a felfedező vágyának nem bírt ellenállni és kijjebb merészkedett, mint kellett volna, akkor is elég volt a nevét kicsit hangosabban mondani és egyből tudta hol a helye.
    Sosem volt láncra kötve, sem verve, ritkább esetekben max. fegyelmezve, rákiabálva, ha olyat csinált épp, amit nem szabad.

    Betegsége
    A betegsége nem is tudom mikor alakult ki. Csak azt láttuk, hogy a szája szélén van egy dudor. Semmi komolyra nem gyanakodtunk, azt hittük, hogy volt valami civakodása a másik kutyánkkal, vagy valami drótba, vasba akadhatott fent, ami sérülést okozhatott neki a száján belül (ez miatt át lett nézve az udvarban az összes olyan hely, helység, rész, ahol a sérülést esetlegesen szerezhette... vérnyomok után kutakodtunk leginkább).

    Folytatás...

    elektrotank 5 éve 16

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.