2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • KRESZ vs Valóság

    Ki mit nem úgy csinál, mint ahogy a "nagy" könyvben meg van írva?
    Jól tudjuk, hogy a vezetés alatt illik mindent tökéletesen betartani, de kikerülvén a valóságba teljesen másképp működnek a dolgok és onnantól azt a morált kell követni, amit kialakított a közlekedő közösség, függetlenül attól, hogy a KRESZ szerint az mennyire szabályos vagy sem.

    Hadd mondjak egy példát: Itt a közeli városban lévő Tesco-nál, ahogy beérsz a parkolóhoz, egy tábla jelzi a jobbkéz szabály jelenlétét... kettőt találhattok, hogy ki tartja be. :K A közösség hozzá van szokva ahhoz, hogy van egy hosszú egyenes út, ahonnét parkolókhoz lehet lekanyarodni és onnét az az út elsőbbséget élvez az onnét kikanyaródokkal szemben. Innentől az embertől és a helyzettől függ, hogy ki mikor, hogy és miképp alkalmazza a szabályt.

    De én pl. hogy az első kérdésemre válaszoljak, az indexet nem szoktam 100%-ban rendeltetésszerűen használni. Ha jól tudom, a Kresz kimondja, hogy minden irányváltoztatásnál alkalmazni kell, így elvileg, ha kikerülsz valamit akkor is. Legalábbis tudtommal vizsgán így van valahogy.

    Folytatás...

    elektrotank 5 éve 100

  • NZXT H440 - Vélemény

    Egy gyönyörű, letisztult külsejű gépház, mely ékesen mutat az asztalunkon, miközben védelmezi az alkatrészeinket a nem kívánatos dolgoktól!

    Előszó

    A cikk elolvasása előtt érdemes figyelembe venni, hogy a gépházat használtan vásároltam és egy ideje már én is használom, így a fényképeken feltűnő esetleges hibákért (pl. festékkopás) előre is elnézést kérek. Mivel ez egy nem újonnan kicsomagolt példány, ezért igyekeztem a szétszedésnél a legapróbb részletekig elmenni és abba az eredeti állapotba hozni, amilyen a dobozból való kivétel után lehetett.
    A fényképek egy Huawei P10 Lite-al készültek.

    A ház külseje

    Előlap: Teljes mértékben egyszerű, feltűnés,- és 5,25" férőhelymentes, alul középen egy süllyesztett NZXT logóval. Kialakításának köszönhetően könnyedén lepattintható egy mozdulattal. A belsejét szinte teljes egészében hangszigetelés borítja A jobb oldali részén feketére festett műanyag szellőző helyezkedik el, mely a ventilátoroknak segít levegőhöz jutni.

    Folytatás...

    elektrotank 5 éve 2

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.