Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsi2
csendes tag
Helló!
Tegnap felraktam a Modacora szánt verziót. Link2sd-vel szoktam átmozgatni az alkalmazásokat az ext-partícióra, ez működött is szépen vele (tehát _van_ ext támogatás a ROM-ban). Olyan kérdésem volna, hogy milyen előnnyel jár az app2sd használata (nem használtam még)? Ott is ki lehet választani hogy melyik alkalmazás maradjon az internal tárhelyen, és melyik legyen teljesen (apk+dalvikcache+lib) átmozgatva a másodlagos SD partícióra?
A másik dolog; a romban milyen launcher van alapból? Valami ADW Launcher fork? Nem ismerem annyira a cm alapú romokat, de pár screenshoton láttam már, hogy van az ADW-nek külön menüpontja a beállításokban, itt ilyet nem találtam. Hogyan lehet átállítani pl. az appdrawer stílusát?
A harmadik dolog egy feature request lenne. A statusbaron lévő energiagazdálkodás widgetet lehet valahogy bővíteni, hogy lehessen pl. a fényerőt is állítani? (oldalra scrollozással több kapcsoló is lehetne, mint pl. az atomic romokban)
A következő dolog amit meg akartam kérdezni: ha a romba berakok pár alkalmazást a data/app-ba előre, akkor az hol fogja a helyet foglalni? Bocs, még nem csináltam ilyet.
Még valami eszembe jutott közben: van rá "gyári" módszer, hogy a google accountból szinkronizálja a kontaktokat? Fel kellett raknom recoveryből a gapps-et, előtte nem engedett google accountot hozzáadni a kontaktokhoz.
(btw a kamera nekem is FC-zik, ha vissza akarom állítani a beállításokat alapértelmezettre, bár ez nem akkora tragédia.)
A válaszokat köszi előre is. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Bittorrent topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone XR 64GB Yettel Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3818
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest