2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Az első balesetem

    Csupán pár éve van meg a jogsim, de nem régiben (július) megtörtént az első balesetem az autómmal. Leginkább az ezt követő hercehurcák, ügyintézések tapasztalatairól szeretnék mesélni.

    Egy reggelen hazafele tartottam, amikor is egy kereszteződéshez érve kihajtottak elém. Mondanom sem kell, hogy satu fékeztem és igyekeztem mindent megtenni az ütközés elkerülése érdekében, mindhiába. Mindezt természetesen rá lehet fogni a tapasztalatlanságomra vagy az autóm gyengébb felszereltségére (se abs, se légzsák, se szervó stb... igaz, nem is mai darab), de ez a baleset bekövetkezésének tényén nem változtat. Az autóm bal eleje megsérült: az index lerepült a kocsiról, a sárvédőnek annyi, a lökhárító megrepedt, a motorháztető minimálisan sérült, a fényszóró picivel beljebb ment és voltak fém alkatrészek, amik bizony deformálódtak. A vétkes autójánál a hátsó lökhárító lepattant (ennyiről tudok).
    Bosszantó vagy épp szerencsés, de a karambol elől majdnem sikerült kitérni, talán ennek köszönhetően nem történt személyi sérülés sem és az autók is a saját "lábukon" hagyták el a helyszínt.
    Nyilván, alapból is dolgozik az emberben egy ilyen nemű koccanás után némi nyugtalanság, de a frusztrációmat tovább erősítette, hogy aznap reggel vásároltam az autómhoz néhány cuccot azzal a céllal, hogy gondozásba vegyem a leállásom során, nem beszélve arról, hogy tankoltam bele bőséggel (nem tele).

    Folytatás...

    elektrotank 3 éve 14

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.