2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Gyertek sörözni augusztus 9-én MEGVOLT

    A történet röviden a következő: ABE-el a fórum sokak által ismert, de mostanában jellemzően csendes tagjával úgy döntöttünk, hogy eltelt azóta már jó idő, hogy nem rémültünk meg egymás vállalhatatlan fejszerkezetétől, és már majdnem végig tudunk aludni egy éjszakát anélkül, hogy felsírnánk.
    Ezért gondoltuk megújítjuk a sokkos élményt, (hadd legyen valami izgalom az életünkben) és úgy döntöttünk jól összefutunk valahol.

    Megbeszéltük, hogy ha már lúd, legyen kövér, és fusson ki merre lát jöjjön, csatlakozzon hozzánk akinek kedve van, minél többen leszünk, annál jobb lesz a hangulat.

    Az időpont augusztus 9-e, a találkozó este 6-kor lesz. A helyszín még nem 100%, a Blaha - Kazinczy utca tengelyen ülünk be valahova. Igyekszünk egy (pesti viszonylatban) moderált árfekvésű, de nem késdobáló helyet találni, ahol önfeledten megihatunk egy pofa sört, és defy-ket fürdethetünk.

    Az időpont és a helyszínt nagyon demokratikusan eldöntjük mi, és akkor abból az egyből lehet választani jó igényesen. Ez egyrészt azért van, hogy ne fulladjunk ötletcunamiba, aminek a vége általában az, hogy semmi nem lesz az egészből, másrészt meg agyagedények vagyunk.

    Folytatás...

    DeFranco 12 éve 338

  • Felhívott a Vodafone

    Felhívott a Vodafone... kínáltak közel kétszer annyi lebeszélhető percet mint eddig, plusz erre rá még egyszer annyit, mint az alap, hálózaton belül. Adnak mellé másfélszer annyi adatforgalmat mint eddig.

    Emellett a havidíjam a mostaninál 20%-kal, a percdíjam ~10%-kal lesz alacsonyabb.

    Mindezt egyszerre, bemondásra.

    Szerintem engem át akarnak verni... :F Kértem egy hét gondolkodási időt.

    DeFranco 12 éve 26

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.