Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
Jah kérem kint, persze hogy mind jó. Az FX-ben jobb a felhő effekt...
Ez a sok user mind hibás, vajon még garanciálisak ???
Igazából, sztem nem ezzel kell fényképezni. Bár én még jó digitális képet elég keveset láttam.
Semmilyennel. De rajtad kívül más nem tette még egymás mellé a képeket.
[ Szerkesztve ]
-
PNP
őstag
válasz Indiant #7651 üzenetére
Azért fotóztam árnyékos részt is. Vagy szerinted sötétben milyen mágiával él az egyik szoftver a többi ellenében?
Ki az a sok user, és ők mit mondtak? Azzal, hogy "ez szebb", a másik "olyan zajos" nem lehet mit kezdeni. Rakjon egymás mellé képeket, arról lehet beszélgetni.
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
(#7648) PNP
Igen szép képek
A gond nem akkor van amikor jól megvilágított témát rögzitesz, hanem akkor kezdődik amikor csökkent fény viszonyok mellett használod.
Tehát mesterséges megvilágítást használsz, vagy a villanó ledet.Mint írtam volt szerencsém kipróbálni egy sport csarnokban. Hidd el nem isteníteni akarom a camera 360 de hatalmas nagy különbségek vannak az alap kamera és ez között . A vő jelöltemnek alap kamera van , nekem camera 360, és fényképeztünk.
Én még mindig azt mondom, hogy nem hardver gondok vannak, hanem szoftveres.
Ha javasolhatom , készíts olyan felvételt amin a megvilágítás mesterséges. Ott majd kiderűl a turpisság
ZTE-Skate; SkaTe_v2 by kelzsoca; T-Mobile Hu
-
storm3
senior tag
A javított romban a kamera 'témaváltásnál' fc-zik,innentől vissza sem tudok lépni bele. Nem tudom,hogy ez alap CM hiba-e,csak gondoltam jelzem.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
lsc
nagyúr
Megjött a nillkin tok, felraktam fóliát is a kijelzőre, egyelőre tetszenek.
Az élet kegyetlen .
-
Frozzy
őstag
proximity sensor, kalibráció és bekapcsolás után tökéletesen működik! [IceArmorUpdated]
Kalibráció: Beállítások->Készülék beállítások->Proximity szenzor kalibráció
Bekapcsolás: Beállítások->Hívásbeállítások-> Proximity használata (pipa BE)
nekem működik semmi baja!
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Gorky01
tag
Lehet valahol állítani a nem átlátszó redőnyt? Csak mert nem találom minden mást szépen be tudtam lőni! Jó lett nekem nagyon tetszik!
ZTE Skate with ICE ARMOR III. HUN Custom ROM by kelzsoca & apeelme
-
PNP
őstag
válasz mrskatejoe #7654 üzenetére
-
PNP
őstag
Persze, de ezek 100%-os nézetek, és nagyon kell nézni. Képrészlet és zaj szempontjából vannak minimális különbségek, persze ez két, egymás ellen dolgozó paraméter.
Ha valaki nem tesztel, csak fotózgat (ahogy az normális), akkor sosem fogja ezeket az eltéréseket észrevenni.Szó esett a bemozdulásról: az optika fényereje és a szenzor érzékenysége adott, tehát minden program ugyanazzal a "zársebességgel" fog dolgozni azonos megvilágítás mellett. Ha van olyan program, ami felajánl képstabilizálást, az értelemszerűen csak szoftveres lehet, ami pedig törvényszerűen kisebb felbontású képet eredményez.
-
viperabácsi
addikt
Hali!
Érdekelne ,hogy kalibrálás előtt próbáltad -e?
Kipróbáltam leírásod szerint kalib+ beállitásokban bekapcsol , de nekem annyit ért el ,hogy nem sötétedik el telefonálás közben a kijelző!Ha elé teszem a kezem akkor sem!Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
giigz
veterán
Hát igen, így visszaolvasva tényleg nagy a szórás a telók között.
Nekem is ég és föld van a SkaTe v2 és az Ice Armor között, de nálam az utóbbi javára billen a mérleg...
Az akksit hasonlítani sem lehet, ha azt mondom, hogy dupla olyan lassan merül, akkor keveset mondok! A térerő a SkaTe rommal alig volt valamennyi (gondolom az is szívhatta), itt pedig sokszor még zöld is.
Hatalmas egyéni rekord közelében állok, ennek még komolyan a töredékét sem tudta a teló produkálni a SkaTe rommal. 24 órája megy, és 74% az akksi. Ez nálam egy csodával ér fel, a SkaTe rommal 20 óránál tovább nem bírta, ez nálam azt jelenti, hogy 20 óra után már 30% alatt volt, és raktam töltőre.
Netezés, zenélés, játék, telefonálás is volt, használtam rendesen...
Ez a legelső "kiadás", amit még a Modaco-ról szedtem le...
Hatalmas köszönet érte.
Ui.: Azt még nem is mondtam, sebességben is hasonlíthatatlan, sokkal, de sokkal gyorsabb.
-
Gorky01
tag
Nekem is a javított verzió van fent... poxymiti rendesen működik. Ami még nagyon tetszik hogy az alap fényképezőnél be lehet állítani a kikapcsoló gombot elsütésre... Egyébként szépen fut a dolog minden téren. Nekem tetszik a sok beállítási lehetőség is. Végre sikerült a háttérvilágítást is szépen belőni így már nem olyan sötét alapból a képernyő ha be van kapcsolva az automata fényerőszabályzás. Egyedül az aksi kérdésre nem tudok még mit mondani de 1-2 nap mulva megírom a tapasztalataimat.
[ Szerkesztve ]
-
mrskatejoe
aktív tag
(#7662) PNP
Elismerésem . Jók a képek, és ha ezt "kitámasztva " csináltad akkor érezhető, hogy otthon vagy a " fényképezkedésben."
én erre céloztam
"Képrészlet és zaj szempontjából vannak minimális különbségek, persze ez két, egymás ellen dolgozó paraméter."Írd le légyszíves a beállításokat Köszönöm
-
mrskatejoe
aktív tag
Van egy 2GB sd-m , így arra felteszem az IA-t. Most már nagyon kíváncsi lettem
Azért előtte feltöltöm
-
Gorky01
tag
válasz #40993792 #7670 üzenetére
Beállítások => Extra Beállítások => Megjelenés => Automatikus háttárvilágítás => Fény szintek Egyedi használat engedélyezés!
Majd "A többi szint szerkesztése" menüpont! Nah és itt kell állítgatni...
Nekem most a következő van beállítva: Szintek számát felvettem 10-re (az alap elvileg 5)
Érzékelő (szűrt/nyers) mutatja meg hogy épp mit mér a teló! Alatta adjuk meg a tartományokat hogy mik közé esik a mért érték mi legyen rá az aktuális beállítás!
0-249 (80;255)
250-499 (100;255)
500-999 (110;0)
1000-2499 (120;0)
2500-4999 (140;0)
5000-9999 (160;0)
10000-14999 (180;0)
15000-19999 (200;0)
20000-24999 (225;0)
2500-végtelen (255;0)Ezeket az értékeket itthon lőttem be több helyiségben figyelve a fényviszonyokat és a mérési eredményt amit mutatott a telefon. Persze idővel ha valamelyiket változtatni kell akkor csak átírom. Teljes napfénynél pl.: most nem tudtam tesztelni. Jah és persze nem kötelező a 10 szint lehet kevesebb is!
Hozzá teszem laikus vagyok első androidos telóm ha valaki hozzáértő is megírná mi a véleménye erről megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
PNP
őstag
válasz mrskatejoe #7669 üzenetére
Milyen beállításokat írjak? Minden automatán volt, de a sötét környezet miatt feltételezem a legmagasabb iso-n. Blende az egyféle érték lehet, záridőt meg nem tudni, sajnos az exif sem tárol ilyen adatokat.
-
hunaqua
addikt
Nagyon szépen köszönöm a Rom-ot a készítőknek!
Akkor a proximity sensor-ról annyit,hogy nekem semmi cm7 rom-al nem működött! 2 hete egy órát fent volt a "cm7 Nightly" ami nagyon tetszett,de a proximity "halott" volt.Ment vissza a V2. Most,hogy kijött az ICE ARMOR feltettem,de sajnos proximity nem működött.Próbáltam mindent,kalibráltam,aksi ki-be,fényben kalibráltam,sötétben kalibráltam,de az eredmény "nulla".Ezek után meguntam,és el kellet menni otthonról,de gondoltam,hogy az "orosz" közlekedési rendőrt fogom használni az IGOr-t.Egy óra használat után hívtak,és láss csodát azóta tökéletesen működik! Próbáltam azóta mindent,aksi ki-be,újra indítás....de azóta tökéletesen működik!
...szóval ne adjátok fel,azt nem tudom,hogy igazából mi "használt" neki,de most tökéletes...
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Norbeee01
tag
válasz Indiant #7666 üzenetére
Nem nézel másik telefont,nálam sincs probléma az akkuidővel,pedig wifi(market,böngészés),rengeteg játék,960mhz órajel,full fényerő,sőt most még kicsit tesztelgettem a gps-t is...Tegnapelőtt este került fel az Ice Armor(Modaco-s) azóta nemvolt töltőn és még most is 32%os az akksim. Gyorsasággal sincs problémám (LauncherPro-t használok, nemtudom ez számít-e azért megírtam). Samsung 4gb MicroSD Class4 Quadrant@960mhz: 1497pont,@1017mhz:1785pont; Antutu@960mhz: 2113pont,@1017mhz: Hotreboot; Linpack minden esetben olyan 12.300mflops körüli értéket mutat(+-pár század,ezred).
Nálam van olyan gyors,talán még gyorsabb is mint a skaTe v2.
Ja és semmi hiba nem jelentkezett(bár nekem még egy romnál se volt semmi hiba,telepítéssel kapcsolatban sem meg sehogy,pedig egyszer már tpt-ztem is)
Na jó egyszer volt egy pár hiba,de ott a rom volt bugos(AtOmIc)
Lehet hogy kifogtam egy überjó példányt??Ui: proximity sensorhoz se kellett nyúlnom még soha pedig ez kb. már a 6. rom amit feltettem a telóra...
[ Szerkesztve ]
,,Elég bizonytalan vagyok, vagy mégsem? A válaszom egy határozott TALÁN!"
-
hunaqua
addikt
válasz Peterzon99 #7680 üzenetére
proximity sensor adatok
-966
-772
-246
-255
-255
-0
-0
-4
-32SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
foldermate
csendes tag
Szia! Olyan problémám van hogy ZTE Blade-t szeretnék ROOT-olni de a te általad leírt modnál elakad az adb reboot bootloader mód után.Hiába írom be hogy fastboot-windows flash recovery recovery.img azt írja ki hogy a kötegfájl nem található.
-
Gorky01
tag
válasz foldermate #7682 üzenetére
Csak egy kérdés ezt miért a ZTE Skate fórumba írod? (nem kötekedek csak kérdezem)
-
kelzsoca
félisten
válasz foldermate #7682 üzenetére
Picit eltévedtél
Ez egy ZTE Skate topic, ide írj be a problémával: [link]
(#7683) Peterzon99
Mehet vissza a gyári, vagy azokból készült custom romok egyike, erre megoldás nem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
Üdv zsoca!
A proximity -vel kapcsolatos utolsó kérdésem (remélem válaszolsz rá) , hogy lehet az ,hogy a gyári és gyáribol készült fözött romok mennek az összes SKATE-n, a cm -ek meg nem? Nem furcsa ez?
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
kelzsoca
félisten
válasz viperabácsi #7689 üzenetére
Naponta többször is leírtam, a CyanogenMod nem gyári rom, ebben minden benne is van
(#7691) viperabácsi
Felesleges, és nem tartom jó ötletnek, használd a SkaTe romot.
[ Szerkesztve ]
-
-
hunaqua
addikt
Nekem nagyon tetszik a Cyanogen mod7 boot animációja. Azt meg tudjátok mondani,hogy kell feltenni? (meg a net-en található verziók közül mind jó?)
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
apeelme
addikt
válasz viperabácsi #7693 üzenetére
a témázhatóság, a jobban testreszabhatóság, és más nyalánkságok miatt készült az IceArmor...
-
kelzsoca
félisten
válasz viperabácsi #7693 üzenetére
Ha arra gondolsz témázhatóság alatt, mint ami a CM romokban T-mobile téma motor alatt fut, akkor az nem megoldható, kellene hozzá a gyári rom teljes forrása, amit a ZTE soha nem fog kiadni.
Portolni vagy egyéb módon működésre bírni azt a téma motort nem lehet.
-
viperabácsi
addikt
válasz apeelme #7694 üzenetére
Ha emlékszel az nem mindenkinek működik.(nem csak nekem nem!)
zsoca Akkor ebből nem lehet többet kihozni?
Nem hagy nyugodni a dolog csak kérdés szinten az én telefonom szar azért nem működik rajta cm7?
[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Gorky01
tag
LauncherPor-hoz ha szedek marketről témát hogy tudom aktiválni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest