Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bacsi2

csendes tag

Helló!

Tegnap felraktam a Modacora szánt verziót. Link2sd-vel szoktam átmozgatni az alkalmazásokat az ext-partícióra, ez működött is szépen vele (tehát _van_ ext támogatás a ROM-ban). Olyan kérdésem volna, hogy milyen előnnyel jár az app2sd használata (nem használtam még)? Ott is ki lehet választani hogy melyik alkalmazás maradjon az internal tárhelyen, és melyik legyen teljesen (apk+dalvikcache+lib) átmozgatva a másodlagos SD partícióra?

A másik dolog; a romban milyen launcher van alapból? Valami ADW Launcher fork? Nem ismerem annyira a cm alapú romokat, de pár screenshoton láttam már, hogy van az ADW-nek külön menüpontja a beállításokban, itt ilyet nem találtam. Hogyan lehet átállítani pl. az appdrawer stílusát?

A harmadik dolog egy feature request lenne. :) A statusbaron lévő energiagazdálkodás widgetet lehet valahogy bővíteni, hogy lehessen pl. a fényerőt is állítani? (oldalra scrollozással több kapcsoló is lehetne, mint pl. az atomic romokban)

A következő dolog amit meg akartam kérdezni: ha a romba berakok pár alkalmazást a data/app-ba előre, akkor az hol fogja a helyet foglalni? Bocs, még nem csináltam ilyet.

Még valami eszembe jutott közben: van rá "gyári" módszer, hogy a google accountból szinkronizálja a kontaktokat? Fel kellett raknom recoveryből a gapps-et, előtte nem engedett google accountot hozzáadni a kontaktokhoz.

(btw a kamera nekem is FC-zik, ha vissza akarom állítani a beállításokat alapértelmezettre, bár ez nem akkora tragédia.)

A válaszokat köszi előre is. Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés