Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
angelius
aktív tag
válasz vizslakutya #21601 üzenetére
Miui v5 Special Edition. Innen letudod tölteni. Egy kicsit nehezen bootol be de ha bejön akkor egyből lehet használni.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A50 / Windows 10 Pro /
-
vizslakutya
senior tag
válasz angelius #21602 üzenetére
Levettem,köszi.
Tényleg elég szépen muzsikál,ráadásul még a csengőhangot is sikerült beállítanom.
Lehet benne a statusbarban betűszínt,óra színt + a sáv színét is állítani,nagyon kafa.
Játszogatok vele,lövögetem a kedvem szerint.[ Szerkesztve ]
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
vizslakutya
senior tag
válasz vizslakutya #21603 üzenetére
Eddig bírta,mire mindent felraktam,belőttem,összeomlott a launcher és innen nem volt tovább,nem segített az újraindítás sem.
-
Dexter68
addikt
válasz vizslakutya #21604 üzenetére
a miui launcher nem bírja a gyűrődést. mindig a holo-t használom pont emiatt
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
angelius
aktív tag
válasz vizslakutya #21606 üzenetére
Én a Launcher 8-at használom az meg nem omlott össze, sosem használom a gyári launchert egyik romnál sem. Ha a romba lévő launchert használtam azzal mindig volt valami gáz. Én a ennél Romnál hibát eddig nem tapasztaltam. A Miui launcherrről jút eszembe nem rég készült magyarositás gondoltam kipróbálom, belőttem ahogy nekem tetszett egyszer gondolt egyet újra indult és kezdhettem volna előröl az egészet de nem tettem
[ Szerkesztve ]
-
Dexter68
addikt
válasz vizslakutya #21606 üzenetére
és a 16-ai és a 23-ai nem jó? és userdebug, vagy nightly? wazz, ebből annyiféle van... az ember belezöldül
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
D34L3R
tag
válasz Adamis #21546 üzenetére
Hali! Írtad, hogy számodra jelen pillanatban ez a megfelelő ROM! (C3C0 2.81-es PA CM10) Mit lehet róla tudni? Magyar nyelv, vaku, proxi sensor, meg hasonló dolgok! Illetve honnan tudom leszedni? Jelenleg PJ ROM-ot használok 2.81 CM 10.0! Érdemes váltanom? Köszi előre is!
Három a magyar igazság! Fű, papír, olló! ;) <-----> Ideje leszállni a magas lóról és ráülni egy pónira! xD
-
Adamis
őstag
válasz D34L3R #21610 üzenetére
Itt megtalálod a ROM-ot és itt van egy leírás róla... Egyedül a vaku nem megy...
-
LK
addikt
Sziasztok!
Óriási gondom van! T-mobile-os Munkahelyi flottában vagyunk benne a feleségemmel. A munkahelyi flotta megszűnik,és Telenorhoz kell átmennünk. ZTE Skate az egyik telefon, és HTC Wildfire S a másik. A probléma ott van,hogy szerintem nem függetlenek. Mivel nem a mi hibánkból szűnt meg a flotta,a számkiadással együtt nem lehet kérni a függetlenítést? Fogalmam nincs mit csináljak.
Van ötletetek? Előre is köszi."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
szoke12
őstag
Helló!
Mit lehet kihozni ebből a telóból? Mennyire lehet felhúzni a procit, és van-e rá stabil, custom rom?
Előre is köszi!"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
LK
addikt
-
angelius
aktív tag
Ahogy látom Jenkins mester dolgozik a 4.4-es romon. Kiváncsi leszek hogy mikor lesz fent kipróbálható verzió.
-
LK
addikt
válasz Keeperv85 #21619 üzenetére
Nem rablás ez az ár? Na ne mondd.....Biztos nem arról szól a dolog,hogy ha már átmész más szolgáltatóhoz,akkor jól megszívatunk...Jó,hogy ne dobjam ki a telefonomat a kukába,mert csak egy cég érdekei azt diktálják.
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Keeperv85
nagyúr
A rablás ott kezdődik, hogy egy alig két perces műveletért elkér valaki 3500Ft-ot, úgy, hogy esetleg azt sem tudja garantálni hogy pl. a WiFi még az életben menni fog a készülékben. Félreértés elkerülése végett: nem korrekt a T-s ár sem, nyilván az is magasan van, de ott azért legalább adnak is valamit, ellenben egy suttyó köcsöggel, aki azt hiszi hogy ért hozzá, aztán utána két hét múlva a készülék nálam köt ki, mert nem megy a WiFi és esetleg semmi hálózatra nem megy fel, ő meg lelépett a pénzeddel. Ugye érzed mi a különbség?
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Van egy kis gondom gyári reset után újra telepítettem a Vibert (több verziót is kipróbáltam ) de a névjegyzékből eltűnt majdnem az összes viberes telszám.. 30-35ből csak kettőt ismer fel van valami más amit be kéne állítani a telefonon ami után felismerné a többi névjegyzéket?
Előre is köszLumia 950XL
-
Dexter68
addikt
válasz ZsoltG60 #21623 üzenetére
Nem lehet, hogy itt van a kutya elásva?
-
LK
addikt
válasz Keeperv85 #21622 üzenetére
A kockázatokkal tisztában vagyok sajnos,de akkor sincs 30 ezrem erre. Nehéz lesz találni "jó" helyet. Köszi,hogy felhívtad a figyelmemet a wi-fi és hálózati problémára. Az lesz az első,amire rákérdezek.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
ZsoltG60
aktív tag
-
angelius
aktív tag
Ma reggel újabb Jenkins 4.3-as feltöltés úgy nézem hogy ebbe belekerült a rádió is.
-
angelius
aktív tag
Ezt a Miui romot egy orosz fórumon találtam Magyar nyelv is van benne szépen megbízhatóan stabilan működik. És persze Skate-re való.
[ Szerkesztve ]
-
vizslakutya
senior tag
válasz vizslakutya #21640 üzenetére
Megnéztem,ebben aztán van magyar,angol,orosz,szinte minden
-
angelius
aktív tag
válasz vizslakutya #21640 üzenetére
Az a baj hogy a Miui romban nincs Latinme így azt nem lehet belerakni.
-
vizslakutya
senior tag
-
Pogika
aktív tag
Valaki találkozott már olyannal hogy nem tud létrehozni ext patríciót a micro sd kártyán?
Beszereztem egy 32 gigás kártyát, és gondoltam rakok rá cwm alatt, de a formázás csak látszólag ment végbe, formázni nem tudtam, windows alól sem, az easeus is other ként látja csak a patríciót, és az sem tud vele mit kezdeni. -
Apaxp
senior tag
válasz vizslakutya #21648 üzenetére
Én előtte leellenőrizném egy teleírással hogy nem fake az a 32Gb
Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
vizslakutya
senior tag
Nekem mindegy,úgy is lehet,de a varázsló az 100%-ban jól fogja látni és egy mozdulattal már meg is van a tökéletes kiosztás.
Más: azoknak akiknek soknak tűnik a poweramp ára, itt egy alternatív lejátszó.Ráadásul Dec 1-ig csak 225 pénz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Videó stream letöltése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest