2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Galaxy 3 tokkal-vonóval

    Ebben a bejegyzésben szeretném Veletek megosztani a telefonomhoz beszerzett tartozékokkal kapcsolatos tapasztalataimat. Tekinthetjük ezt akár ajánlónak is, hiszen a vásárolt tokkal és fóliával alapvetően meg vagyok elégedve. Az örömbe egy kis üröm is vegyül, de erről majd később.

    A célszemély a nem rég vásárolt telefonom egy Samsung Galaxy 3. A készülékről bővebben nem írnék, aki kíváncsi, a teszt topicjában bővebben olvashat a tapasztalatokról. Tekintsük ezt e-környezetvédelemnek.

    A vásárlásban többen is segítségemre voltak. Itt szeretném megköszönni Szaby59 kollégának, hogy a kiszemelt termékeket ajánlotta, és Winner_hun-nak, hogy lebonyolította a nevemben a vásárlást.

    Lássuk, mivel is van dolgunk: konkrétan ezt a tokot és ezt a fóliát rendeltem meg.

    Folytatás...

    DeFranco 14 éve 31

  • És ezt így hogy?

    Épp akarok képet mellékelni ahhoz az állításomhoz, hogy régen a vodafone mekkora hatalmas kapszulában adta a telefonjait.

    Google keresés, egy véletlen elgépelés, erre mit dob a gép?

    Kolléga! Gondolta volna, hogy önt egyszer a Nagy Testvér így kisorsolja egyetlen helyes megfejtésnek egy totál értelmetlen kérdésre?

    u.i.: mint ahogy ez a bejegyzés is totál értelmetlen, de legalább olyan jól esett, mint ha valaki megvakarta volna a hátam közepét...

    DeFranco 14 éve 19

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.